Bebelusi de martie - aprilie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza e adevarat ca Mamacita a folosit expresia "balon de sticla" exact dupa ce ai spus-o si tu, dar nu cred ca a fost cu rea intentie, probabil nu si-a dat seama ca folosind-o te-ai putea simti inclusa si tu la aceea categorie descrisa de ea.

hai ca tu erai mereu vesela si impaciuitoare cu toata lumea...uite ca sa teimpac si eu l-am luat pe Alex in magazine de genul asta, ce sa mai zic ca am fost pana la Zalau cand avea doar 3 luni jumate...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori fericiti!! Leti si Rares !!!

Mamacita nu-i da sare deocamdata, au toata sarea necesara in alimentele pe care le primesc. Nu-i obligatoriu sa manance albitura acum, si pastarnacul si telina au o aroma puternica si poate nu-i plac baiatului. Lasa-l o vreme si incerci mai tarziu, dar cu ele pe rand, poate ii place doar o leguma alba. Ioanei ii place telina, dar nu se omoara dupa pastranac. Da-i alte legume, ca sunt destule.

Andira va tin pumnii sa terminati repede cu zugravitul! burticii si Irinei!

Ellinia Bine ai revenit, ma bucur ca Stefan e bine acum!

Ligia te invidiez, tare as fi ramas la munte...

Ninocikap semnasem demult la link-ul respectiv, dar nu ma gandisem sa-l postez si aici

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Banc, sper sa va placa:

Pe un transatlantic, secundul vine în grabă la căpitan, care trăge
a un pui de somn si îi spune:
> >> - Domnule căpitan, mare nenorocire: ne îndreptăm spre un iceberg uri
> > as, pe
> >> care nu îl putem evita. În cinci minute se produce impactul.
> >> - Esti sigur? Ai verificat toate posibilitățile?
> >> - Da, din păcate nu există salvare.
> >> - Bine. Strânge toti pasagerii în sala mare si să se ducă cineva să îi
> >> pregătească moral. Pe cine propui?
> >> - Pe locotenentul John, că este gagicar, are priză la femei si stie si o
> >> grămadă de bancuri.
> >> Zis si făcut. După ce toată lumea se strânge, vine John, care le s
> > pune
> >> bancuri si, înainte de impact zice:
> >> - Doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Eu sunt dispus să fac un pariu
cu dumneavoastră. Uite, eu îmi scot scula, dau cu ea de perete si se crapă
> >> vaporul ...
> >> Domnisoarele rosesc în obraji, doamnele se arată fals indignate, iar
> > domnii
> >> strigă toti în cor:
> >> - Să vedem, să vedem!
> >> Acestea fiind zise, Jon scoate scula, dă cu ea de perete si vaporul
crapă si se scufundă.
> >> ...
> >> Peste trei ore, într-o barcă de salvare, câtiva supravietuitori. Printre ei,
> >> căpitanul vasului, stătea pe gânduri. La un moment dat izbucneste:
> >> - Care p***a măsii a spart vasul, că eu reusisem să ocolesc icebergul!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - intoarcem pupicii!!

Mamacita - nici eu nu i-as pune sare... De fapt, eu n-o sa-i pun sare, zahar etc pana la un an, dar tu decizi

Leti si Rares, LA MULTI ANI si sa cresteti sanatosi!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox ma bucur ca deja fusesesi pe acolo, dar cum eu nu am intrat mai demult m-am gandit ca mai sunt si alte fete care nu intra, nu din rea vointa doamne fereste, dar eu am zile cand intru doar pe subiectul asta din tot forumul. ne bucuram ca Ioanei i-a priit ninsoarea.

Mamacita stiu ca unii spun sa nu pui sare deloc, unii spun sa ii pui putina de tot, si sunt si cei care zic sa le faci mancarea cum iti place tie, deci ar trebui sa ii pui si sare... si noi, iti spun eu ca nu cred ca am mancat fara sare pana la 1 an. ASA CA RAMANE ALEGEREA TA, asta ca sa nu supar pe cineva, mi-am spus si eu parerea. Alex nu trebuie neaparat sa manance albiturile, mie mi-a spus sa i le pun la fiert la supita, dar nu sa i le pasez, doar pentru gust.

Andira super bancul.

Ellinia si Rp ma bucur ca ati semnat si voi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza am uitat sa-i trimit cativa virtuali lui Rares! Ce frumos vorbeste! Felicitari!
Ioana la munte nu vroia sa se culce seara, simtea ea ca e rost de socializare si se tinea tare. Era chiaunica de somn, dar incepea sa vorbeasca de zor, cum nu face in mod normal Era tare simpatica. La un moment dat s-a uitat la Dan si i-a zis "hai tata" foarte clar dupa care a zambit foarte incantata In rest, desi recunoaste unele cuvinte, o vad ca devine atenta, se uita la mine cand le aude, daca ii zic papa deschide gurita, s.a.m.d., dar vorbeste doar pe limba ei.
Dintisori nu avem inca, dar gingia de jos e alba tare.
In schimb Mariucai i se vad marginile de la o masea de 6 ani si la celelalte trei e umflata gingia doar Mi se pare haios sa le iasa dinti la amandoua odata

