Bebelusi de martie - aprilie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 12

ninocikap spune:
mi se pare important de specificat ca eu ii pun un praf de sare la fiert in supita, nu la sfarsit in piure, si isi iau un pic de tot legumele.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

carmenduta2003 spune:
Multumim pentru urari, Ellinia, Ninocikap, Rp, Andruzza, Rrox, Andira, Ana71. Sper ca nu am omis pe nimeni.
La multi ani Leti, Andreea Maria si DarioSa cresteti mari, frumosi si destepti.
Andira, si eu am curatat peretii cu clor, dar a aparut iar. Cred ca problema este mai serioasa si trebuie izolati peretii foarte bine, cu rigips. Operatiunea ar fi insa prea anevoiasa acum, avand in vedere temperaturile de afara, poate la primavara, ca sa aiba timp sa se usuce bine dupa aceea.
Cred ca avem asa mult mucegai si de la termopane, inainte aveam niste geamuri foarte proaste, iar in primavara ne-am pus termopane. De atunci, au inceput sa se abureasca geamurile, de la caldura din casa se face condens, cred. Si mai punem si un vas cu apa pe calorifer, ca sa nu se usuce aerul de la caldura data de calorifer.
Bun bancul, cu final neasteptat . Pupici burticii si Irinucai.
Sa nu uit, Gabrianah, multumesc poentru poze. Ai doi flacai grozavi.
Am semnat si eu Nino. La multi ani pt. Alexut la cele 9 luni (scuze, am ratat ziua).
Poze Rares
Varsta lui Rares

ninocikap spune:
Carmenduta multumim frumos urari, stai linistita mai vine si luna viitoare un 17 .
na ca toata lumea acum imi ureaza la multi ani... de zici ca sunt vreo scorpie si iara le zic ceva....ce ma fac????
Poze
Varsta Alex

carmenduta2003 spune:
Mie nu mi-e frica de tine , imi pare rau ca nu am fost pe forum pe 17 pt ca imi place Alex, si tu ai fost mereu draguta cu noi
.
Poze Rares
Varsta lui Rares

ninocikap spune:
Carmenduta multumim frumos urari, stai linistita mai vine si luna viitoare un 17 .
na ca toata lumea acum imi ureaza la multi ani... de zici ca sunt vreo scorpie si iara le zic ceva....ce ma fac????
Poze
Varsta Alex

carmenduta2003 spune:
Nino, te-am speriat asa de tare ca ai mai trimis o data mesajul?[
Poze Rares
Varsta lui Rares

danna_J spune:
Dragele mele,suntem bine, am reusit sa citim tot: Rrox bine ati revenit din vacanta, v-am dus dorul.Vreau doar sa va salut, sa va spun ca suntem bine. Va mai scriu mai multe mai tarziu.micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

andira spune:
Carmenduta - sa stii ca daca nu se izoleaza bine peretele exterior, inauntru va aparea, oricate reparatii ai face. M-am interesat si se pare ca asta e solutia.
Si la noi banuiesc ca e tot din cauza termpopanelor, si am mai auzit si de la altii de problema asta de la termopane.
Daca ai dulapuri in camere, eu zic sa te uiti si-n spatele lor.
Eu am avut un soc. Pe langa dulap, in sufragerie, situatia nu era asa tragica, dar cand l-am dat la o parte....
Pupici si voua!!
Irina, piticul meu drag

adseana spune:
LA MULTI ANI! LETITIA
LA MULTI ANI! RARES
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi!Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

ninocikap spune:
Carmenduta eu nu m-am speriat dar cred ca PC-ul meu a luat-o razna ca eu nu imi aduc aminte sa fi trimis mesajul de 2 ori... probabil ca incep sa imbatranesc...
Poze
Varsta Alex