Bebelusi de martie - aprilie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am uitat sa va spun ca Irinei ii mai ies 2 dintisori de sus!!
Ce e haios e ca nu ii ies ce-i din fata, primii 2, ci cei din lateral, incisivii laterali, nu stiu exact cum se numesc.
O sa fie un iepuras stirb...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira felicitari pentru cei 2 dintisori care stau sa iasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Bravo Irinuca! Noi suntem tot stirbi.

Andruzza, sincer iti spun, cred ca ai interpretat gresit ce a spus Mamacita. Eu am inteles ca, atunci cand a spus de oameni fara educatie sanitara, se refera la oamenii cu care intram in contact in magazine, cei care se reped la bebelusi si pun mainile pe ei, nu la mamici. Si sunt destui de-alde astia, mai ales femei mai in varsta, care au impresia ca trebuie neaparat sa ii bage in seama pe bebelusi.

Eu am trecut printr-o experienta trista cu o fetita de vreo doi ani, care era cu bunica ei. Am lasat-o sa se aproprie de Rares, l-a mangaiat pe manuta, apoi i-a luat degetelul mic si l-a muscat cu toata forta. Imi venea sa o bat. Si bunica-sa, foarte mirata, ca cica nu a mai muscat pe nimeni pana atunci. A plans Rares, saracutul, cateva minute in hohote, cu suspine aproape. Si el nu plange niciodata. I-a ramas un semn vanat de la doi dintisori ai fetitei, i-a trecut abia a doua zi.

Deci, Andruzza, nu mai fi suparata, nu cred ca se referea la tine. Pupici lui Rares cel frumos.

Mamacita, subscriu la ce spunea Ninocikap, si cred ca inca cineva. Nici Rares nu vroia sa manance legume, la inceput, si i-am pus foarte putina sare. A mancat atunci. Cred ca isi dau seama de diferenta de gust. Dupa ce i-am pus de vreo doua-trei ori sare, a acceptat piureul si fara sare.

Si vad ca ii place mai mult cu putina telina, ii dau o aroma deosebita piureului. Eu ii fac cu cartof, morcov, putina ceapa, telina radacina, o bucatica de ardei, putina rosie, acum ii adaug si o bucatica de carnita cand fierb legumele. Are gust foarte bun piureul, dar nu manaca mai mult de 100-120 grame. Si nici nu-l oblig sa manace mai mult.

Rrox, ce frumos! Ati fost la munte! Nu am mai fost e trei ani si imi doresc foarte mult sa mergem la vara cu Rares. Acum n-ar suporta drumul, e prea lung si el nu are rabdare sa mearga mult cu masina.
Ma bucur ca i-a placut Ioanei, cred ca i-a facut foarte bine.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

La noi ninge, linistit si frumos, cu fulgi destul de mari pentru Constanta.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare ,

de 2 zile ma tot chinui s ava scriu dar nu mai apuc...acum am lasat totul balta si m-am pus pe scris, o sa incerc sa raspund si eu la intrebari ...la ce-mi aduc aminte ...

in primul rand multumim mult pt aprecieri la mamaici si bebici
nu suntem chiar asa mari...mai degraba lungani...si slabanogi...avem 8,6 kg si 78 cm ...

ma intrebati de leagan...l-am luat din metro , costa 1,6 mil , cezar e tare bucuros si fericit cand il pun in el, am pus si niste poze , rade si topaie ca o maimutzica...chiar imi pare bine ca l-am luat

se vorbea despre vigantol...eu il dadeam seara inainte de baita , dar cateodata uitam asa ca acum il dau dimineata, cand se trezeste ii dau vigantol, zymafluor, fierul si cam atat , si picaturi in nasuc daca e infundat, si asa stiu sigur ca i le-am dat , dupa aia il schimb si ne ducem la bucatarie sa papam

si eu pun un pic de sare in supita , cateodata ii pun in piure cateodata ii pun in supa cand fierbe cum imi aduc aminte si eu

si eu merg cu bebe la supermarket...doar pt ca nu am cu cine il lasa acasa...nu prea imi convine...pt ca ma misc mai greu, incercam sa nu mergem in we ci in timpul saptamanii cand nu e asa aglomerat, daca mergem dimineata e chiar super nu e nimeni

merg sa mai citesc si mai scriu dupa

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Carmenduta - cred ca ii faceam un scandal monstru bunicii aleia!!

Bine ca ne-ai zis, o sa fiu si eu mai atenta. Adevarul e ca toti copii intre 3 si 5 ani am vazut ca sunt innebuniti dupa bebelusi. Toti vor sa mangaie, sa puna mana, dar de muscat....

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani sarbatoritilor! Rares, Dario, Letitia si Andreea!
Ligia- am citit ce ai spus tu ca puiul ar avea limba lipita- eu repede la al meu sa-l verific- cu greu pot sa ma uit sub limbutza lui , ma gandesc ca de-aia nu vorbeste. nu prea silabiseste si cand aud fetele aici....ma sperii! Dar cum ti-a venit ideea sa te uiti sub limba?
Rrox- exact asa ii dau si eu Vigantolul, si e o prostie sa ma agit pe sb. asta...

Noi nu mergem in magazine la shopping ca am devenit cam salbatici de cand cu statul in casa. Duminica am fost sa ne impartasim la biserica si ne-am speriat de lumea multa de acolo.Am inceput sa plangem..dar ne revenim noi!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Uite si noi din an in paste...sau din capitol in capitol cum zicea An-k

Rares are al doilea dintisor si cel mai bun inel de dentitie sunt degetele mele...seara nu adoarme pana nu ma composteaza bine.
In rest ne luptam cu tusea si aerosolii. Deci Rox, facem in continuare aerosoli.Aici e la moda chestia asta, sper sa fie si eficient. Se pare ca Rares are o hiperreactivitate a tractului respirator inferior. Am intrebat de ce si cum vine asta si medicul mi-a retezat-o scurt ca asa e el, predispus. Cat despre alergii, mi-a spus ca pana la 3 ani nu poate fi definita o alergie la ceva specific in schimb putem spune daca bebe este alergic sau nu. In ceea cel priveste pe Rares nu crede ca este alergic, el nu a avut niciodata pana acum vreo alta manifestare alergica cum ar fi dermatita. In cazul nostru mersul la cresa este factorul determinant, poate ca mucegaiul din casa este favorizantAcum, ce sa zic atata timp cat nu face febra incerc sa stau calma. Aerosoli facem pentru 2 sapt, apoi crede ca-i va da un tratament de intretinere pentru tot restul iernii.
Cred ca Ioanei i-a facut tare bine aerul de munte...frumoasa vacanta!

Rares nu poarta fular deocamdata; am trecut si noi la cosmonaut.

Andira, felicitari pentru dintisori! Eu chiar vroiam sa te intreb ceva: tu o ai pe Irina, bebe mic, esti insarcinata, mergi la serviciu, mergi la master, zugravesti in casa...de unde atata putere pentru toate?

Nino, tu nu ai mai zis nimic despre perioada de dupa alaptare, inseamna ca s-a terminat cu bine....

tututor

Oana si Rares(14.04.2005)

http://community.webshots.com/user/oml10

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

Mergi la inceput

Multumim pentru urari, Adseana si Coco.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La multi ani sarbatoritilor! Rares-Mihai, Dario, Letitia si Andreea

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput