Sarcina si alimentatia

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vai,Lyly cu-asa reteta imi dublez kg intr-o saptamana.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am decretat: este numai pentru o pofta mica...
Na, ca m-am trezit cu noaptea-n cap si m-am apucat de scris...

lyly 14+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Pentru ca este un subiect despre alimentatie, e cazul sa mentionez aici alimentele care pot fi contaminate cu listeria.
Urmatoarele alimente prezinta un risc ridicat in contaminarea cu Listeria:
· Pateul;
· Carnea de pui
· Sunca;
· Salamul;
· Branza moale (ex: Fetta);
· Inghetata;
· Somonul afumat;
· Stridiile.
Urmatoarele alimente prezinta riscul zero in contaminarea cu Listeria:
· Painea si cerealele;
· Conservele (trebuiesc consummate imdeiat dupa deschidere);
· Fructele uscate;
· Laptele pasterurizat, iaurtul si telemeaua;
· Fasolea si lintea.

Si pe site-ul acesta gasiti cateva cuvinte despre listeria.

Lyly 14+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Ca tot vorbiram de afumaturi, acum urmaresc emisiunea "Realitatea medicala" pe postul REALITATEA, si un doctor de la Elias tocmai a declarat ca alimentele gatite la gratar ( carnea) este mai toxica decat ne putem imagina, din cauza arderilor, facand referire la CAUZELE APARITIEI CANCERULUI DIGESTIV.
Lyly 14+

Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Lyly ma bucur ca esti aici sa ne spui toate acestea si in mare le stiam dar le uitasem, oricum sunt de acord cu tot ce spui ma intereseaza de mult alimentatia sanatoasaSi sa stii ca nu-mi fac de cap cu pizza ! ba, mint imi fac de cap da nu ma vezi hi hi hi.
Ralu nu-mi mai spune te invidiez cu greutatea,mai taci, sa nu te aud ca ma deprimi.Eu am luat 5 kil numai cind am aflat de bb.na!! dar ma duc la masaj cit mai repde si astept un CD cu fitness prenatal si vedeti voi!.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Lyly ma bucur tare mult ca esti aici si sunt de acord cu ce spui.
fainoase nu prea consum. De regula mananc 3 mese pe zi si nu exagerat de mult, adevarat ca ultima masa este pe la orele 22 prima fiind cam pe la 11 dimineata (atunci ma trezesc ca in timpul noptii nu prea am somn).
Fructe mananc tot timpul (mere, banane, citrice, kiwi, mango, ananas etc.).
Dimineata mananc cereale cumparateb de la plafar cu lapte sau iaurt.
probabil ca nici sucul de morcovi,mar,telina,pepene, sfecla rosie ( diverse combinatii in functie de ce am in casa dar intotdeauna morcov si mar), nu-l beau cum trebuie (uneori cu cerealele dimineata).
sa nu crezi ca sunt obsedata de kg.. Vreau ca totul sa fie bine pentru ca nici kg. + nu inseamna sanatate pt. BB.
cel mai mult m-am ingrasat de cand am inceput sa iau Materna+seleniu. Inainte cam pe la 16-17 saptamani luasem 5 kg. Acum la 22-23 am 10+.
Sa fie oare de la Materna?

Pupici
pa

tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Fetelor,atentie la sucul de sfecla.A fost o cunostinta la o naturista si i-a spus ca sucul de sfecla sa-l bea separat,nu stiu sa va zic explicatia ca nici tipa aceasta n-a tinut minte,dar e bine de luat in seama lucrul acesta.

Poi asa sfaturi dai tu LylyEu din principiu n-am mai mancat afumaturi cam de mult timp si acum ma tot gandesc la ciorbita ta.Dar te iertamca ne-ai dat atatea sfaturi bune.Uite si o

Eu am reusit aseara sa mananc o salata de telina cu morcov si mar si tare m-am bucurat ca pot manca si mancare mai sanatoasa.
Voi ce combinatii de salate de cruditati mai mancati?

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

LYLY m-ai distrus cu reteta aia.Cind am terminat cu pizza mai iei cu ciorbele.Na, vrei o reteta cu spaghetii cu fructe de mare? Sau o tortellini al forno? Stiu si eu mincaruri pofticioase si pline de calorii na! Sa te vad cum stai cu pofta!

Mergi la inceput

Angelli draga, am vrut sa o impac pe Shori. Nu vreausa supar pe nimeni, sa stii ca sunt genul de pacifista cu cine merita, razboinica cu cine nu merita.
Voi meritati toata atentia mea, pentru ca va chinuiti sa aduceti pe lume niste fapturi minunate. Si afla ca vreau retetele alea. Doar pentru mici abateri
Lya, nici eu n-am mancat afumaturi, i-am facut sotului meu ciorba respectiva. Eu am tinut regimul Montignac pentru mentinerea siluetei inainte de a ramane gravida, deci la mine exista un fel de "autoeducare" in ceea ce priveste respectarea regulilor de alimentatie. Nici inainte de sarcina nu prea mancam afumaturi.
Referitor la ciorbe, imi plac mai mult ciorbele de pasare de la tara, acrite cu bors.
Si pestele, fructele de mare. Sosul scordolea de nuci e preferatul meu. Cu scoici si midii...

As vrea sa ne incurajam sa mancam numai alimente sanatoase, fara sa devenim paranoice. Adica sa agreem ca exista abateri permise si abateri nepermise.

Va mai astept pe aici,
Lyly 14+

Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Tania2, nu-ti mai face atatea griji. Faptul ca iei in greutate este normal iar vitaminele iti dau pofta de mancare (ref. la intrebarea cu materna); dar cat timp mananci "ca la carte" nu trebuie sa-ti faci probleme ca te ingrasi. Dupa ce termini cu alaptatul putem incepe discutiile referitoare la o dieta sanatoasa pentru slabit. Ma vei gasi tot aici, sau cel putin voi lasa adresa unui forum si a unui subiect unde vom discuta despre diete, si le vom si urma. Impreuna. Doar nu crezi ca eu n-o sa incep sa pun binisor niste kilos pe mine! Mie inca nu mi-au trecut gretzurile definitiv, si abia sunt in sapt. 15.
Pupici,
Lyly 14+

Samburica
Poze echo

Mergi la inceput