mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Azi a fost Gabi acasa si am mers la cumparaturi. Nu prea am luat mai nimic de papa, nu stiu ce sa mai gatesc ca mi-e greata de orice mancare gatita, nu ma atrage nimic sa fac. Sper sa-mi vina vreo idee maine.
MARAKI, nu stiu exact cand isi face CATA netul, ea zicea ca saptamana asta, sa vedem. Sa porti sanatoasa fusta! In legatura cu greturile, eu nu am avut deloc pana acum, nici la inceputul sarcinii. Ma gandesc mereu la tine ca tu ai avut in continuu. Bebelinii sa fie sanatosi, asta e cel mai important!
JANINA, pe unde esti?
ACINA, sper ca te simti bine.
DANA, imi pare rau ca ai insomnii. Ai inceput sa ai emotii cu nasterea?
BEE, asta cu socroseniul e mai rara! Cred ca e nasol si asa, ca tot isi baga nasul.
Sa va zic acum ce prostie am facut
. M-am tot ferit sa pap pate de ficat ca am auzit eu ca nu e bun si saptamana trecuta am mancat cred ca in fiecare zi lebar sau toba, care au tot organe, deci si ficat si am realizat abia azi, de fapt Gabi mi-a zis ca a citit el undeva, ca nu e bine sa papam organe.
MONICA, felicitari pentru hainutele bebelinei. Sa le poarte sanatoasa!
Am auzit ca o sa ninga la noapte. Sa vedem.
Acum fug sa stau cu Gabi.
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ursoaica spune:
Ioana bine ca este bbul bine. Las' ca, coastele le repari tu dupa aia
.
Inseamna ca te-a mai prelungit cu o zi? O sa facem galerie sa o auzi pana la spital.
Fetelor bbul meu vrea sa iasa pe sus. Se tot intinde cred ca este ditai lunganca/u (ma gandesc cat de mare este deabea astept eco). Si ai vostri fac asa? Se imping de ramaneti fara aer si in acelasi timp "faceti" pe voi?
Mooaamaaa nu-mi vine sa cred ce putin mai avem. Azi m-a intrebat o colega in cat sunt si i-am zis 33+ i-a cazut receptorul din mana, nu-i venea sa creada ce repede au trecut 20 sapt de cand nu ne-am mai vazut.
Cred ca sunt singura care bantuie pe aici!
Eh, tre sa vina Monica sa ne zica cea facut cu garda si sa mai citeasca ea vreo traznaie si sa ne punem pe ras.
Asa Monica nu stiai de unde am cumparat "fese" mi le-a adus mami pe ale ei
!

Ursoaica
33+
alina80 spune:
IOANA, felicitari pentru vestile bune de la echo! Vad ca ai si tu un grasunel! Sanatate multa!
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Ursoaico fix azi ma plangeam de problema lungimii fetizei! SI la mine aceleasi simptome ca la tine de vreo 2 zile, dar azi rau de tot! In fund daca stau ma sufoc, dar daca ma ridic ma doare rau jos si-mi vine sa merg la toaleta.
Ioana, bine ca e bebitzul intors si maricel. Tu vezi ce faci cu raceala.
Alina, nasol cu greatza asta pe ultima suta de metrii. Ia mai studiaza tu la ce poftezti ca sigur gasesti ceva!
Nicole, nu-mi aminti de saftea! Ca s-au anuntat socrii maine, iar eu sigur nu-s gata cu nimic. Si bucataria asta a papat si banii de mancare. Acum am bucatarie dar n-am ce pune pe aragaz si nici baterie la chiuveta n-am mai putut cumpara, deci nu spalam vasele, asa ca mai bine nu mancam!
.
Rali si eu o sa aplic metoda "fara balsam", dar detergent obisnuit, cum folosim si pentru noi. Si am auzit ca nu e bine sa usuci hainele lui bebepe calorifer ca se inaspresc (noi o sa luam uscator din acela de camera: suport cu ceva fire metalice, care se pliaza daca nu-l folosesti. Mai ales ca noi avem si doar 2 calorifere atat de micute!).
Bee
si Fetitza
diana12 spune:
Pai asa da Ralu. Se pare ca ai scos fetele din "barlog" cu descantecul tau.![]()
Ioana, ne bucuram de vestile bune. Se pare ca incepi sa intri pe ultima suta de metri. 35 de saptamani...Hai ca-i fain.
Nicoleta, la noi a cam venit iarna. Dar zapasa s-a topit, dar e un frig...Brrrr. Si cand ma gandesc ca pana la inceputul lui mai tot asa o sa fie..
Faine pozicile. Asteptam sa pui mai multe cand ai timp.
Alina, imi pare rau ca ai starile de greata. Incearca si tu vreun siropel poate iti face bine.
Ursoaica nu esti singura. Bantuim si noi pe aici. Si al meu cupil se intinde cateodata de zici ca acum face vreo gaura si iese.
Monica, cum a fost azi la serviciu?
Pupicei si noapte buna. Eu trec sa ma ocup de fiica-mea ca azi a avut scoala pana la 12. Asa ca eu probabil voi mai intra pe seara la mine si noapte spre dimineata la voi.
Sa aveti o seara fara insomnii.
28+ si
04/25/2000
ralirali spune:
Ioana, ma bucur ca Razvan e bine si totul e ca la carte. Deci vine mosul cu o zi intarziere..sau cine stie
???
Nicole, super pozele, radiezi..abia astept sa le vedem si pe cele cu burtica. Mie imi place tare mult sa am imaginea persoanei careia ma adresez.
Ursoaica, si bebita mea face intinderi prin burtica si imi taie respiratia, dar mi-e drag cand o simt de nu mai pot.
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
monica70 spune:
Buna seara fetele, vad ca azi ati avut chef de vorba mai mult dupaamiaza, se vede ca-i we, sunteti mai relaxate...
Eu am scapat cu bine (20 mil) de vizita baietilor de la GF, chiar ma gandeam ca bine ca-i firma mai mare,a avut cine sa le tina de urat (directorul, expertul contabil ce ne da consultanta...si care a fost cu ideea sa nu-i duca la contabilitate ci in biroul directorului, ca mai!)Si la asa sume in balanta e minim, dar pun pariu ca eu scoteam 15mil.daca eram singura cu ei...sa vezi ce-as fi umblat indoita de sale pe-acolo, ca poate plecau si fara nimic!!! Dar nu se poate, odata pe an e musai, mai distractiv e ca au scris o prostie in procesul verbal...ca n-aveau ce altceva! Si a venit unul sa-mi numere banii din caserie, vreo 67 mil. se vedea pe fatza lui ca e sigur ca nu-i am, dar te pui cu noi!!! Totul era ok!
Da' sa nu va mai plictisesc, noutati nu am doar aceleasi dureri, oare asa o fi pana la final? Ca dimineata m-a apucat iar un carcel, la celalalt picior...abia am umblat azi!
TOANCA si mie mi se pare ca iau degeaba NO-SPA, tot asa beton e burtica. Bine ca ti-au iesit analizele ok.
ANDIARORO nu-mi mai aminti de "profesionistii" astia de meseriasi ca mi s-a ridicat tensiunea, cand am citit, mie mi-au mancat nervii trei saptamani cu mobila si in final au lasat-o nefinisata de-o luna tot vin sa remedieze defectele...niste mincinosi!
IRINA felicitari pentru nepotel (asa e nepot de verisori) e un lungan!
CRISU cum a fost la medic azi? Si eu am socotit sa merg cam tot asa la lucru:pana in 5 dec., DPN e 8 ian. Sper sa pot sta o luna in asteptare! Ca abia astept sa ma relaxez!
LACRAMIOARA si eu sunt obosita dar incerc sa rezist inca doua saptamani la serviciu! Ai acasa net?
RALU cred ca acum te delectezi cu hainutele primite, mie nici acum nu mi-a trecut de ieri, azi la birou tot la sosetutele alea minuscule ma gandeam!
ADRIANA si mie de vreo saptamana parca mi se umfla degetele la maini si parca si la picioare cateodata, dar seara! La mine n-ar fi de mirare la cat de sarat mananc!
ASTERY las'ca si pe noi ne-a mai apucat cateodata, da' de multe ori am inventat motive chit ca hormoni-s de vina!
IOANA in ARAD la LEONI sant mai bine platiti ca la firma noastra, dar mai prost ca la alte firme germane. Am avut ocazia sa ma angajez economista la contabilitate acolo, poate luam cu vreo 3 mil. in plus , dar cand am aflat ca stau intr-o veselie si dupamiaza, plus ca-s vreo 15 individe...am roit-o! Asa sunt doar eu si-o coleguta, nici macar secretara n-avem ca noi santem multilateral dezvoltate: secretara, portar, contabile, referent import-export, ce vine la rand! Cum stai cu raceala?
DANIELA no comment! Si mie mi-a dat un doctor si scopantil/scobutil, se pare ca merge si impreuna cu NO-SPA, am luat seara de vreo 2 ori.
TANTI ce mai faci, ce-ai hotarat cu ramasul acasa 2 ani? Mai da-ne vesti!
NICOLE pacat ca a plecat mama ta, dar ma gandesc ca vine dupa sa stea putin cu tine, nu?
BEE si tu cu durerile...Si eu am primit o haina de blana artificiala de la mami , dar mi se pare uriasa!Poate peste o saptamana - doua... Scurta mea ma mai cuprinde daca stau in picioare: cand ma asez pe scaun in tramvai ma deschei!
ANA si la mine a uract tensiunea treptat,de la 90/60 la 110/70 cat era ultima data Cred ca e normal odata cu kg depuse in plus si probabil si proportional cu ele: eu am inca doar 10 si sunt curioasa duminica, am mai pus vreun kg? Ca de trei saptamani stationez la 62 kg, oare m-am oprit?
La mine a evoluat cam asa:
GREUTATE normala inainte la 1,69 h = 52 kg
Cand am ramas gravida scazusem la 50 kg -superstresata / serviciu nou etc.
Pana in sapatamana 15 am reusit sa recuperz si sa ajung la "normal"
- 52,5 kg
In S 16 - 54 kg
In S 17 - 55 kg
In S 18-20-21 - 55,5 kg
In s 22 -57 kg
In s 23 -58 kg
In s 29 - 59 kg
In s 31-32 - 62 kg
Dupa cum vedeti in trim I - 2 kg (recuperare...)
in trim II - 6 kg
in trim III pana acum - 4 kg
La voi cum a evoluat?
MARAKI ar fi interesant de facut o filmare la o bursa greceasca, va imaginati ce strigate pe-acolo!
DENISA e we , te apuci de gatit? Vino cu idei ca eu sant in pana...daca nu ma apuca vreo pofta deosebit intre timp! Ti-a mai trecut supararea?
DEEA macar ai ocupatie cu salopeta aia! Si pe mine nu stiu cat ma mai tine, ca-i croita pentru gravide cu burta sus nu jos ca a mea! Sus are 2 randuri de nasturi si e larguta, jos are un singur rand de nasturi si mi-e fixa deja!!!! Dar o sa umblu cu nasturii desfacuti si gata, ca doar puloverele sunt mai lungi si nu se vede nimic, de picat nu pica de pe mine...n-am de gand sa-mi mai iau ceva!
UAU cat am scris! Mai iau o pauza!
MONI 32+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
Vad ca intre timp ati mai aparut pe-aici!
ALINA stai calma n-o sa ai nimic de la ficatul ala!
IOANA va sa zica o sa ai bebe de CRACIUN!!!
URSOAICA,BEE, DIANA si eu simt ca se mai intinde, dar la mine nu numai pe verticala ci in toate directiile: cand in vezica, cand in stanga unde cred ca am ceva aderenta la operatie laparo si ma doaaaare, cand in ficat - dreapta sus, mai lipseste sa-mi dea una direct in sus, in stomac, daca se poate dupa ce-am mancat ceva interesant si sa dea pe dinafara!!!
Dar am observat ca deja cand ma intind pe spate nu mai primesc aer suficient, mai ales daca am mancat inainte!Si eu,cum ma ridic, cum simt nevoia sa merg la wc - vezica! Cand stau pe scaun si...stau destul parca e mai bine: cand simt ca incepe sa ma doara burta, ma las putin pe spate (si la birou) si atunci ...incepe sa dea de numa!!! Eu zic ca de multe ori de aia ma doare burta ca se impinge pe-acolo, n-are loc!
ANA pe unde esti consumi citrice, uau mi-e pofta, merg sa-mi pun un pahar cu suc, ca fructe n-am acasa.
Apoi ma uit la poze, Nicole parca tu ai pus acum ultima , nu?
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Sunt aici, chiar asa Monica bagam niste mandarine si pe urma 2 bucati de prajiturica, ca a facut mama ca maine e ziua ei, si nu m-am putut abtine sa nu mananc putin din ea.
Asa fetele, mersi la toate de rsapunsuri, e nasoala chestia asta cu tensiunea mare si ce e mai rau e ca e periculoasa. De maine la regim, scot sarea din mancare ( ma rog am s-o reduc la minim), mie nici nu imi place sarat, asa ca am noroc.
Fetele , daca as putea v-as trimite la toate virtual cate un pahar de suc natural zilnic. Sper ca acum nu o sa fac exces de Vit C, cu asta nu e problema nu ?
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
CEAU ANA, am stiut eu!
Cu prajitura si eu mi-am facut plinul azi!
A adus un coleg la serviciu azi cate ceva de "la revedere" ca pleaca! Acasa l-am pus pe sot sa cumpere niste cremes, ca maine am musafiri se pare,iar mami n-are timp sa faca ceva, eu n-am chef...si m-am bagat intr-una ca acum mi-e cam greata - era si cu frisca, mie imi place din ala clasic, dar drept crapam daca nu mancam atunci.Si mancare am gustat doar niste supa de salata verde, ciocolata nu mai pot dupa atata dulce...am baut suc, acum ma simt ca naiba de combinatiile astea, trebuie sa mananc ceva mai consistent ca altfel...o iau pe urmele lui MARAKI.A! cred ca am gasit! Atac o conserva de ton cu paine ,asa pot si citi presa sau sta pe net! Si-o sa termin evident cu lapte cand ma culc.Atata-i deja ceasul? Am dormit vreo ora de la 6,30 la 7,30...dar nu ma simt prea odihnita, dimineata lenevesc,ce bine ca-i sambata!