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sunteti voi niste dragute, dar comentariu cred ca a fost intentionat. Nu cred ca sunt printre noi mamici care isi cresc copiii "undeva in lumea microbilor" sau nu folosesc sapunul si nu vad rostul comentariilor atat de dese despre igena. Parerea mea!.Oricum simteam demult ca ii sunt antipatica!

rrox, bine ai revenit. Ne-ai adus si noua o cutie cu aer de munte?? Am vazut in Paris la vanzare cutii de conserve pe care scria "aer de Paris"Cred ca ne pui si cateva pozici, sa vedem iarna in pozeMa bucur ca Ioanei i-a facut bine aerul de munte!

nino, stiu mai ca Alex a fost calator din frageda copilarie

ligia, nu tre' sa te simti deloc implicata

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Rrox, tare buna e o vacanta din cand in cand, nu? Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Andira, chiar eram curioasa sa vad care-i finalul bancului!
Referitor la sare, si eu ii pun un pic de sare pentru ca altfel nu mananca. Zahar, insa, categoric nu! Nici eu nu mananc zahar. Sper sa nu-i suprasolicit rinichii...Ideea e ca unele persoane spun ca ei nu cunosc gustul sarat, dulce, etc. Am incercat sa ma ghidez dupa chestia asta si n-a mers. Dupa ce i-am pus un praf de sare a mancat.
Adriana, cum era reteta cu rosia cu branza? Vreau sa-i mai dau chestii noi si asta mi s-a parut interesanta.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Rares, Letita, Dario si Andreea! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii!

Multumesc mult pentru raspunsurile legate de supermarket-uri. Noi nu prea am mai luat-o pana in week-end-ul asta (ramanea mama cu ea) si imi faceam ceva mustrari de constiinta pentru ca atat sambata cat si duminica am prins tare aglomerat. Nici mie nu-mi face placere cand se baga diversi necunoscuti in sufletul copilului (chiar duminica ea incerca sa adoarma si a venit o doamna binevoitoare care a intrat in vorba cu ea si imediat a pus buza sa planga). De obicei nu face asa dar era tare obosita si cand s-a trezit cu doamna peste carut nu i-a picat prea bine. Dar, pe de-a intregul s-a comportat bine.

Andruzza, nici eu nu cred ca Mamacita s-a gandit la tine cand facea referire la "balonul de sticla". Doar ne cunostem intre noi (virtual) si stim ca nu faci parte din categoria aia pe care-o descria Mamacita. Te rog nu te supara!

Rrox, ma bucur ca v-at simtit bine la munte. Ce masele apar la 6 ani? Victor are cate 2 masele in fiecare parte (si are deja 4 plombite). In afara de astea mai apar si altele acum?

Mamacita, eu i-am pus sare pentru ca am vazut ca borcanelul de la Hipp avea sare iodata in compozitie. Oricum eu i-am pus doar 3-4 zile (o cantitate infima), dupa care, dupa ce a dat de gustul legumelor, i-am scos-o . Incearca sa nu-i mai pasezi albitura. Poate ca nu-i place. Eu ii pasez doar morcov, cartof, dovlecel, rosie si un pic de ardei (in diferite combinatii)si ii adaug cateva picaturi de ulei de masline.

Danna-j, referitor la cochetaria fetitelor am observat ca Eva este innebunita dupa bijuterii. Tot timpul ar sta cu mainile si ochii la lantisorul meu, la inele sau cercei. Chiar daca vine o persoana straina se intinde imediat dupa bijuteriile ei. Victor le-a ignorat cu desavarsire.

Ligia, offff... ce bine ca locuiesti la munte!

Andira, super bancul!

Fetelor cum reusiti sa-i faceti pe copii sa-si tina fularul la gura? Eva imediat il baga in gurita si se umezeste instantaneu. Cand era Victor mic pediatrul mi-a recomandat sa nu-i pun fular tocmai din ideea asta de a nu-i ingheta fularul la gurita. Dar vad ca voi majoritatea ii tineti cu fular. Plus ca daca are mainile libere, trage de el in disperare. Ai vostri il accepta usor? Si pe mine ma dispera ca o apuca tipetele sau comunicarea exact cand suntem afara si mai e si racoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, poate Zana Maselutza s-a gandit sa nu faca doua drumuri la voiCand vine sa-i spui c-o asteptam si noi.

ana71, eu inca nu i-am pus fular la gurita, dar nu cred ca-l va accepta. Apropo de ce spuneai ieri despre fier. Sa stii ca Rares 2 luni cat i-am administrat fier a mancat de a rupt. Am terminat tratamentul cu fier de 4 zile si parca nu mai mananca asa bine. De ex. manca la masa de legume+carnita cca.400g lejer, de 3 zile doar 300g. La fel si masa de cereale de seara, mananca mult mai putin. Tind sa cred ca intr-adevar fierul ii facea pofta de mancare.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput