Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am fost si eu la medic azi. Eram cam verde cum am fugit de la scoala si am pierdut o gramada de vreme in trafic de am si intarziat. Dr mi-a zis ca arat obosita, ca de acum trebuie sa ma odihnesc, si ca imi da concediu medical de acuma daca vreau. O sa ma interesez mai intai ce drepturi si avantaje sociale am, ca totusi as fi vrut sa lucrez pana la sfarsitul anului calendaristic. Dar m-am bucurat ca-i pasa si ca-mi vede interesul. Asta si datorita fibromului si durerilor care le-am avut acum o luna. Mi-a spus sa evit statul prea mult in picioare.
Bebelina e bine, i-am ascultat inimioara, la care dr a zis ca e vesela si cu siguranta mai odihnita ca mine. Mi-am remontat moralul si i-am cumparat un costumas roz de toata frumusetea (am pus poze).
Va doresc multa sanatate si calm!

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Multumesc frumos fetelor pentru sfaturi...legea spune ca sunt obligati sa ne primeasca inapoi insa de regula dupa ce te tin o luna - doua iti gasesc ei nod in papura....ca am mai vazut kestia asta ca doar lucrez la Resurse Umane si asa e modelul...ma rog...ma gandeam sa-mi iau CM pana la prenatal ca nu are nici un sens sa ma crizez p-aici...
Va pup pe toate...si inca o data....MULTUMESC FRUMOS...
Ah...si inca ceva...BioMarin Plus cu ulei de peste avem voie in sarcina, nu????

