mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
lazy spune:
Imi cer scuze ca ma bag si eu ca musca...dar vreau sa-i transmit un mesaj NICOLETEI RADUCU.
Daca vrei mai multe detalii citeste"SPERANTA SAU VOINTA".
Fetelor, care sunteti mai slabe de inger va rog, nu cititi!Este povestea nasterii mele .....dar nu vreu sa va marcheze intr-un fel .
Pupici si cu burticile inainte
T_Ioana spune:
Am intrat sa va pupic si fug la echo. Abia astept sa-mi vad ficioru'!
V-am citit mai in diagonala asa ca :
Deea mie mi-a fost frica sa nu iau antibiotic, doctorita mi-a spus ca risc sa imi fie mai rau si sa ii fac rau si lui bb, ca poot sa dezvotl vreo infectie. Faza e ca am simt in continuare rau si nu stiu de ce nu imi revin cat de cat (oi avea "Gripa aviara"
)
Irina sa traiasca nepotelul!
Monica si eu am lucrat la LEONI, dar aici in Bistrita, si crede-ma ca nu e nici o fericire, ma exploatau ca pe un animal si la bani....ciu-ciu....si vorba ta, era TESA, nu lucra in hala.....
Fetelor in privinta scutecelor pe mine toti prietenii experimentati (a se citi "proaspeti parinti") m-au sfatuit sa nu cumpar marimea 1-New Born, pentru ca nu-i vin bebeului decat vreo 4-5 zile, sa incep direct cu marimea 2 (ma refer la marca Pampers...) si cei mai vehementi sunt niste prieteni al caror bebe a avut 2.900 la nastere, micut deci, si tot cu marimea 2 au inceput...
Va pup si fug la doctor!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
LunaNoua spune:
Fetelor, salopeta as schimba-o daca as fi cumparat-o de aici, din Brasov. Dar a luat-o sora unei prietene din Oradea. Nici nu stiu de unde a luat-o si ma indoiesc tare ca se poate schimba
. Asta e. Stiti cum e: "La omul sarac, nici boii nu trag". O sa am salopeta de gravida la anul, dupa ce nu o sa mai fiu gravida si o sa fiu mai "supta" de burta
Eu nu mi-am mai cumparat de multa vreme o pereche de blugi. Tot timpul mi-am facut eu ceva de imbracat, dar blugi nu aveam cum sa imi fac. De asta imi doream asa mult blugi. Deh, hormonul
. Incerc sa ii fac ceva, sa ii bag niste clini pe undeva pe lateral, poate s-o mai latii un pic. Dar asa imi e de ciuda ca trebuie sa port lucruri peticite
.
Nici eu nu vreau pe nimeni dupa ce nasc. Pe sotul meu. ATAT. Si o perioada buna vreau sa fiu lasata in pace. Ce-o fi cu obiceiul asta cu vizita la bb imediat ce se naste? Vizitatorii astia oare nu se gandeasc ca si bb si mama vor sa stea si ei un pic singuri sa doarma si sa respire in voie? Cele ce nu vreti neamuri pe cap, v-ati gandit la vre-o metoda de evitat treaba asta? Ce-o sa faceti daca va treziti cu musafiri nedoriti?
Pupa
Deea hormonul lu' Astery
Si eu patesc asa. Si ma apuca si rasul in timp ce plang ![]()
Ana e problema cu tensiunea. Si eu am facut. Se cheama Tensiune Indusa de Sarcina. Pe mine doctorul m-a amenintat cu eclampsie, preclamsie (un soi de coma), accident vascular etc. Toate scenariile sumbre, daca nu sunt cuminte
. Si acum sunt cuminte. Am 13 cu 7, dar iau tratament pt inima, 3 pastile pe zi. Daca bb e ok, atunci nu ai motive de ingrijorare caci doar trebuie sa ai un pic grija sa nu creasca tensiunea. Mie doctorul mi-a indicat mancare cu sare mai putina (normata), regim hiperproteic si stat la pat (ceea ce nu am facut, dar am evitat efortul de orice fel). Tin pumnii sa scada tensiunea 
Daniela, ce figura esti
. Las ca e mai bine sa ii bati la cap cu dureri normale, decat sa ignori ceva si sa iasa rau
Scobutil e antispastic, la fel ca No-Spa, dar o fi stiind doctorul ceva ce noi nu stim
. Uite "Actiune terapeutica: Antispastic digestiv si genito-urinar prin actiune parasimpatolitica si slab ganglioplegica" ![]()
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
toanca spune:
Fetele, apropo de kg; cred ca luna asta am luat vreo 3 kg in greutate, ceea ce este enorm...
; nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa-mi faca joi dr.![]()
Va pupic pe toate si va urez un weekend placut
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
[url=http://www.TickerFactory.com/]bebe
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by LunaNoua
Nici eu nu vreau pe nimeni dupa ce nasc. Pe sotul meu. ATAT. Si o perioada buna vreau sa fiu lasata in pace. Ce-o fi cu obiceiul asta cu vizita la bb imediat ce se naste? Vizitatorii astia oare nu se gandeasc ca si bb si mama vor sa stea si ei un pic singuri sa doarma si sa respire in voie? Cele ce nu vreti neamuri pe cap, v-ati gandit la vre-o metoda de evitat treaba asta? Ce-o sa faceti daca va treziti cu musafiri nedoriti?
.. Serios acum: eu am de gand sa le spun clar si direct la cei ce vor sa vina (si au avut norocul sa raspund/em la telefon
Si ca principiu, nu raspundem la telefon o perioada
Adriana 27+
LunaNoua spune:
Adriana, poi cei care se cer la telefon nu sunt "periculosi". Cum ne ferim de ceilalti, cei care "rup usa"? Asta e problema mea ![]()
, Deea
28+
Pozele ale mele
diana12 spune:
Ziua buna burticutze.
Apar si eu cam tarziu la apel.
Ralu, balsamul, in general, nu se recomanda ca poate da alergii. Mai este si mirosul puernic care ramane pe hainute. Dar daca bebe al tau nu va fi sensibil poti folosi putin balsam. Tot din aceasta cauza se recomanda sa folosesti si detergent special pentru copii, hipoalergenic si fara parfum. Eu habar nu aveam de asa ceva acum cinci ani, asa ca am folosit detergent normal, in cantitate micuta si daca imi amintesc bine cred ca am folosit si putin balsam, tot din motivele amintite de tine.
asa ca e alegerea ta si a lui bebe.
Vezi tu ce ii prieste.
Astery, cred ca toate gravidutele sunt mai sensibile si de multe ori rad si plang fara motiv.
Deea, incearca sa urmezi sfatul Ursoaicei si sa bagi pe lateral un material. Nu de alta, dar banuiesc ca fiind luata de la Oradea e mai greu sa o schimbi.
Andiaroro, nu cred ca ai luat 7 kg intr-o luna. Probabil se urcasero vreo trei grasunele inaintea ta pe cantar si le decalibrase cantarul.
Irina, sa iti traiasca nepotelul. Manechin il faceti.![]()
Toanca, eu am inteles ca, Cristina e o mamica de noiembrie-decembrie.
Crisu, daca esti in stare poti merge la serviciu pana nasti. Eu la prima sarcina am mers la serviciu pana la 34 de saptamani si am nascut la 38. Acum depinde si cat faci pana la serviciu si cat te solicita. Eu faceam numai pe drum o ora jumate dus, o ora jumate intors. Mergeam si cu metroul si cu tramvaiul si cu un autobuzul. Nu mai zic ca stateam mult in picioare. Doctorul meu m-ar fi bagat in concediu din luna a saptea, dar i-am zis ca mai pot. Intr-un final, la 34 sapt., mi-a zis ca merg pe raspunderea mea si daca se intampla ceva el m-a avertizat. Dar pe mine naveta asta ma omora.
Maraki, ii transmit mandrei ca a nins la voi. Are ea ce are cu Belgia si Germania. Probabil i-a ramas in minte excursiile pe care le faceam in Germania cand locuiam in Belgia.
Si m-ai distrat cu ce ti-a zis sotul tau.
Ana, Adriana ti-a zis cam ce era de zis legat de tensiunea mare. Ar mai fi si ametelile.
Incearca sa faci miscare, sa iti impui un regim ca sa iei mai putine kile in continuare, kilele multe pot fi un motiv de tensiune mare, incearca sa eviti sarea si stresul si poate nu mai creste tensiunea.
28+ si
04/25/2000
LunaNoua spune:
Ioana, pai acum de la antibiotice ti-e rau
Glumesc, scuza-ma, iti doresc insanatosire grabnica. Multe multe ceaiuri sa bei. Si cand crezi ca ai baut destule, mai bea 2 cani
Eu azi am declarat victorie contra racelii mele. M-am vindecat frumusel si rapid. Nasul mi-e desfundat complet acum si simptomele de "gripa caviara" au trecut. Iti doresc insanatosire dintr-un minut in altul 
, Deea
28+
Pozele ale mele
diana12 spune:
Pana am scris eu voi ati mai umplut apoape o pagina.
March, asa cu ti-am scris ieri ma asteptam sa iti zica doctorul ca durerile sunt normale. asa am patit si eu cand ii spuneam ca ma doare si acolo, si acolo, iar el de fiecare data imi raspundea zambind, e normal, e normal. Asa ca...daca e normal...suportam.
De scobutil si eu stiam ca se da cand te doare burtica. Sigur te lamuresc fetele.
Ioana, sanatate si bafta la eco.
28+ si
04/25/2000
Bee spune:
Ana si Deea, sa nu radeti de mine, dar mie imi scade tensiunea dupa plimbare! Si am avut de cateva ori tensiune maaare. Record 15 cu 10, dar imi fusese rau si imi vajaiau urechile. Si aveam si ceva probleme de vedere: nu vedeam clar, ameteam. Si intre timp am constatat ca dupa plimbare, si efort usor, in loc sa creasca scade considerabil! Adica: dimineata 12 cu 8, dar dupa plimbare: 9 cu 5! Foarte ciudat. Eu imi zic ca oi avea si "sangele gros" si de la miscare se mai fluidifica. In schimb inimioara mea e foarte harnica si vrea eea sa bata cu peste 100/ minut in repaus. Dar culmea e ca dupa efort, nu se resimte! INcercati si voi ce va prieste mai bine.
March, nu te mai panica! Ca o sa strigi "lupul, lupul" si cand o sa nashti pe bune, n-o sa te mai crezi nici tu nici doctorul! Si conform regulii, ca daca suferim, macar sa suferim toate, ma doare burtica jos de nu mai pot! Sta fata mea asha de bine pe col si vezica!
pupa mama pe ea de grasa!
Ioana sa ne zici ce face Razvanel
Bee
si Fetitza