mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Na ca nu doar una urla la luna se pare ca suntem patru . Ieri seara cel putin pt mine a fost palpitant ca a nascut verisoara mea si aflam live care, cum, in ce sala ,cat are, cum se simte. Asta nu ca as vrea samai prind o nastere asa si in seara asta.
Maraki sa stii ca nici eu nu pre apircep asta cu var de gradul x sau nepot de gradul y da ce imi pasa.....
Irina 34+
monica70 spune:
APARURA-TI!
Credeam ca dormiti!
IRINA s-a rezolvat si cu stomacul, cred ca i-a placut tonul! Noroc ca nu era lichid sa tasneasca! Si calculeaza...- 10 zile, cand pica?
MARAKI veri de-al doilea vor fi copii tai cu respectivul nepotel! Tu esti verisoara primara cu mama/tata nepotelului. Si eu merg aplecata ca altfel nu prea pot, am primit critici, ca trebuie cu burta inainte...nu reusesc! Scobutil mie mi-a dat supozitoare si de aia nu prea am luat ca nu-s genul meu, dar mi-ai dat o idee, cred c-o sa-mi cumpar pastile, ca No-Spa -ul asta dupa ce ca-i scump. nici nu prea vad vreun efect!
ANA si eu ii zic la multi ani mamei tale!
MONI 32+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Da Ana ai dreptate cred ca dc ne chinuim un pic terminam si un capitol in sear asta faza e ca nu stiu cine deschide altul pana maine deci trebuie sa ne limitam
. Si nu ar strica sa ma programeze Monica mai repejor . Toate ca toate da sa nu fie noaptea sau in weekend.
Irina 34+
irinadum spune:
Monica cade 15 decembrie nu ar fi rau mai ales ca e in cursul saptamanii. La faza cu verii e drept ca ma citit de vreo trei ori ca s ama lamuresc da pana la urma am inteles. Si deci ai luat_o deja . Foarte receptiv copilul ta.
Irina 34+
monica70 spune:
IRINA mai tragic ar fi sa fie invers ca nu-i mare distanta intre noi,tocmai am implinit 33 saptamani fix de 5 minute!!! Poate mai prinzi una in direct...adica eu, ca in ritmul asta tot dupa ora 24 la culcare...
S-a bosumflat si sotul zilelea astea ca nu-al mai bag in seama tot pe net si de cate ori vrea sa zica ceva ii zic sa taca, nu ma pot concentra la citit!!!
MARAKi sa nu ratezi o vizita pe-acolo (ma refer la bursa) cand mergi prin Grecia, trebuie sa fie pe undeva, iti imaginezi, ar trebui pusa pe obiectivele turistice pe care le viziteaza romanii.Ar da lovitura firma aia de turism!!! Dupa statistica am ajuns la idei de afaceri...
Merg sa iau o cana de lapte poate mai imi stinge ideile astea
MONI 32+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Fetelor se deschide usor alt capitol pt. ca a trimis in email Dana tot ce e nevoie, noi doar trebuie sa dam copy-paste
Acum m-am prins cum e cu var de gr. 2!Asa este, ai dreptate! Maine nu ma duc sa mai cumpar nimic, nu prea am bani
In schimb pleaca socrosenia in excursie si se va opri pe la niste magazine, oricum parca vad ca vine asa cum a plecat, adica cu nimic
ma enerveaza ca a promis o gramada si vad ca numai vorba e de ea, s-a uitat in schimb ieri pe la niste magazine ca i-a comandat nepoata-sa un cearceaf cu nu stiu ce desen pe el care e la moda,ce a vazut ea costa 40 euro, sant sigura ca il cumpara
Nu am eu cearceaf de 40 euro,ea cumpara pt. o fetita de 5 ani!Mi se urca hormonii la cap si iar mi se pune pata pe ea, asta apropo ca nu vine sa ma ajute cu nimic, ce bine era la mama cand eram gravi![]()
31fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Bun deci am ramas doar noi pe aici fiecare cu damblaua ei.
Ana ai adormit sau mananci prajiturile pentru maine?
Pai Monica dc seman si eu cu neamul meu si nasc ca verisoara_mea dupa termen ai toate sansele sa nasti inaintea mea.Felicitari pentru cele 33 de saptamani implinite si la mai multe.
Maraki s_o deschide usor da cine crezi ca isi bate capul? Si pana la urma urmei de ce nu ii spui in fata socrosheniei sa ii ia si bebelui tau la fel si sa nu mai faca diferenta? Vezi macar ce fata face.
Irina 34+
maraki spune:
Mi-a facut Ana pofta cu prajiturile si am mancat niste tort, exact cum nu trebuia, cu crema cioco si frisca
Fetelor sa vedeti ce bine o sa ne fie dupa ce nastem
o sa mancam orice, de greturi vom uita, vom fi usoare ca niste balerine
Eu una abea astept
Irina ai dreptate, dar degeaba i-as spune,o data i-am zis ca pe cumnata-miu il are zeu iar pe Giorgos kkt...exact asa i-am spus
Crezi ca s-a schimbat ceva? Aiurea.....
31fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Nu mananc prajiturile pe maine, da in schimb s-a dus sotu sa manance in bucatarie si eu hop langa el sa-l ajut si am mancat putina caracatita si un ceai de tei. Poate dorm mai bine la noapte.
Haha si sotu meu s-o bosumflat acum , ca de ce nu vin la culcare. mie nu mi-e somn asa ca s-a dus singurel.
Mersi fetele de urari pt mama i-am transmis si va pupa pe toate.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Ioana, ne bucuram de vestile bune.Sa va traiasca Razvanel si sa fie sanatos!
Monica 70-felictari pt saptamini 33, Maraki si tie la fel pt 31 si Irina
, imi tineti companie in seara asta?
ANA- la multi ani pt mama ta!
Sa fie sanatoasa si sa va ajuet mult cu bebe!
Vad ca ati trecut pe dulciuri, eu nu mai vreau.
Monica revin sa iti raspund cu ce fac d emicnare si cu supararea mea!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!