Io19fix cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Anairda in primul rand bine ai venit pe forum si la mamici de martie aprilie. sa dea Dumnezeu sa fie totul ok cu bebe si sa nu mai ai probleme pana la sfarsitul sarcinii. Succes la urmatoarea ecografie si te asteptam cu vesti mult mai bune!
Pispirica FELICITARI pentru printesica. Ai sa vezi ca-ti va aduce numai bucurii. Nu trebuie sa fii suparata pentru ca inseamna ca asa a vrut Doamne Doamne si stie el ce-i mai bine pentru fiecare dintre noi. Uite mama mea si-a dorit cu disperare un baiat, in familia ei fiind numai fete (3 surori). Ramane sora cea mare insarcinata, naste fata. Nu se lasa si peste doi ani mai face un bebe, tot fata. Vine randul mamei care nici nu concepea sa nu faca baiat. Si vin eu pe lume.... Dezamagire mare! Cand a auzit ca are fata a spus ca nici nu a vrut sa ma vada asa de suparata era. Ea zice ca m-a iubit ulterior desi eu nu-mi amintesc nici un moment de afectiune intre noi, copil fiind. Insa intre timp am devenit foarte apropiate si acum nu trece o zi fara sa vorbim sa ne sfatuim ca babele pentru orice prostioara... Ea a fost singura din familie (ea si cum mine) care ne-am dorit ca eu sa am fetita. Si acum ca i-am indeplinit dorinta, e cea mai fericita!
Cat mai ai de gand sa te mai chinui cu dentistul? Tare faza cu seful gol!
Ameluta si eu consider ca trebuie sa fie totul pregatit cand vine bebe si cred ca de-acusi ar trebui sa ne punem pe cumparat....
Tweety Geo LA MULTI ANI! Mama ce de probleme saracuta de tine! Deci suntem colege de suferinta cu piatra la rinichi. Felicitari pentru cavaler, sa-ti creasca mare si frumos si sanatos! De ce zici ca s-a modificat data probabil a nasterii? Nu se calculeaza tot 40 de saptamani de la UM? Oricum nu o sa se nasca fix in ziua aia... data e doar asa informativa... Te pupic si sa ai parte de multa multa fericire!
Adar emotionant mesajul tau! Lasa ai sa vezi ca totul va fi bine! Felicitari pentru bebe robust.
Tina felicitari pentru rezultatele de la triplu test! Pe cand site-ul ala al nostru?
Ile eu chiar nu am avut contractii deloc pana acum vreo doua zile cand cred ca m-am sucit cam tare, m-am intors de la mijloc si m-am intins sa iau ceva din spatele meu si dupa aia am simtit o jena in dreptul uterului, am pus mana si era destul de tare.... cred ca a fost o contractie. In rest nu am mai simtit deloc. Cat despre kilograme sa stii ca eu am sa incep sa tin un fel de dieta, adica voi reduce drastic painea si orezul. Acestea ingrasa cel mai mult. Voi incerca sa mananc foarte variat, carnea, legumele, fructele, lactatele sa nu lipseasca din alimentatia zilnica, iar paine nu voi mai manca decat o felie dimineata, numai jumatate de portie la pranz iar seara deloc. Anul trecut cand o luasem pe aratura cu kilogramele (pusesem vreo 4 in jumatate de an) am reusit sa le dau jos in vreo doua luni scotand painea din alimentatie....
Manu biata de tine cat ai suferit. Dar te-a rasplatit Dumnezeu cu varf si indesat si nu cred ca s-a oprit aici inca...
Andreea si Aida ca tot ati deschis subiectul cu muzica, eu cred ca sunt bolnava cu nervii..... In liceu, facultate nu puteam trai fara muzica, mergeam la opera, la filarmonica, la balet. Acum ma oboseste si ma irita Nu ma pot relaxa decat atunci cand e liniste perfecta, nu trebuie sa se auda nici musca! Doar radio cand conduc ma mai incanta. Nu am mai ascultat un cd de nu stiu cand!
Liliprejbeanu felicitari pentru cavaler!
Ceela felicitari ca reusesti sa tii kilogramele in frau. Eu la 22 de saptamani cred ca am in jur de 8! Ingenioasa ideea cu pantalonii de gravida.
Andra Simona bine ai venit, sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa!
Mariana felicitari si tie ca reusesti sa tii in frau kilogramele.
MP ma bucur ca Vladut a scapat numai cu niste polipi... poate ar trebui sa-i scoti. Se chinuie putin si trece... asta e!
Catrinel simpatic sotul tau! Sa nu te mai aud ca esti stai suparata. Ca sa ai o fetita zambitoare si tu trebuie sa fii mereu cu zambetul pe buze! Faza cu regele gol era parca intr-o poveste cu un croitoras. Croitorasul istet sau nu mai stiu cum.... Si eu primul cadou care l-am luat la bebelina au fost doua volume de povesti traditionale japoneze in engleza si cu CD.
Ileana Marius si mie mi-a fost teama ca nu o sa simt niciodata miscarile lui bebe, ca nu o sa-mi dau seama ... da ai sa vezi ca atunci cand se va intampla vei sti cu siguranta ca e bebe!
Aileana si Zuzilici mersi pentru pontul cu mierea ! Chiar nu stiam ca daca pui miere in lapte, nu mai fermenteaza... Mie imi place laptele dar dupa ce il beau ma simt cam aiurea. De acum inainte voi pune miere.
Noe ce frumos! Mi-ai stranit nostalgii cu muntele.... Vreau si eu!!!!! Stiu ca toamna e superb! Duraul, Ceahlaul, Busteniul ce le-am mai batut cararile!.... Nu cred ca are ce sa-l deranjeze pe bebe ca mai bei tu o gura de cola sau cafea... doar sa nu exagerezi ca sa nu-l agiti prea tare....
Lady Hawk cum ti-au spus si fetele incearca sa nu pui la suflet! Poate era seful intr-o pasa mai proasta, e lumea acum aglomerata ca vin sarbatorile se straneste panica, dar tu incearca sa "take it easy..." si de ce nu un CM?!
Dea asteptam vesti de la doctor in legatura cu chistul lui bebe. Si eu sunt programata pe 1 decembrie. Abia astept!
Bobo succes la tripul test! sa vii cu vesti bune!
Ciuf dulce tare Luca al tau cu filmele de cand era bebe... poate vrea sa-si imagineze cum o sa fie bebe din burta de la tine... Nu cumva te doare spatele de la prea mult stat in picioare? Ziua te mai odihnesti si tu sau esti ca harnica albina? Si asa care va sa zica, sedinte de infrumusetare, concerte, Las Vegas.... trai neneaca! Intr-o veselie o duci! Asa mai zic si eu viata... nu ca altii "si dai si lupta si lupta si da-i...!"
Tcelen biata de tine.... lasa ca poate nu va fi chiar atat de rau! Gandeste-te la partea buna a lucrurilor. Bebelina ta este destul de mare, pericolul a trecut si maine daca se intampla nu are de ce sa-ti fie frica, plus ca tu vei fi cea mai fericita dintre noi ca o vei vedea cel mai repede! Si parerea mea este ca vei rezista mai mult de 15 decembrie (adica inca o luna) daca vei sta cumintica la orizontala! Pupici si multa putere si curaj!
Kim ai promis ca zici cat te-ai ingrasat. Foarte dragalas costumasul!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Voiam sa va intreb ceva. Sunt eu nebuna sau si pe voi va deranjeaza cand comenteaza lumea de burtica voastra? Acum vreo doua zile am vizitat o prietena la spital si in salon cu ea mai era inca o tipa insarcinata exact in 22 de saptamani ca mine, numai ca avea burtica dubla (era si mai grasuta). Au inceput sa se perinde pe acolo tot felul de persoane si toata lumea o grija avea cu burta mea sa comenteze ce mica e! La inceput am ras eu si am zambit dar nu mi-a picat prea bine... Exact a doua zi, un prof care nu ma vazuse de cu o zi in urma beleste niste ochi si incepe sa se mire ca prostul ca altfel nu pot sa-i spun in gura mare "Vai ce burta mare ai! Vaaaai ce mare a crescut!!! Vaiiii am avut un soc!" efectiv mi-a stricat ziua... Am venit acasa, am inceput sa-mi spun oful la consort si sa-l iau la intrebari daca lui i se pare normal sa te trezesti asa vorbind cand nu ti s-a cerut parerea.... Nu prea am primit un raspuns satisfacator, el saracul nu prea a inteles problema mea, asa ca va intreb pe voi.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Irina noi inca nu stim spitalul si dr cu care vom naste,de aceea nu avem numele ingrosat,nu are legatura cu activitatea! si bine ai facut ca ai semnat in condica!tcelen o sa ai o bebelina neastamparata si frumusica foc ia sa vezi!si revelionul il va face la mami in burtica!multa sanatate,stai cumintica in patut, gandeste pozitiv si ai incredere ca totul va fi bine!!Lady Hawk decat sa stresezi bebelul cu idiotii aia care zici ca ii ai la servici,mai bine iti iei CM pana la prenatal si scapi de ei!In fond,bebelul e pe primul plan!Apropo de stresat,fetelor..eu cum am mai zis sunt o mamica foarte tanara,am 20de ani si inca nu lucrez sunt la facultate!Dar nu stiu ce sa fac ca bebelului meu nu-i place deloc scoala(cred ca seamana putin cu taica-su aici ) si nu am mai ajuns de ceva timp Dimineata cand am ore ma apuca asa cate un rau ,de exemplu ieri am vomat , de sunt nevoita sa raman acasa!Daca de acum am inceput sa nu ma mai pot duce,pai in lunile mai mari ce ma fac?Intrebarea mea e,daca intrerup anul acum mai primesc indemnizatia pt bebe?Ca stiu ca si studentele beneficiaza de ea.. Ma gandesc ca in curand vin si examenele si eu uit seara ce fac dimineata,cum le voi trece in situatia asta? Si in plus,sunt foarte stresata de acest lucru si il afecteaza si pe bebe..voi ce ziceti?
Tinuta stiu ca si tu esti mamica studentica..tu cum faci?
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

bun mmici cu burtici!
vreu s scriu cev pe forum, nu neprt pentru voi, mmici cre dej ti trecut de o numit vrst srcinii, ci pentru cine se mi nimereste s citesc si v deveni odt mmic.
tote m fcut tone de nlize in primul trimestru de srcin.eu m fcut si toxoplsm, st pt c m vut pisic si dr crezut c r fi indict s o fc.
se fc dou nlize: IgC si IgM.prim determin dc bol fost lut ininte de rmne insrcint, ce de- dou dc bol fost lut de cnd m rms insrcinte.
l mine fost pozitiv prim.dic, cu lte cuvinte m toxoplsmoz, dr dininte de rmne insrcint.
nu v inchipuiti cum fost ziu cnd m lut rezulttele.ORIBILA!!!
in fine, m trecut l dn dr si se pre c vlore respectiv nu necesit trtment.pt c dc i cest "tip" se pote fce trtment in timpul srcinii.
eu trebuie s m feresc de lte infectii si v trebui in fiecre lun s repet nliz, c s ii tinem sub control vlore si s observm, dc Domne fereste, v creste.
m vrut s scriu st nu c s v sperii, ci s nu trebuisc s mi trec si ltcinev prin ce m trecut eu.pt c ce citim pe net e ingrozitor si te sperii si te trec tot felul de gnduri negre.
dr cel mi importnt este optimismul si iubire pt bebe.si s vom invinge orice.
sntte pt voi si bebeii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nshiro, aceeasi 'problema' o aveam si eu, mai ales ca la mine burtica abia se vede, si asta daca am putine haine pe mine...sau deloc , dar atata timp cat Mr. doctor a zis ca e ok si ca in primele 3 luni nici nu e indicat sa te ingrasi foarte tare, am inceput sa ignor vocile din jur (cu alea din cap e mai greu )...fiecare stie ce minune are in burtica, fie ea mica sau mare, iar cei care comenteaza sunt ori invidiosi ori le lipseste neuronul central eu zic sa fii mandra de burtica si sa ii lasi sa comenteze pana nu mai au cuvinte, noi avem atatea chestii faine la care ne putem gandi acum, nu la niste uriciosi

tcelen, iti tin pumnii si tie si burticii sa fie ok, tu intre timp relaxeaza-te, uita-te la o comedie, stai linistita si vei vedea ca exista si un 'spiridus' al burticilor care va avea grija de a ta pana cand va fi totul in regula

pup celelalte fete si sa ne auzim cu bine

Noe.22+

I live on love street...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

tcelen, sanatate multa s stai cumintica in pat. Si mie mi se pare ca e f obositor pt sarcin aas te duci zilnic la spital. De ce nu te internezi ca sa te aiba sub observatie tot timpul. Stiu ca in tara nu sunt asa bune conditiile in spital, dar esti mai in siguranta decat acasa. Eu cand am fost in spital cu fetele mai era o doaman cu gemeni, care la unul din ei avea placenta previa. Vreau s aspun ca ea chiar avea voie sa se mai plimbe, spre deosebire de mine. Ghinionl ei a fost ca a alunecat pe holul spitalului si a cazut, apoi a intrat de urgent ain operatie. Daca nu se intampla sa cada putea sa duca sarcina mult si bine. Te pup si sunt alaturi de tine!

manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna burtici!
TweetyGeo Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si la punga groasa, si sa ai bebel frumos, sanatos care sa iti aduca numai bucurii.
Manu ai niste fetitze dulci foc. Felicitari pentru miscarile bebelului!
Bobo9 stai linistita, cu siguranta analizele vor iesii bine!
Ceelaimi pare bine ca te-am vazut! Chiar avem un dr. super . Am vorbit cu cineva care a fost tot la el si a nascut si era foarte multumita
Zuzilici trebuie sa fac cealalta ecografie pentru a vedea daca mai trebuie sa continui tratamentul Din cate stiu ecografia nu are efecte negative asupra bebeului. Sper sa fie de bine!
Tcelensanatate multa multa!
Lady Hawk BioMarine Plus este foarte recomandat in timpul sarcinii deoarece ajuta dezvoltarea creierului bebelului. Eu iau cate o tableta in fiecare zi.
Nshiro ti-am furat stilul si ma descurc mult mai bine acum cand vreau sa vorbesc cu voi. Sunt pe faza cu fiecare eveniment al fiecarei persoane si pot raspunde la subiect fara a avea nevoie de o memorie excelenta
Te rog sa nu mai pui la suflet tot ce zic altii, las' ca le arati tu lor ce iese din burtica ta, si pe urma mai vedem noi cine rade! Nici eu nu am o burta foarte mare, astazi chiar am o bluza care nu lasa sa se intrevada nimic, dar putin imi pasa...cand eu stiu ce comoara se ascude acolo
AmaKaly sper sa ai profesori ingaduitori care sa mai lase de la ei si sa reusesti sa treci cu bine de acest an scolar!

Pupici!

Daniela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev093pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Ama Kaly, intereseaza-te exact daca ai dreptul la indemnizatia pt cresterea copilului, pentru ca am impresia ca am citit undeva ca facultatea se considera vechime in munca, dar numai daca ai licenta luata. Am tot cautat in ultima jumatate de ora pe net pentru ca citisem chiar ieri, dar nu mai gasesc site-ul. Nu vreau sa te impacientez, dar mai bine asigura-te ca sa nu ai surprize neplacute. Sper sa ma insel eu. Daca ai nevoie de vreun act normativ, te pot ajuta ca am program de legislatie la serviciu si iti trimit pe mail. Multa bafta!

Tcelen, multa sanatate tie si fetitei voastre, fetele au dreptate, atitudinea optimista (si realista totodata) este cea mai sanatoasa. Iti tinem pumnii sa treci cu bine peste probleme si sa te bucuri de puiutza ta.

Sa va povestesc ce-am patit aseara: am oprit la benzinarie sa fac plinul si cand i-am dat cardul vanzatoarei, ce credeti... Mi-a cerut buletinul. Ca nu i-a cerut PIN si sa se asigure ca e al meu si nu e furat! M-a bufnit rasul. I-am zis ca nu-l am si-i arat permisul, dar n-a insistat. Buletinul meu e pe numele cel nou, l-am luat luni de la politie si nu am schimbat inca nici un alt act. Bine ca nu i l-am aratat, ca nu-mi mai dadea nebuna cardul inapoi. Si dup-aia cica sa imi scriu seria si numarul de buletin pe bonul fiscal. Evident ca habar nu le aveam. I-am zis ca nu le stiu, dar numarul e foarte simplu, niste cifre consecutive...se uita la mine la la urs. Eram fastacita rau de tot si am rasuflat usurata cand mi-a zis sa scriu orice ca nu e nici o problema. Uite asa era sa ma fac de cacao, vorba aia

Va pupic

Ileana si 23fix

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput