Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

danielaneda,aseara ne-am intalnit la dr. T, eu am intrat chiar inaintea ta, (la 7 seara, eram imbracata cu o fusta lunga). Ma bucur ca si tie ti-a dat vesti bune.(avem un super dr.)
ceela, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Danielaneda sa-ti traiasca bebelina. De obicei zice-o vorba din batranni ca fetitele seamana cu tati, asa ca se poate sa fi vazut corect la ceho. Dar nu-i cam repede urmatorul echo?
Bobo ca sa zic la mine-i prima noapte de felul acesta. De obicei ma trezeam mai matinal dar nu mai devreme de 6 sau undeva pe-acolo.
Laura Ioana nici u nu reusesc sa tin pasul dar cred c-am gasit solutia. Eu trebuie sa nu dorm noaptea ca sa fiu activa ziua.
Ile, Dea, Manu v-am si-aveti grija de voi si burticile voastre.
Dragelor o zi buna.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Pispi, misto faza. La ce te gandesti tu??? Ia spune-ne si noua.
Fetelor, pe mine ma innebuneste durerea de spate. Nu-mi mai gasesc o pozitie comoda de dormit. Am incercat si cu perna intre picioare (la sarcina trecuta numai asa dormeam), si dormit la 90 de grade. Nu stiu incotro sa o iau.
Fiu-meu behaie pe langa mine si ma tampeste sa-i pun filmele lui de cand era bb. Sufera de narcisism al meu odor.
Ieri, nu stiu ce m-a apucat, am intrat intr-un magazin de bbi si am iesit cu un costumas portocaliu cu fluturasi brodati, de fetita. LOL. Am innebunit. Pe cuvant. Ce naiba am avut in cap sa cumpar costumasul ala de 3-6 luni. Dar era asa de dulce si cu bonetica. Imi si imaginam o fetita grasunica in el.
Eh, asta e. Luni aflu ce car eu in burtica mea si daca va fi baietel, marti ma prezint la magazin si-l duc inapoi (am la dispozitie 30 de zile sa returnez un lucru).
Azi incerc sa ma fac din nou suvite.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
Petrecerea de doi anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buna fetelor, vreau sa va intreb daca apare mesajul meu de la pagina 1 din capitolul asta, ca eu cand il vad, cand nu
se pare ca in sfarsit vine iarna, iar eu nu stiu cu ce sa ma mai imbrac....singurii pantaloni de burtica pe care i-am gasit si care sa mi se potriveasca cat de cat, chit ca si astia imi sunt cu vreo 2 numere mai mari, au fost la mothercare....nu ma intrebati de pret, a depasit 2mil, insa eram disperata...problema e ca majoritatea hainutelor imi sunt f mari, nu sunt eu super slaba dar am observat ca hainele de grabiduta pe care le-am gasit pana acum sunt imense....ce sa fac, ce sa fac
si inca ceva, cat de mult il deranjeaza pe bb faptul ca eu mai beau cate o gura de coca-cola din cand in cand? nu de alta, dar cu cafeaua nu ma inteleg, si mai trebuie sa imi cresc tensiunea uneori mai ales dimineata, ca sunt zombie
cam atat ar fi, sper sa apara si mesajul de la pagina 1

va pup

Noe.21+

I live on love street...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Ciuf si pe mine ma bate gandul sa-mi fac suvite blonde, dar nu cred ca o sa iasa cum trebuie. M-am vopsit roscata pe la 4- 5 sapt, nu eram sigura ca sunt gravida si mergeam la o nunta si toata vopseaua sa decolorat pe haine in 2 sapt. Vopseaua era buna si o mai folosisem de foarte multe ori. Asa ca nu stiu ce sa fac ca tare mi-as schimba look-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BUNA FETELOR!!!!
am fost la doctor ,ieri,am stat vreo trei ore pe acolo,asa ca seara m-am simtit foarte rau si azi la fel,ametesc intruna,cred ca s-a acumulat obosealaaaaaaaaa!
ce mi-a spus doctorul?pai placenta a ramas in aceeasi pozitie,asa ca pericolul a ramas in continuare mare si cica stau pe o bomba atomica!mi-a zis ca daca rezist pana pe 15 decembrie macar e foarte bine ma prezinta si sefului de la spital,ca cica ei opereaza inpreuna,si apoi ne vedem aproape zilnic ca sa ma tina sub control si la cel mai mic semn de ceva in neregula sa ma bage in cezariana!
bebelul e bine ,are 1200g,se misca intrunamin special noaptea!

va pup pe toate,ca acum ma duc sa ma intind in pat ca mie rau de mor!!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tcelan sanatate multa si ai grija de tine. Relaxare maxima, gandeste pozitiv si-ti doresc sa-l tii pe bebel cat mai mult in burtica.
Of! ce nu-mi plac mie medicii astia care-ti dau cu paru-n cap si-ti naruie orice speranta. Ma sa-ti fie bine si sa vina bebel abia la anu'.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Noe, asa eram si eu disperata si pentru ca pantalonii de gravi mi se pareau largi si caraghiosi, am improvizat. Am luat o pereche de pantaloni negrii pe care-i aveam de 2 ani, si am rugat-o pe mamaie sa-mi puna in parti niste pense tot din material negru. Si pentru ca sunt f. multumita, mai incerc cu o pereche. Pantalonii n-au suferit, pentru ca doar i-a descusut in parti, fara taieturi. Eu vazusem in magazine ca au material aplicat in fata, dar ca sa nu-i stric pentru ca au fermoar, eu am pus in parti ca niste triunghiuri(eu am proiectat, mamaie a cusut). Daca porti bluza mai lunguta, poti sa cosi chiar tu de mana. bafta!
ceela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tcelen,si eu ma rog pentru tine scumpa.O sa vezi ca va fi bine,straduiestete pe cat poti safi cuminte,adica fara eforturi fizice si sa gandesti pozitiv.De exemplu imagineaza-ti ca este 15 ianuarie si esti foarte fericita ca bebita este in burtic si creste.Psihicul nostru are puteri de care nu stim.Dar cum vine asta sa te duci la doctor in fiecare zi?Asta adauga la stresul pe care il ai deja.Te pupicesc si vorbeste cu cea mica,spune-i toate gandurile tale frumoase.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tcelen, sa vezi ca va fi totul bine. Ai incredere in Dzeu.
Delia (spaima mamicilor de fete), vezi ca gresisi cu parantezele la semnatura. Ce-ti mai face burtiku?
Fetelor, eu azi ma facui zana. Pierdui o zi intreaga pentru infrumusetarea mea.
Incepui ziua cu suvitele roscate. Fu moarte la ele. Ca am o casca care se pune pe cap, cu gauri deja facute, iar mama muncii vreo doua ore sa-mi scoata parul prin ele. Dupa ce le facui roscate, repetaram figura cu cele negre. Nu am vrut sa le fac cu folia ca sa nu-mi iese prea groase. Si in final pot sa spun ca sunt satisfacuta.
Apoi moate in par, facui un microdermabrasion la fatuca, dupa care masca, unghiile facute la picioare si la maini. E ceasul 3.47 si pot spune ca ma linistii.
Diseara ne ducem la petrecerea unui baietel care a facut anisorul azi.
Casunai pe o ciocolata (buna cu draci) si nu ma lasai pana nu o terminai. Nebunie pe mine, nu altceva.
Eu deja ma gandesc ca ma duc in Las Vegas si nu am tzoloambre. Ar trebui sa-mi iau haine subtirele. Si nu prea-mi vine sa dau muli bani pe ele, doar pentru 5 zile petrecute acolo.
Miercuri vrem sa ne ducem la un concert Transiberian Orchestra, dar numai sa mai gasesc bilete.
Pupicei,
Ciuf si Luca
Petrecerea de doi anisori

Mergi la inceput