mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
Crisu23 spune:
Fetelor sa va intreb ceva. Credeti ca este vreo problema daca voi veni la servici pana la 15-20 decembrie? (tinand cont de faptul ca eu am termenul pe 15 ian).
Crisu
32fix
toanca spune:
Crisu23 si eu am termen pe 13 ianuarie si vreau sa merg la servici pana pe 5 sau 12 decembrie; asa ca eu nu cred ca ar fi o problema; ce mi-a 12 dec., ce mi-e 15 cum zici tu.
Eu joi merg la dr. si oricum o sa-mi intreb si medicul sa vad ce zice..
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
maraki spune:
Buna dimineata burtici,
Crisu daca te simti in stare sa te duci in continuare la sv. nu este absolut nici o problema, zilele care trebuia sa le iei in prenatal le baga la postnatal.Multe gravidutze s-au dus pana in ultima zi la sv.
Personal, abea ma misc prin casa, nu mai rezistam nici o sapt. in plus![]()
Irina sa-ti traiasca verisoara de gr. 2 

Sa fie sanatoasa si norocoasa in viata
Si mie mi se pare foarte lunga, oare atat o fi avut?
Lacramioara dupa ce ramai acasa nu mai poti intra la noi?
Andiadoro ai avut tu ghinion sa intalnesti romani mai puturosi
Nu sant toti la fel afara,multi muncesc zi-lumina si sant platiti vai de ei....
Diana spunei fetitei tale ca a nins in Germania
Dimineata cand m-am trezit era deja totul alb![]()
Alina cand isi face netul Catalina? Sper sa nu mai ai greturi si sa poti manca linistita ce poftesti
Am uitat cine si-a cumparat salopeta si este mica, ma gandesc: nu se poate schimba? Daca mai ai bonul sa se duca prietena ta sa explice ca este mica, este imposibil sa nu se rezolve,chit ca vorbeste cu sefa de raion.
Aici fetelor se poate schimba si incaltamintea,daca ai bonul poti sa le schimbi si dupa o saptamana, socrosenia a schimbat ceva si dupa o luna
De aia spuneam : daca nu mai am ce sa imbrac ma duc la magazin, cumpar, le port si le duc inapoi
asta nu am facut-o dar am invatat dintr.un serial tv comedie![]()
pupici,pe mai tarziu
31 fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
asteryaro spune:
Toanca, incearca si No Spa Forte, poate iti merge mai bine. Uite, chiar ma intrebam pe unde esti...
Irina, sa-ti traiasca nepotelul grasalan! Da' chiar ca-i marisor! Sa fie sanatos.
Eu am o nelamurire cu Rh-urile. Eu am AII pozitiv, sotul are (cred) 01 dar nu-i stiu Rh-ul. Ce probleme ar putea sa apara?
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
Bee spune:
Astery, cat timp tu ai RH+, nu sunt probleme. Tatal poate sa aiba orice RH. Stiu insa de A2 cu 01 ca ar fi oarecum "incompatibile". Dar asta tot aici pe forum am citit. Din ce am auzit eu, copilul poate sa aiba un icter mai pronuntat dupa nastere.Atat. Daca nu spuneau fetele de dozari de anticorpi in caz de grupe gen A2 -01 sau A2-B3........nici ca stiam. Mama e A2, tata B3 si noi(eu si fratele) nu avem nici o problema. EL a avut icter dupa nastere, dar s-a rezovat rapid si la primul supt (dupa 2 zile in maternitate) a ras 120 ml de s-au speriat asistentele!
Fetele care va prelungiti sederea la munca va doresc Bafta! Si sa rezistati cu bine pe baricade, mai ales daca se stica si vremea si circulatia in Buc e cum e!
Bee
si Fetitza
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am lipsit doar o zi si ati schimbat deja si capitolul. Mai, sunteti tare harnice la scris! Eu vb despre pisica cu Ursoaica, Ana, cred ca si Dana, dar nu sunt sigura, si uite, acuma mi-a facut o faringita de toata frumusetea, ca trebuie sa merg 3 zile sa-i faca injectii!
Saracul, nu putea sa miaune...
Cu asta vad ca trebuie sa-mi trec timpul, in rest probleme cu sanatatea nu mai am, am depasit ametelile, constipatia si ce mai era pe acolo! Am uitat de aciditate, uff, ce nasoala e!
Asteryaro, sa stii ca mie doctorul mi-a zis ca MAMA nu trebuie sa aiba Rh-ul negativ, indiferent de tata. Mai citeste si tu alte site-uri, cred ca sunt f. multe cu aceasta tema. Dar iti spun sa stai linistita, la fel eram si eu cu Rh-ul sotzului meu, si medicul mi-a spus ca nu-i necesar ca el sa-si faca Rh-ul.
Ma duc sa pap ceva, mai revin sa va citesc. Inca nu ninge pe aici...si tare mi-e ciuda. Astept macar un pic de zapada....
pe toate si o zi super in continuare!
Ingrid S
27+
asteryaro spune:
Ingrid, Bee - multam de raspunsuri! O sa mai caut ceva date. O sa-l intreb si pe doctor, daca nu uit, data viitoare.
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
Denisam spune:
Neatza burtici,
Scriu repede sa o intind la treaba, ca de am o groaza la job.
Astery- stai calma ca nu e problema, nu conteaza RH tatalui, doar al mamei sa fie pozitiv, stiu de la medic si am intrebat si la cursurile prenatale si mi s-a confirmat ca stiu corect!
Irina- sa iti traiasca nepotelul, ce ma bucur ca sunt biensi deci a scapat de caezariana, nu?
O zi buna!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!