Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Ce tb sa activez ca sa-mi apara langa semnatura si link-ul pt poze ?

Si inca ceva … Ioana , am dori sa aparem si noi in albumele comune, respectiv “la mamici” si la “o luna”, Se poate ? , cum se procedeaza?

Multumesc anticipat !

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ce macai sunt bebelusii vostri!!!!
Karmenutza, la mine pe sticla scrie ca nu mai e nevoi clatirea.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mimsi, aia eeeee....cand incepe sa ia toate alea sa le bage in gura, rezistenta lui la virusi, bacterii etc este ZERO. Ce facem atunci? de la primul lucru pe care il baga in gura, se imbolnaveste? Eu oricum, suzeta am fiert-o doar de doua ori intr-o luna . Cand cade pe jos, doar o spal cu apa rece si gata. Si intr-o dimineata, pe la 4, a inceput sa urle de foame. Ne trezim chiauni amandoi, si io si sotul, hai sa facem lapte: ma duc la bucatarie, nici un biberon fiert. Doar spalate. Ce era sa fac? sa o las sa urle inca vreun sfert de ora pana fierbeam? Nuuuu...am facut laptele direct asa, nefiert. Si nu a patit nimic.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! (la amiaza, ca dimineata am uitat sa va zic)

Fata mea creste in inaltime mai repede decit in greutate. S-a prostit luna asta (a 3-a), a luat 110, 100, 150, 110. Azi incerc un lapte praf mic.
tonnia, da-mi si mie te rog link-ul unde zice de celulele adipoase in primul an de viata.

Buboiul e aproape stationar. De fapt acum nu mai arata ca un buboi, e o zona rosie pe fatza, tare la pipait. Dr dermato a zis sa-i mai pun comprese cu rivanol si sa n-o taiem, dr chirurg care ne-a vazut azi a zis ca musai trebe taiata. Deci scorul pina acum e 4 la 2 (sa taiem vs sa nu taiem). Asa ca incercam miine sa taiem fata; sper sa fie bine.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Karmenutza, mercic pt. sfatul cu mucisorii; o sa incerc si asa, la chiuveta!
Intrebare: daca cupilu are mucisori, de fapt nu prea are, dar fornaie nitel dimineatza, se considera racit? sper ca nu... adica am voie sa-i fac vaccinul?
Cu vaccinul asa e, Tonnia, cum ti-a zis Karmenutza, acum se face si antihepatita B; si dupa vaccinul asta, n-are voie sa faca cupilu injectii o luna?
Anirim, ca sa apari in albumele comune, dai click pe NOI de pe prima pagina, te loghezi cu user-ul septoct2005, daca nu stii parola da un PM cui vrei si ti-o spunem; si apoi iti pui pozele acolo;

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ioana, pai chirurgul de aia e chirurg. Tot ce prinde, taie Intreba un generalist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Tonnia doctorita mi-a zis ca trebuie sa isi tina capul bine... deja stressam copilul cu exercitiile si m-a potolit mama si mi-a zis ca fiecare copil are cresterea lui si sa nu ma panichez daca nu tine capul bine... noi ridicam capul dar dupa ceva secunde oboseste. de gingurit nu gingureste, scoate niste sunete si mama zice ca e normal. Asa ca m-am linistit cu motricitatea copilului.

La 2 luni e bun hexa, la patru luni se face doar penta ( nu contine antihepatita B).

Eu pe suzi o spal cu apa fierbinte in timpul zilei si o sterilizez odata pe zi sau la 2 zile. Am si solutie dar miroase ciudat si ma enerveaza ca in suzi intra apa si atunci dupa sterilizarea cu solutie ar trebui sa apas ca sa scot solutia si atunci de ce am mai sterilizat??? La pompa de sin citeodata nu o mai bag la sterlizare cu abur, o spal frumos cu sapun si apa fierbinte si gata... la bibe inca nu am aplicat acest procedeu.

Ma enervati astea de va maninca copii mult... eu ma pling ca alerg cu tita dupa el si voi ca nu se mai opresc copii.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa va zic ce am auzit: cica bebelushii fetita, care stau cu pampersi toata ziua sunt predispuse la infectii urinare!!!! S-a discutat la ceva emisiuni prin Elvetia.
Am intrebat si atunci cum sa ii tinem? In casa, cu finet. Daca le schimbam la 3 ore, nu cred ca ar fi probleme. Iar noi suntem obligati sa tinem pampersul, din cauza soldului.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am pus si eu poze in albumul comun!!! La mamici, o zi si o luna ca 2 luni implinim saptamana viitoare!
Ioana, bafta maine, o sa fie totul bine!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Miflore, asta cu injectiile stiu ca este valabila pentru vaccinul antipolio care se da pe gurita. Asta injectabil nu stiu cum e. Dar mai tarziu, va veni vremea cand il va face doar pe asta, fara alte combinatii, poate doar una. Si cred ca tot pe gura i-l va da. Asa ca...tot la din ala ajungem panna la urma. Stiu ca lui fii-miu i-a facut si la scoal, acum cativa ani, prin clasa a patra parca. Si nu m-a mai intrebat nimeni nimic. A venit dr cu asistenta, i-a aliniat pe toti, dr ii consulta si asistenta le baga pe gura la toti. Pe noi doar ne-au anuntat dupa.
P.S. Stiu ca nu se fac injectii pentru ca orice intepatura, zgarietura etc este considerata o poarta de intrare pentru microbi.

Mergi la inceput