mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
ralirali spune:
Hihi, vad ca schimbul 2 e mai activ
.
Diana, merci de raspuns cu spalatul, o sa vad ce fac, azi primesc si eu o traista de hainute de la nepotelul meu si le spal sa vad cum se prezinta.
Bee, ma bucur pentru tine ca te simti bine dupa plimbari. Chiar azi ma gandeam si eu ca daca da Doamne Doamne sa ajung la 37 de sapta', sa ma vezi dupa 37...ma apuc si colind strazile si nu mai dau pe acasa...toata sarcina am avut interictie la plimbari si la miscare in general.
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
irinadum spune:
Ana bine ca bebe e bine iar streptococul trece nu e bai.
Tanti bine ai mai scris de ce nu intri mai des?
Astery se mai intampla nu intra in panica.
Ioana poate nu intri sa ne spui ce face Razvan ca doar ai net acasa.
Fetelor eu ultima oara am avut 11 cu 7 si nu mi_a zis nimic . Penultima oara era 14 cu am uitat si tot nu a zis nimic.
Multumesc fetelor care mi_au felicitat "nepotelul" cu toate ca nu stiu ce imi vine ca e baiatul verisoarei mele ( noi suntem nascute la 12 ore diferenta , pacat ca nu am nascut in aceeasi zi si noi ar fi fost tare de tot).
Irina 34+
diana12 spune:
Ralu, spala cu incredere rufele.![]()
Irina, pai nepot iti este si baiatul verisoarei. Doar ca e nepot dupa vara si nu dupa frate sau sora.![]()
Fetele, musafirii nepoftiti pot fi folositori la ceva. Asa ca nu evitati sa ii puneti la un spalat de vas, la facut mancarica, trimisi la cumparaturi, pusi la un calcat.
Ca n-ai stiut ca vin si voi aia aveati de facut in momentul ala.![]()
La fel se pot folosi si cei care isi ofera ajutorul. Niciodata o femeie gravida sau cu bebe mic, ia aminte Maraki
, nu trebuie sa refuze un ajutor. Asta chiar sa o luati de buna si sa o puneti in practica daca aveti ocazia.
28+ si
04/25/2000
nicoleta raducu spune:
Bun gasit,gravidute....
Am ramas din nou..noi doi..raducii..a plecat mami a mea...Doamne,nimic nu se compara cu rasfatul unei mame...pe bune,indiferent de virsta,o mama te face sa te simti tot copil....
Monica,ce fericita trebuie sa fii ca o ai pe mami a ta aproape...
Maraki,bafta cu socrela...fa-o si tu sa se simta..si sa puna mina la treaba...
Bee,ma bucur ca esti bine dupa plimbarici..sa stii ca aerul este super bun pentru bebelin....A..am uitat..sa stapiniti sanatosi bucataria..si..ca sa fiu nesi..tre sa-i faceti safteaua....
Ioana,cum a fost la eco?
Toanca,lasa mama kilele...ca le dai tu jos..o sa ai timp..berechet....
Ana,pentru faza cu tensiunea,doctorul Tutunaru,mi-a recomandat preventiv o tableta de Bio-marin Plus pe zi-care este de fapt ulei de peste-e natural..si e ok..cam scumput..asta-i tot...
March,ai grija de tine..si stai cumintica..ca trec toate...Sa ne spui ce ti-a zis doctorul...
Ralu,mai bine speli fara balsam in prima faza..am o colega care a avut luni intregi probleme de la un balsam..pielea bebelinei ei nu l-a tolerat....
Crisu,daca o sa ninga..mai bine stai cumintica acasa...sa nu racesti..sau sa dai in altele...pe bune...lasa serviciul....
Lazy..am citit povestea ta..si sa stii ca am plins cu sotul meu....Sa fiti sanatosi toti 4 si sa ai parte numai de bucurii de la copilasii tai....Sa stii ca sunt pozitiva...si pregatita pentru orice....Am incredere in medicul meu...si sper sa fie bine...Numai Dumnezeu stie ce ne asteapta....Te felicit pentru puterea pe care ai avut-o sa iti vezi visul implinit..sa faci si al doilea copil...
Da ca am omis pe cineva,este pentru ca sunt cam ravasita dupa ce am citit povestea lui lazy....
Va pup pe toate..si sa stiti ca citesc fiecare mesaj de la voi,dragutele mele...si sunt alaturi de fiecare din voi.....Atunci cind cineva e in neregula..sa stiti ca imi spun:Doamne,da sa treaca faza asta de la draguta mea....
Noptica buna...
Nicole si Daria
26+
diana12 spune:
Nicoleta si eu abia astept sa vina mama la mine. Probabil voi fi o rasfatata in perioada aia. La fel si mandra mea, abia o asteapta pe maica-mea. Adevarul este ca suntem norocoase cele care ne putem bucura de prezenta parintilor in jurul nostru.
Ralu, ce ai facut? Ai deochiat fetele dragutzele si uita-te ce liniste e pe aici.![]()
Ioana, te-ai intors de la eco?
28+ si
04/25/2000
ralirali spune:
Diana, hai cam zis acum descantecul sa se intoarca harnicutele cu povesti
.
Noi am avut ora de teatru de papusi cu hainutele trimise de mama; erau impachetate de cumnata mea si printre ele am gasit si mult hainute de fetite, chiar si rochite...nu imi vine sa cred cat sunt de mici
.
Nicoleta, am citit si eu povestea, dar haide sa fim optimiste ca bebeii nostri o sa stea la caldurica pana la termen. Cat depste mama, eu abia o astept pe mama si atata ma rasfat de obicei, incat ajungem sa ne ciondanim. O sa vina sa stea o vreme dupa ce nasc.
Ioana, nu ai venit de la eco? Stam aici geana pe forum sa ne dai vestile
.
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
nicoleta raducu spune:
Diana,e chiar asa nasoala vremea la voi?Tocmai vad acum la stiri imagini..cu zapada...Brrrr..Cind ma gindesc ca s-a anuntat si la noi...Tu,esti bine?
Pupici...
Nicole si Daria
26+
T_Ioana spune:
Hai ca am ajuns acasut!
Am reusit sa intru doar la 19.30 (programarea ersa la18.30) dar nu-i nimic ca mi-e asa de drag doctorul asta ca puteam sa stau pana maine dimineata. M-a tinut vreo 20 minute la echo si mi-a aratat tot felul de chestiute pe acolo:putulica, inimioara, picioruse, capuut etc(n-am prea inteles eu mare lucru dar asta e....
)
Ne-am distrat copios ca in momentul in care imi punea pe burtica "cititorul"(cum naiba s-o chema chestia aia care o tot plimba...)bebe fugea in partea cealalta....
Totul e ok, bebe e tot cu caputul in jos, mi-a aratat unde-i sunt picioarele (exact cum banuiam, in partea dreapta, sub coaste - ma tot gandeam eu ca pana nu-mi rupe una nu se lasa...
), are 34 saptamani si 4 zile si DPN este acum 26 decembrie.
Bebe are DBP=91mm , LF=71mm si greutate aproximativ 2.700 gr. Lichidul e in cantitate normala iar placenta are grad de maturatie 1. oricum, el stie ce e cu toate cifrele astea, mi-a zis ca sarcina se desfasoara ca la carte, ca bebe are picioare lungi si e exact cat trebuie de dezvoltat pentru varsta sarcinii.
Eu sunt bucuroasa ca totul e bine, aaaa si mi-a zis ca daca dr de familie mi-a prescris antibiotic inseamna ca trebuie sa iau si stie dr ce stie, iar lui bb nu-i fac rau la varsta asta.
Maine facem 35 de saptamani de la UM.
Va pup si fug sa vad Stapanul inelelor si sa imi astept sotiorul de la Cluj
Pupici pe burtici
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Offf, iar nu este nimeni pe aici!
Binenteles ca o sa va apuce scrisul mai tarziu, dar eu ce fac pana atunci ca ma plictisesc rau de tot.
Brrr...
Deea eu o sa-i tin la usa, daca nu au avut bunul simt sa dea macar un telefon inainte pt a li se comunica sa nu vina sau macar sa asculte ce le zic de pe acum "sa nu vina ca nu-i primesc". Iar daca se pun pe sunat scoate soneria din priza, eu fac asta de cand plec la spital ca sa nu am surprize dupa ce vin acasa.
Si ar mai fi o chestie care poti sa le-o zici, si ai si acoperire: "In perioada de lauzie, mama si cu bebeul nu trebuie sa primeasca nici o vizita, pt a nu introduce microbi in casa".
Binenteles ca asta este un pic "trecuta" dar poti sa te faci ca tu te ghidezi dupa carte si nu cred ca mai au ceva de comentat.
Si bine a zis cine a zis (ca eu binenteles ca nu mai stiu
) cine se supara inseamna ca nu va doreste tot binele din lume, tie si bbului.
Iar la salopeta daca vrei iti trimit poze sa vezi cum arata a mea, daca pui blug asemanator culorii nici nu se observa. MAi ales ca tu nu trebuie sa pui de sus pana jos
. Pe mine ma intrebau colegele de unde am luat-o cu modelul asta si daca au si pantalon normal

Ursoaica
33+
nicoleta raducu spune:
Ce credeti ca fac eu de juma de ora?Mi-am facut si eu album..Dar mi-e prea somn..si cu burtica o sa pun miine restul pozelor...
Hai sa va arat ce a iesit...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoleta_raducu/my_photos
Pup
Nicole si Daria
26+