Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Lady Hawk mie mi-a dat doctorul biomarin plus din saptamana a 15-a. E tare bun atat pentru creierul adultilor, cat si al bebelusilor din burtica! Daca vrei un premiant, ia cu incredere biomarin plus.DianaD 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

delia21 multumesc mult tare ptr incurajari!nici eu nu prea am inteles cum vine asta zi de zi ,poate ma interneaza????????????!!??
te pup
ciuf multumesc mult ,pupici

nshiro,multumesc mult,pupici!!!eu nu prea am avut parte de comentarii asupra burticii,daar eu iti spun sa nu-i bagi in seama ,important e ca tu stii ca acolo in burtica ai un bebe sanatos care o sa creasca mare!

ama_kaly,multumesc mult sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spui tu!!

manu,multumesc foarte mult!!dupa cum am scris si la delia 21 nici eu nu prea am inteles cum o sa vina asta zi de zi?!?am sa ma lamuresc eu atunci
d
danielaneda,multumesc!te pup

aileana si tie pupici si mii de multumiri ptr incurajari!

multumesc tutor de aici,ptr grija voastra ,incurajari si sfaturi, cred ca daca nu ati fii voi.cat sunt singura acasa as muri!va pupacesc pe toate si va doresc bebei sanatosi si sarcina usora pana la capat!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Zuzilici ieri cum am citit intrebarea ta cu mierea si raspunsurile fetelor,am luat-o la goana spre bucatarie si am dat iama in borcanul cu miere A fost atat de yamy.. Pana acum,de cand sunt insarcinata nu m-am atins de el..Noe mi-ai facut dor de munte..sper sa ajungem si noi iarna asta..Ce frumos trebuie sa fi fost! si da, mesajul tau de pe prima pagina apare!dea si eu tot la fel stiam de gemeni ca sar o generatie.Bunicul meu din partea mamei a fost din gemeni si asta ar insemna ca eu sau fratele meu sa avem gemeni..acum stim insa ca avem unul singur! manu multam pt raspuns referitor la lungimea colului.Citisem ca fetele isi faceau probleme la 37,dar eu la 30mm?Insa nici dr n-a zis ca ar fi ceva in neregula,deci nu-mi fac probleme!TweetyGeo eu ti-am mai urat la multi ani si in capitolul trecut,deci am fost prima Dar in caz ca nu mai apuci sa citesti,iti urez si aici: LA MULTI ANI!!!!!!
Si petrecere frumoasa!!nshiro si pe mine ma enerveaza la culme cand cineva se mira ca n-am burta si se intreaba unde il tin pe bebe Dar nu trebuie bagati in seama..chiar daca nu le cere nimeni parerea si se trezesc vorbind!In plus fiecare femeie are propriul organism si nu toate burticile sunt la fel chiar daca au aceeasi varsta a sarcinii!Hai nu mai lua in seama ca superi bebelina!danielaneda mercic pt gandurile bune si pentru urari!liliprejbeanu nu mai stiu daca te-am felicitat pentru cavaler ca stau prost rau de tot cu memoria Daca nu,o fac acum!Felicitari!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare,voinic si frumos!aileana o sa ma interesez ce si cum,si o sa intreb si la facultate!Asta cu vechimea in munca numai daca am licenta luata nu o stiam!Mercic pentru raspuns!Daca gasesti site-ul sa pui te rog link-ul,intre timp caut si eu!As vrea sa citesc exact ce scrie in legislatia pentru cresterea copilului..daca gasesti ceva,trimmite-mi pe mail:ama_kaly@yahoo.com Iti multumesc mult inca o data pentru raspuns!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI! TWEETYGEO,BEBE SANATOS SI MULTA FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!!,

KIM,TI-AM VAZUT POZELEEEEEEEE,FRUMOASA BURTICA!!SA AI GRIJA DE EA!!TE PUP

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nshiro, si pe mine ma deranjeaza comentariile de genul asta… Ieri la gimnastica in apa era o tipa cu o burtica de 12 sapt care era ceva mai mare decit a mea la 20+ si tot comenta ca ce mica burtica am…. Si cind m-am intilnit cu o prietena miercuri (nu ne vazusem de vreo luna) – se uita la mine si imi zice: “you are fat! Really really fat!” (deci nu ca ce burta mare am, ci ca ce GRASA sunt!! N-a zis nimica de burta…) Am crezut ca mor. Dupa ce ca ma uit si eu cu stupoare cum se aduna kilogramele pe mine, vin si altii si toarna ulei pe foc…ce sa mai zic. Trebuie sa nu-i bagam in seama si sa ne vedem de ale noastre. Si oricum, luna trecuta aveam (inca!!! 58 de kg, cu 5 in plus...)

Tweety – la multi ani si multa fericire si sanatate!! Bebe sanatos si voios! Cum te mai simti?

Ciuf, esti super haioasa. Ce misto ca te-ai aranjat din cap pina in picioare!! Poze? Da’ stiu ca sunteti activi social voi!! Ba concert DM, ca Transsiberian, ba Las Vegas! Bravo!!!! Ah, da, ca era sa uit, nici eu nu-mi gasesc pozitie de dormit!! Dorm pe o parte, si cind dau sa-mi schimb pozitia ma trezesc si nu mai pot adormi vreo ora jumate. Si cum asta se intimpla pe la 4 jumate, cind adorm, suna ceasul… Bleah… Mai incerc sa dorm pe spate, sprijinita de vreo 3 perne… citeodata iese. Ce naiba ma fac mai tirziu??

Noe, am mai tras si eu un paharutz de cola intr-o zi, asa pofta-mi era!! Dar numai odata mi s-a intimplat. Oricum, eu bag un sfert de cana de cafea pe zi (cu mult lapte) ca altfel ma doare capul a doua zi, de nu-i adevarat!!

Tcelen, cum naiba poa’ sa zica un doctor ca stai pe o bomba??? E culmea… in loc sa te incurajeze. Cred ca daca stai in patutz, iei medicamentele si ai grija de tine, totul va fi OK.

Lady hawk, ulei de peste iau si eu, e chiar foarte indicat. Vezi sa nu contina vit A prea multa. (sa nu fie facut din ficatul pestelui, ci din grasime)

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tecla spune:

Lady_Hawk, si eu lucrez tot la resurse umane dar in domeniu militar. Iti spun din experienta ca nu se merita sa pui mai presus munca decat copilul. Nu stiu daca ai citit ce am scris eu la inceput dar eu anul trecut am pierdut o sarcina la 27 de saptamani si am mers la serviciu pana in ultima zi (si m-am implicat trup si suflet atributiunilor zilnice) cu toate ca ma simteam destul de rau. Eu, spre deosebire de tine am un super colectiv si un super sef. M-au sprijinit si m-au sustinut moral si anul acesta am hotarat (de comun acord cu seful) ca nu mai am ce cauta la munca de la 2 luni. Am intrat in CO la 2 luni si de la 3 luni sunt in CM si asa o sa raman pana la prenatal. La mine la munca acum e o harababura de nedescris, vorbesc zilnic cu colegii, ma suna sa ma mai intrebe una alta si-mi dau vesti. Incerc sa ma detasez de tot, cu toate ca imi este foarte greu ptr. ca ptr. mine cariera a insemnat mult (am si muncit mult sa ajung unde sunt) dar pana nu am patit-o ... Ei asta e ... acum nu ma recunosc. Eu care eram un om foarte activ aum stau mai mult in pat ... ascultam muzica (eu cu bebe) de la Cutiuta muzicala ...anotimupurile ... la muzica populara (sa stie de unde se trage) si citim foarte multe povesti nemuritoare.
Astazi la 17,30 am programare la doctor la cabinet si o sa aflu mult mai multe despre bebe. avem emotii si eu si sotul meu ptr. ca el nu l-a vazut pana acum (toate controalele de pana acum le-am facut in spital la Polizu tot la Herghelegiu si nu te primeste si cu sotul si oricum mergeam dimineata si al meu nu poate sa lipseasca de la munca mai tarziu de ora 10).
O sa revin cu amanunte dupa-amiaza.
Va pupicesc pe toate burticutele si pe toti bebeli.

Claudia si bebe 24 +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/calbeaza_claudia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

1, 2,3 si... LA MULTI ANI TWEETYGEO!

MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA.

O SARCINA USOARA SI UN SANATOS , DESTEPT SI FRUMOS.

MULTE CADOURI SI MULTI PUPICI AZI DE ZIUA TA.

ile24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ile77 daca ar vedea Laura Ioana ca ai largit pagina Trebuia sa pui spatii intre muzicienii pentru TweetyGeo
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

TweetyGeo La multi ani , multa sanatate si un bebe sanatos! Ai grija de tine si menajeaza-te cat poti de mult!
Tecla, Bafta multa la doctor si te asteptam cu vesti bune!

Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aha te-am prins Ile ce facusi cu pagina? Pune spatii intre smilies!

Tweety Geo

Ete ca am pus cateva pozici, cu ajutorul sora-mii - cea mica, Poliana - (sper sa mearga)!

Laura cu 22+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput