mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor pe Discovery Science a inceput un subiect tare cu gemenii siamezi. Ma duc sa ma uit.

Sunt gravida, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Monica, pe tine chiar ca te scoatem maestra cu combinatiile de mancare !!!!!!
Fetelor pe unde sunteti ? Azi e liniste, prea liniste pe aici.
Nicoleta, m-am uitat la pozele tale, esti radioasa intr-adevar, dar nu stiu mi te imaginam cu totul altfel.
Ziceam fetele ca va zic ceva de hormoni. Deci in timpul nasterii se transmit hormoni de la mama la copil si fiti atente : la fetite pot sa apara in primele zile chiar o mica sangerare maronie ( ca in ultimele zile de ciclu ), sau sunt unii copii la care le curge putin lapte din piept. Ei spun ca sunt persoane care au tendinta sa il stoarca pe copil, ca sa iasa mai repede, dar nu trebuie facut nimic, ca asta trece de la sine. Poate si mie daca mi-ar fii zis cineva asa ceva m-as fii uitat dublu la el, dar dat fiind ca mi se zice la curs nu cred ca sunt aberatii. Va dati seama ce puternici hormoni se pot elibera ?

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetelor, e aproape miezul noptii si pe mine m-a apucat statistica!!!
Am studiat lista cu bebeii de nov.dec. si dupa cateva calcule am ajuns la concluzia (care se putea deduce si fara calcule dealtfel!) ca am toate sansele sa petrec Revelionul in spital!!!!
Din 27 de nasteri doar la trei s-a depasit DPN-ul pana acum si doar cu maxim 4 zile.
In medie, nasterea s-a produs cu 11 zile mai devreme si cum DPN-ul meu e 8 ianuarie........daca scot din calcul gemenii, care e logic sa vina cel mai devreme, diferenta e de 9 zile ....HA!HA!HA sper sa nu ajung sa fac cezariana cu ghinionistul de medic de garda din noaptea de Revelion
Daca rezist pana in decembrie poate ar trebui sa-mi programez cezariana intre Craciun si Revelion decat sa am surprize, ca dupa statistica asta sunt putine sanse sa "rezist" cateva zile pana dupa DPN cand vine medicul inapoi in tara.Mai multe sanse sunt sa incap pe mana altuia in perioada 1-7 ian.
Fac cu nervii, vedeti ce inseamna sa va faceti de cap in POSTUL PASTELUI??? De-acolo mi se trage!!!
Cred ca scriu la luna, nu mai e nimeni pe-aici nu?

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana felicitari pentru grasanelul Razvan si ca totul e bine. De ce iti muta dpn ul asa ? Se ia dupa eco? Eu cred ca sunt cam relative masuratorile astea ca dc bebe e gras asta nu inseamna automat ca iese mai repede ( as vreau eu sa iasa mai repede de Craciun da om trai si om vedea).
Alina stai linistita ca nu ai mancat tone de ficat sau tone de organe.
Monica da ce ditamai lista ai scris eu nici dc ma obligai nu reuseam sa o fac asa.Si dc te plangi ca nu ai luat_o in stomac te anunt eu ca se rezolva cat de curand. ( ma refer la bebe)
Ana sa iti traiasca mama .
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica ai fost tare de tot cu bursa greceasca Inainte mancam si eu foarte mult ton la conserva, puneam putin ulei de masline si stropeam cu zeama de lamaie si merge foarte bine Acum daca mananc orice fel de peste, ma da peste cap toata ziua!
Alina in faza asta sant si eu,nu mai stiu ce sa gatesc ca sa nu ma apuce greata! Am facut in seara asta un pilaf cu carne de curcan, am gustat putina carne cand o taiam( fiarta ) si am niste greturi de zile mari acumTotusi insist,acum de exemplu... stiu ca nu imi face bine acidul si beau colaDecat sa nu ma alimentez deloc, mai bine imi fac damblaua si trag dupa aia....
March eu i-au scobutilEste un pic mai tare decat no-spa, ma lasa imediat contractia si ma simt mult mai bine dupa elCel mai mult am luat 2 pastile intr-o zi!
Nicoleta ma bucur ca te-am cunoscut, asa cum a scris si una din fete: imi place sa stiu cum arata persoana cu care comunic
Fetelor daca ne vine nepot copilul din partea verilor,care este considerat atunci var de gradul 2 ?
Ioana felicitari pt vestile buneSa fie sanatos Razvanel, sa va aduca numai bucurii
Fetele bine ca ati scris voi, nu ma gandeam ca se intinde bebeSi mie mi se intampla de multe ori sa simt ca ma apasa foarte rau jos si in acelasi timp nu am aer sa respir! Se intampla des cand ma ridic si vreau sa merg,daca ma vedeti cum merg prin casa...greu de tot, ma tin si de burta de multe ori si merg aplecataSe mai intampla cûiva sa mearga asa sau am eu probleme?

31fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu sunt luna . Daca tu nasti in decembrie deci eu tre sa nasc luna asta ? Ia vezi ca tu ma programai.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA pe-aici erai! Si eu imi aduc aminte ca am mai citit mai demult chestiile astea prin ceva reviste,ma gandesc ca la putini se intampla totusi!
Si eu mi te-am imaginat altfel NICOLE, dar atat de fericita pari in poze!!!
Apropo de hormonii aia, voua nu vi s-a schimbat parul? Eu il aveam ondulat natural.De cand m-am tuns scurt-scurt (ceva gen Nicole) a crescut putin, dar in loc de zulufii imprastiati care incotro care urmau odata cu cresterea lui, acum am un breton des-des si cam lins, nu mi se mai ridica peste cap...e tare ciudat! Ba m-a mai si admirat una cica cum mi-am facut freza asa super??? Un coleg a zis ca-i de la calciu, dar ma indoiesc!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Ei chiar la luna nu scrii Monica, eu sunt pe aici. Lasa ca va fii cumva cu nasterea . Si eu am vazut la mamicile de februarie ca aproape toate au nascut mai devreme. Si gandeste-te Ca eu am DPN in 15, eu daca nasc inainte de 12 m-am lins pe bot de o suma frumusica de tot de bani. Eu sper ca toate sa nastem la termen si nu inainte.

Ana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana La Multi Ani mamei tale Sanatate si viata lunga si frumoasa
Irina stiam eu ca vroiam sa scriu ceva pt. Ana, noroc ca te-am citit pe tine

31fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Ha ha uite ca au aparut fetele . M-am speriat de atatea mesaje odata.
Irina, lasa draga ca se indupleca Moni si nu te programeaza asa curand !!
Maraki, tu maine ce faci, mai mergi la cumparaturi pt bebe ?

Ana 31+

Mergi la inceput