mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery din cauza hormonilor santem asa sensibile, dar oare de la ce ti-a venit sa plangi? Ai descoperit? Eu de cate ori ma uit la RTL la " Mein baby" si le vad pe mamici cum se chinuiesc cand nasc....atunci sa ma vezi ce plang e ciudat pt. ca stiu ce inseamna nasterea, am trecut prin doua.....La prima nastere cand a venit mama la spital a doua zi, nu i-a venit sa creada cand m-a vazut: eram pe afara si zglobie, aranjata frumos, machiataEa se astepta sa ma gaseasca in pat, terminata, mai mult zacand....sant curioasa cum voi fi de data asta, sper sa nu ma deranjeze neamurile de aici, in afara de Giorgos nu as vrea pe nimeni la mine la spital
Fetelor unde ati disparut cu toate?

31fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am revenit
Fetelor ce ati facut voi ca sa vedeti filmul?

Deea din ce material este facuta salopeta. A mea este din blug si mi-am bagat pe margine o bucata de material ca sa ma incapa si pe mine omeneste. Incearca si tu acesta manevra este pacat de ea, mai ales ca nu ai cu ce sa te imbraci altceva (ca si mine de altfel).

Ingrid imi pare rau pt motanul tau ca a racit si bine ca-i faci injectii ca este naspa cu raceala la ei.
Aaa si "leaga-l" de calorifer sa stea la caldurica, ce atata plimbare pe frigul asta. Ai mei se bat pe el se pandesc unul pe celalat nici nu mai mananca, de frica sa nu piarda locul.
Apropo de ramas fara voce: maicamea are o tehnica la adunat toti pisoii muti. Daca-i vezi ce caraghiosi sunt cand "miorlaie", lesini de ras. Casca gura mareeee si nu iese nimiiic.

Am o leneee de ma doare....

Sunt gravida, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, nu aveam ceva concret in minte atunci cand am inceput sa plang, mi-a venit pur si simplu. A fost ca o descarcare emotionala... al meu m-a si intrebat daca am griji, ceva. Pai cine nu are? Dar nu era motiv asta. Bine ca mi-a trecut repede.
Da, nici eu nu vreau aglomeratie multa pe capul meu cand o sa nasc, in special cand ma voi intoarce cu bebe acasa. Ar fi prea obositor... si eu ma satur repede de anumite lucruri, mai ales de cele fortate, atunci cand n-am chef.
Denisa, merci de raspuns. Atunci stau ;linistita, ce bine!

Kiki 28w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Daaa Maraki cred ca toate avem gandul acesta in minte: fara persoane stresante, inutile si nedorite pe langa noi!
Si eu am zis doar cu sotul si mama. Iar mama datorita experientei, ca parca vad ca la cat de nervoasa o sa fiu deoarece nu stiu ce sa fac daca incepe sa planga bb, si sa dau peste vreo asistenta sictirita, nici sotul nu ma mai opreste sa nu o scutur nitel.

Sunt gravida, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Am fost azi la moasa. Vesti bune si ne-bune. Bune : ca bebele e ok, ii bate inimiara bine, a crescut mult in ultima luna.
Maraki am prsimtit : sunt ca si tine, m-am ingrasat 2,700 intr-o luna. Ma rog, moasa a zis ca nu-i asa o problema, sa incerc sa maninc far adule ( daca ar stii ea cat dulce am bagat in mine , s-ar crucii saraca ).
Vestile proaste : la proba de urina care mi-au facut-o , a iesit ca convietuiesc cu un streptococ numit STREPTOCOCUS AGALACTIAE. Ea zice ca nu imi da tratament, ca nu e foarte grav, dar e important ca stiu ca e acolo, si in momentul in care nascimi vor administra un antibiotic. Asta ca sa nu treaca si la bebe, sau asa ceva. Ma rog.
A doua chestie ar fii, ca toata viata am avut tensiunea mica , am inceput sarcina cu 90-60 , si mi-a crescut frumusel si constant in fiecare luna, acum am ajuns la 130-85. Mi-a zis ca daca trec de 140 cu 90 sa ma duc imediat la spital . Dar ce pericol e cu tensiunea mare ? Stiti voi ceva ? Trebuie sa ma pun sa caut si eu.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana bine ca bebeul e sanatos, de streptococ nu stiu dar oricum o sa urmezi tratamentul de la spital si va fi totul in regula.Cu tensiunea stiu ca este periculos daca e foarte mare, am uitat riscurile, incearca sa nu mananci deloc ciocolata, cafea nici atat....despre kg.....santem surori, ce mai!!!
Fetelor sa va spun ce am patit adineauri: Robert e la comp. Giorgos vine din bucatarie si striga: mama, p...a de la barbati.....si tot striga : p...a action....p..a p...a A ramas Robert perplex, eu ma inrosisem toata.....pe moment nu am inteles.....el imi spunea in greaca: vinde actiuni, p..a inseamna in greaca vinde si facea misto de mine ca sant cu laptopul toata ziua In final i-am explicat si lui Robert ce insemna

31fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetele ,

eu ca de obicei, mai greu cu scrisul, dar incerc sa va citesc.

Ana_m: Intr-o oarecare masura, si neinsotzita de alte simptome, e normala tensiunea marita in sarcina.

Insotzita insa de alte simptome, e indicatie de preeclampsie, iar asta e foarte periculoasa, si pentru bebe, si pentru mamica. Celelalte simptome ar fi:
- albumina in urina
- maini, ochi (pleoape), parca si picioare umflate (edeme)
- dureri de cap
- greturi
- tulburari de vedere.

(sper ca le-am scris pe toate...)

Din pacate, nu intotdeauna in caz de preeclampsie sunt prezente toate simptomele, uneori doar tensiunea marita e singurul indiciu.
Din fericire, depistata, preeclampsia se tine sub control si riscurile/pericolele pt bebe si mamica sunt evitate.

De aceea se urmareste cu atentie. Si de aceea ti-au spus sa mergi urgent la spital daca tensiunea ajunge cat ti-au spus.

Eu sunt cu mainile umflate deja de mai bine de 6 saptamani, tensiunea insa nu a depasit 120 cu 60. La fiecare control imi e verificata urina. Doctoritza a spus ca nu exista inca motiv de ingrijorare, dar urmarim cu atentie. Pana atunci, ii dau cu ananas si ceai de urzica, ajuta la eliminarea apei.

Weekend frumos la toate burticile!

Adriana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Pai ce sa faci Maraki daca au ti-au scazut actiunile pe piata p_ _ a!
Ana daca-i bebelinul bine si daca ai fost asigurata ca nu-i nici o problema cu streptococul atunci stai linistita!
Fetelor mai este cineva pe aici careia dr. i-a dat sa ia scobutil? Asta pentru ce este, ca eu ca de obicei foarte zapacita am uitat sa intreb, si mi-a dat sa iau din 8 in 8 ore cate un no-spa si un scobutil. No-spa-ul si scobutilul nu-i acelasi lucru? Am fost azi la spital ca acolo ma chema dr. ca din explicatiile mele io fi fost ca nasc, cand colo toate bune si la locul lor, dureri normale de gravidie pe care eu nu le suport si intru in panica repede
Irina, felicitari pentru nepotel! Pana la urma a nascut normal? Ca parca era programata duminica din cate tin eu minte!
Astery, plangi mamico daca-ti face bine, numai sa nu se lase cu dureri de cap ca mie asa mi se intampla si prefer sa nu mai dau apa la soricei
Ursoaica, ca sa vezi filmuletul trebuie sa-l downloud-ezi in comp tau si dupa aia il vezi cu media player sau orice alt programel pt filme.
Denisa, iara super ocupata? Bine ca te-ai decis cu covorul!

daniela 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna la toate fetele
Eu si bb suntem bine, in afara de insomnii si dureri intre picioare, cea ce am vazut ca aveti si voi
Dana as vrea si eu adresa de mail si parola
Un wekend placut
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Adriana, mersi de raspuns. Da intr-adevar si mie mi-a zis daca am durere puternica de cap si vad asa ceva incetosat, stelute e un semn. sper sa nu mai imi creasca.
Luna Noua, incearca si tu sa o vinzi cuiva, sau daca nuu adauga-ti o bucata de material pe undeva. E pacat ca ai dat bani si sa nu o poti folosi.
Ana, 7 kg mi se pare imposibil, stai linistita, mai ales daca intri in haine.
Ingrid, -of bietul motan, a simtit ca te bat ganduri rele cu el si s-a imbolnavit saracutul.
Crisu , daca tu te simti bine, de ce sa nu mergi la servici ? Asta depinde si de natura serviciului tau , daca nu solicita munca fizica, nu ca aia psihica ar fii mai usoara, ca te poti enerva si iti face rau si cu aia.
Astery, hormonii astia.
Apropo fetele, de hormoni o sa va zic o chestie tare interesanta, dar deseara , ca acum trebuie sa plec la o inmormantare.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput