Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana Fumoase poze!!!Esti o dragutza si o sa ai o fetita frumusica foc daca va semana cu tine! Ce burtica frumoasa!! Si nu e mare pt 21sapt..cand a inceput sa-ti creasca?am si eu un fix.. ca la mine acum la 17 nu se vede deloc
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly multumesc, esti o draguta Pai mie cam asa pe la 17 sapt. a inceput sa se vada un pic mai bine burtica. Si de miscat tot la 17 sapt si 3 zile Asa ca fii cu okii in patru la orice falfaiala! Ai vazut ce surori frumoase am? Sunt o modesta

Laura cu 22+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana amandoua sunt surorile tale?? Eu credeam ca numai Poli ca asa am citit la o poza!wow ..se pare ca e trasatura de familie iar fetita ta va rupe inimile multor baietei..poate ne incuscrim mai stii? Ca si eu vreau o fata frumoasa pentru Seby al meu Asta in cazul in care nu i se schimba sexul la urmatoarea eco,dar noi speram sa ramana asa
Acum chiar ca voi fi cu okii in patru dupa ce mi-ai spus..si pe burtica ca de acum o sa creasca,nu?..si pe bebel sa-i simt falfaielile..dar piciorusele mai zdravene cand vor veni?Ca "falfaieli" am mai simtit si nu sunt asa de sigura ca e bebe...ma gandesc ca daca imi va da un sut mai zdravan voi sti sigur
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Ama Kaly da am doua surori, eu sunt cea mai mare: Poli e intr-a XII-a, iar Silvia e in ultimul an la facultate (eu sunt cea mai katika de inaltime) Cam de pe la 20 de saptamani am inceput sa simt pe bebe bine, bine; uneori ma loveste in acelasi loc de cateva ori, de ajunge sa ma doara locul

Sa vedeti faza: ati auzit poate unele dintre voi de parintele Iustin de la manastirea Cuza Voda (e cu har si e cautat de oameni din toata tara si din strainatate); ei bine, a fost mama mea ieri la el si i-a dat un pomelnic de la mine si i-a zis: 'uitati de la fata mea, care e insarcinata etc' si el ce credeti ca-i spune? ' o sa aveti un nepotel sanatos si grasun!!!!' Mama a facut okii mari si i-a spus ca doi dr mi-au spus pana acum ca e fata. La care parintele a inceput sa rada ( si e batran si nu l-am vazut niciodata sa rada) si zice: 'ce stiu medicii astia, ca nu le cunosc pe toate; nu a stat copilul cum trebuie sau nu a vrut sa arate ce are' Am incremenit cand m-a sunat mama si mi-a povestit!!! Sotul meu are la ce spera iar Sunt foarte curioasa daca se va adeveri ce a spus parintele, ptc e al doilea preot care imi spune ca fac baiat. Abia astept sa merg iar la eco 3D in decembrie!!!!

Laura cu 22+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Salut fetelor!
Nici nu stiu cu care sa incep..
Cu Tweety ..ca e ziua ei :) LA MULTI ANI..SI TOT CE ITI DORESTI, BEBELAS SANATOS..SI PLIN(A) DE NOROC plus un buchet de [floare]
Tcelendraga, tare mi-e frica ca tu muncesti prin casa, ca nu prea ai de ales, dar,din cate stiu din batrani, fetitele sunt mai rezistente, asa ca o sa ne toate, copilasul are si el ingeras, si poate o sa fie bine.

Ameluta, sper sincer ca bebelasul sa fie ok..ca si eu am facut testul inainte..cam cu juma de an..si nu mi-o zis nimeniiii sa il repet..ca citind, imi vine sa o sun pe doctorita..sa imi fac inca unul.
Nshiro, eu mor cand te aud de cure, sa nu cumva sa renunti la paine..ca si eu pap..ca diabetica, si am voie cam 3 felii pe zi,da whole wheat, ca si painea semi, ca aia e sanatoasa, orezul si pastele intradevar nu sunt f bune, eu nu ma prea ating la ele, ca imi creste glicemia de numa'. Cat despre japonezi(vesnic scriu japozeni:),lasa-i tu in plata lor, si asa sunt unii care ii vorbesc numai sa se auda..
Laura draga, nu stiu daca o sa puteti spune cu cine seamana fetita, asa de bine semanati voi ( nu surorile :), sunteti tare draguti..si de abia astept poze si cu fetita

Tina mama, ce ai de nu mai scrii? Am vazut ca esti f harnicuta la pus toate datele..da nu prea scrii..esti ok??????
Ciufdraga, tot nu mi-ai spus de rezultate, si eu ma duc la circ in weekend, sper sa nu ma speriu de ceva..
Va pup pe absolut toate fetele..si aveti grija de voi..un weekend placut si pupici cu tonaaaaaaaaa
Bia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve fetelor!!!
Tweetygeo LAMULTI ANI SI BB. SANATOS SI TOT CE-TI DORESTI!!!
nshiro iti raspund cam tarziu, si multumesc de intrebare: bubitele au inceput sa treaca, dar s-au intins pe toata fata si a devenit ca un glasspapier
cat despre burtica, cred ca peste tot au cate o pasarica,aici de ex. vor sa puna mana pe burtica si mie imi vine sa le dau cu ceva in cap, pt. ca eu o iau ca o o invazie in intimitatea noastra. cred ca din cauza asta am devenit si antipatica, dar nu suport sa ma atinga altcineva, afara de sot si puiul meu. asa ca nu pune la suflet!
irina eu sunt pe aici, va citesc dar ma simt atat de obosita ca dupa ce va citesc dau fuga in pat. asa iubita, mai da un semn de viata din cand in cand sa stim ca esti bine.
laura ioana frumoase toate trei, iar cu sotiorul tau te potrivesti (chiar daca mai greseste uneori) sa fie fetita sanatoasa si ai sa vezi ca mai mult conteaza ce spune un medic decat profetiile unor preoti....
catrinel esti tare, ma bucur ca gandesti asa. eu nu am reusit nici dupa mai bine dupa 1 an...
fetelor, eu am mancat miere cu lingura si pt. tuse dar si pt. ca simteam nevoia, si nu cred ca face rau deloc. eu cred ca organismul isi cere ceea ce-i lipseste, acum am lasat-o moale cu mierea si am inceput cu fructele uscate, mananc si nu ma pot opri.
am citit ca si poftele, pot fi un spion care sa te faca sa mananci ce ai nevoie mai mult.
acum au inceput atat de rau cu arsurile ca as manca o cutie de citrosodina pe zi, dar trece pe moment si apoi iar , si nu cred ca este parul care creste, ca baiatul la cat de tare am avut arsuri mi-a iesit aproape fara par!
ciuf tocmai vroiam sa inchid si mi-am adus aminte de tine cat esti de invidiat!!! concerte peste concerte, fromoasa din cap pana in picioare, pai... cum asa???!!! de unde atata energie, ca io sunt lesinata
va pupicesc pe toate si bun venit la fetele noi (ca am uitat sa spun)

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

tcelen tocmai tie nu ti-am scris nimic!
stai linistita si nu te gandi, stiu ca este greu dar daca te odihnesti cred ca ai sa reusesti sa porti sarcina si mai tarziu. apoi daca tot va fi, vei fi trecuta de 32 sapt.nu? asa ca sunt multi copii nascuti prematur si sunt sanatosi si foarte vioi.
de fapt eu inteleg medicul care ti-a spus asa, pt. ca un medic constient nu poate sa-ti spuna ca totul este ok atunci cand nu e. nici pe mine nu ma lasa sa-mi fac iluzii, este multumit cum evolueaza (pana in prezent) dar mereu imi spune ca avem drum lung si ca s-ar multumi si cu 35 sapt. sa pot ajunge. altfel nu pot naste la spitalul unde vreau, si din puctul asta de vedere poti spune ca ai noroc ca vei fi la spitalul si medicul tau chiar daca este mai devreme.
asa ca, sus si tine cat mai mult de pat, intre timp poti face munca ta incet incet, si trece timpul!

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Serj, Biuta multumesc mult pentru aprecieri

La noi ninge asa de frumos acum imi place la nebunie; daca o tine asa, pana dimineata se asterne zapada!!!!

Si pe mine ma enerveaza toti cei care se mira de burtica mea sau vor sa puna mana pe ea fara sa ceara voie sau sa se gandeasca la faptul ca nu e asa de placut sa fii pipait cand vrea fiecare!

Tcelen sanatate multa; ai sa vezi ca daca stai cumintica la pat, bebelina va sta bine, linistita pana la termen

Laura cu 22+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetele, inca n-am citit ce ati mai scris, pentru ca astia de la birou sunt calare pe mine...

ce voiam sa va spun si voua (pentru ca nu vreau sa fiu egoista), e ca am gasit un site unde introduci formatia ta preferata (ne-romaneasca ) si dupa ce apesi pe un buton ti se creeaza un post de radio care pune piese cu formatia respectiva (sau interpretul/interpreta) si cu altii care cinta exact acelasi gen de muzica. de exemplu, am introdus Depeche Mode si acum imi cinta numai new wave music
iti poti crea cite posturi de radio vrei, in functie de cite nume de formatii/interpreti adaugi, cu timpul.

adresa site-ului este www.pandora.com/" target="_blank">http://www.pandora.com/

prima data, dupa ce asculti vreo 4 piese, o sa ceara sa va inregistrati. nu e mare lucru, trebuie sa puneti acolo o adresa de email, o parola, virsta si un cod postal (banuiesc ca numai unul de State accepta, asa ca puneti si voi pe al Beverly Hills-ului: 90210 )

acu' va las, ca mai am treaba. muah

17+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Tweety, iti doresc sanatate cu caruta, bb sa fie un mumos, mancacios si sanatos si tu o mamica plina de satisfactii. La multi ani!
Biuta, nu am primit nici un raspuns de la spital, de unde am tras eu concluzia ca a iesit totul bine.
La circ as vrea sa-l duc si eu pe fiu-meu ca vad ca are o obsesie cu animalele astea. Se scoala noaptea, in toiul noptii si-mi insira cum ca elefantul are trompa mare, are coada, cu urechile face fal-fal-fal, se apara de muste, ca mie de asta imi arde noaptea.
Fetelor, sa-mi tineti pumnii ca ma duc luni la eco. Am marea intalnire cu bb meu iubit. Si am mari emotii. Numai ce ma gandesc si-mi bate inima ca la porumbel. Nu vreau sa stiu decat ca e sanatos. ... Si ce e.
Laurici, pup eu fata ca esti o frumusica. Si bretonelul tau e super.
Tcelen, fruntea sus si o sa vezi ca va fi totul bine. Ne rugam pentru tine.
Serj, stai ca o sa ma auzi dupa 7 dec. cand imi pleaca parintii si atunci adio viata de vedeta.
O sa ma plang eu ca nu mai fac fata. O sa ma tot auziti.
V-am pupat si va doresc un weekend insorit, plin de iubire de la sotii vostri, copiii vostri.
Ciuf si Luca
Petrecerea de doi anisori

Mergi la inceput