Sarcina si alimentatia

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

fetelor semtie prajite de floarea soarelui o fi voie in timpul sarcinii ?? Stie cineva? ca eu maninc la greu...
Am 5 luni de sarcina nu pot sa beau multa apa, nu pot minca carne si din tot ce am citit la voi cred ca nu ma incadrez nici pe jumatate.
Am luat cam 5 kg pina acum, nu stiu dac este mult sau putin cert este ca inca ma simt bine in pielea mea.

Sa dea Domnul sa aveti bebici frumosi si sanatosi !

Sarbatori fericite !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dolce baby, de ce sa nu fie ok??? Este pe lista de alimente interzise??? Nu. Doar ca trebuie sa mananci echilibrat, vezi recomandarile din mesajele anterioare. Proteinele nu se gasesc numai in carne. Peste, oua, lapte, branza, contin de asem. proteine.

Lyly 15+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ce bine ca ai pomenit de seminte ca ma duc sa pap si eu acum!eu azi am facut 17 sapt si cine stie cate luni inseamna astasi eu to 5 kg am luat si tot asa pap!neregulat!@cand si ce !incerc sa pap vat mai variat!dar nu imi place orice!si nu imi trebuie orice!cam atat!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Lyly, mersi pt sfatul legat de lapte, am fost la doctoritza mea si a zis ca e ok daca nu beau apa sa consum macar lapte!
Problema mea era ca sa nu fie prea mult, desi nu-mi dadeam seama cu ce poate dauna. Oricum, nu mai beau atata, ca mi-a dat Elevit si cred ca toate vitaminele acelea reprezinta un supliment suficient pt bebele meu.
Te si sa stii ca e folositor subiectul!
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

azi am descoperit o noua dragoste!de fapt ieri!clementinele!!am mancat ca o sparta 2 kg de clementine de ieri pana azi dimineta!puteti incerca si voi sa vedeti daca rezultatul e acelasi!

raluca

Mergi la inceput

Raalucutza, da-i bataie cu clementinele. Dar, mai variaza, adica mai stracoara cate un mar din cand in cand, o para, o banana.

Ingrid, ma bucur ca pot fi de folos, imi pare rau ca nu sunt mai multe gravidutze interesate de acest subiect, pentru ca este f. important ce mancam in fiecare zi pe parcusul intregii sarcini.

Am inceput sa mananc ca la carte, ca sa zic asa, carne la gratar si legume crude, fructe diverse, intre mese, mancare de fasole, mazare, cartofi (dar o s-o raresc cu cartofii), peste, icre, si beau apa f. multa. Am reusit sa elimin painea din alimentatie, am pastrat cerealele integrale si iaurtul.

Rog pe toata lumea sa evite alimentele interzise, pe care le-am postat intr-un mesaj anterior.
Pupici

Lyly 15+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Lyly,spune-ne si noua ce combinatii de legume crude mananci ca eu in afara de rosii(modificate genetic ,care sincer nu stiu daca contin ceva)salata de telina cu morcov si mar,castravete....nu mai stiu ce ,si in ce combinatii sa mananc legumele crude.

Si eu credeam c-o sa sara fetele cu idei de hrana sanatoasa si sunt putin dezamagita ca nu prea se inghesuie fetele iar eu am o pasiune pt acest subiect,pana acum putin timp mai mult teoretic din cauza greturilor dar acum incerc sa pun in practica.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya12+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Lya, mananc toate radacinoasele care se gasesc pe timpul iernii in piata; iti recomand o salata combinata, data prin razatoare:2 mere, o telina, o sfecla rosie, 2 morcovi, o ridiche neagra. Este delicioasa.
Salata de varza cruda mai este disponibila pe timpul iernii. Iarna eu nu consum rosii si castraveti. Toate legumele trebuie consumate cand e timpul lor; iarna avem radacinoase.

Cateodata imi curat cate o ridiche neagra, o tai feliute, si rod din ele. Imi place gustul, mai ales daca nu-i prea iute.

Lyly 15+

Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Poate este gresit sa scriu aici dar cred ca ma puteti ajuta ca nu mai pot daca o tin asa nu mai incap pe usa.Inainte de sarcina am avut si am incercat sa am regim alimentar bun chiar daca aveam gastrita pe care o suportam usor.Acum cu sarcina, cred ca gastrita s-a intensificat, nu mai pot, maninc doar carbohidrati( piine pasta pizza cartofi orez) si mereu imi scirtie stomacul.Azi noapte m-am trezit de doua ori pentru papa.Exista vreun ceai ceva, tratamente naturist? Ceai de galbenele este bun?

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Mersi de idei,Lyly!
Nici eu n-o sa mai cumpar rosii pt ca n-au nici un gust.Castravetii nu-mi cad prea bine.Ridiche neagra n-am mancat in viata mea dar o sa incerc.Si mi-a mai venit o idee:gulia e delicioasa si cruda si in mancare.
Pofta buna tuturor gravidutzelor si mai astaptam idei de hrana sanatoasa.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya12+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput