Mamici de martie-aprilie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
va citesc mai tot timpul si m-am gandit sa "check in" sa nu cumva sa va ingrijorati ca s-a intamplat ceva cu mine. O tot simt pe bebelina, in general cand imi este foame. Ca si soacra-mea cand era insarcinata cu sotul meu. Tot poftesc pe ciorbe, varza acra si oua fierte (nu le mananc prea des). De kg, am pus numai vreo 5 pana acum la 22 + sapt., dar o sa stiu mai bine pe 2 dec cand ma duc la controlul lunar.
De gemeni stiam ca sare o generatie!
Cam atat, multa sanatate tuturor si aveti grija de voi ...
Andreea
22 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
manu spune:
ama, nu trebuie sa-ti faci probleme din cauza colului.
aileana, stai linistita! Nu am de ce sa ma supar.
anairda36, imi pare tare rau ca nu poti sa-ti faci mai repede o ecografie ca sa te linistesti! Am crezut ca esti in tara. Daca tu vezi nasucul acolo, stai linistita si nu mai plange ca e acolo!
Liliana, felicitari pentru baietel!
andra, bine ai venit si o sarcina usoara! Felicitari pentru fetita si ca-i avut cutajul sa scrii! Inceputul e mai greu.
MP, ma bucur ca Vladut al tau nu are nimic! Cu polipii se rezolva. Sanatate multa micutului!
Zuzulici, multumesc mult de urari!
Tina, multumesc mult de urari! Esti o dulce! Ma bucur ca ti-a iesit bine si triplu test!
adar, hai nu mai fi trista ca o sa fie bine! Astept sa ne spui ce-ai facut la dr!
pispirica[/red, cand ai sa vezi cat de dulci sunt fetitele n-o sa-ti mai doresti baietel. Stiu ca tu il iubesti f mult pe bebe. Asta se intampla ca te-ai gandit prea mult ca o sa ai un baietel. O sa treaca! Da, ai sanse mari sa faci gemeni. Poate data viitoare.
Lady Hawk, nu te mai supara ca nu se merita! Si eu cred ca nu prea ai ce face pana intri in concediu.
ile77, asa e! Pulsul are valori normale intre 120 si 160. Cand sunt mai mici chiar mai mult. Bine ca e bebe bine, nu conteaza asa mult kg.
[red]tcelen, cum te mai simti?
Fetelor, aseara l-am simtit si eu pe bebe si m-am mai linistit.
Va pup si va doresc tot binele din lume!
Manu
Poze
Irina71 spune:
Vorba deei, sa mai dau si eu un semn de viata ![]()
Noi suntem bine, de abia astept saptamana viitoare sa stau acasica la patuc (am noroc ca medica de familie e intelegatoare, mi-a zis ca oricand ma simt obosita ea imi da un CM). Ma streseaza si pe mine astia de la work, abia astept sa scap de ei. Estimez ca pe la sfarsitul lui ianuarie, cel tarziu la 1 februarie o sa intru in prenatal. 
Si sunt foarte bucuroasa ca, pe masura ce ma apropii de trimestrul 3, incep sa-mi dispara cosurile de pe fatza !
Ca ajunsesem la disperare, am schimbat nu stiu cate creme de fatza, degeaba ! Era de la hormoni .... 
Serj, ce faci, iubita ? 
Mai fetelor, de ce unele nume de pe listuta sunt scrise ingrosat, iar altele nu ? Credeam ca fetele mai active pe forum sunt scrise ingrosat, dar, de exemplu, catrinel 17 si ama_kaly sunt muuuult mai active decat mine, si nu sunt scrise ingrosat, pe cand io, da ! Nu ca nu-mi place asa,
, ca-mi place ca sunt scrisa ingrosat, dar ...... nu ma prind 
Pup toate burticile, 
Irina.
24+
Multe poze cu mine
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Pispirica
zuzilici tu care visezi sa castigi la loto, nu ai la ce te gandi noaptea cand nu poti sa dormi? draga mea viseaza cu ochii deschisi la tot ce-ti pofteste inima, la tot ce-ti doresti si mai ales la ce-ai face cu banii aia multi pe care o sa ii castigi la loto
Anamaria 20+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Anamaria nu'stiu ce m-a apuct azi noapte dar daca se mai intampla sa stii ca mi-ai dat o idee buna. Acum reportul e de 26 de mil. si dupa cum visam eu in trecut si cu doar 10% as trai bine pana la adanci batraneti.
si chiar mi-ai facut o bucurie azi cu faptul ca ti-ai amintit de 'visele' mele. Neuronii tai sunt inca la locul lor. Zuzilici
cu-n pitichttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Pispirica spune:
Zuzilici vezi ca ai la ce sa te gandesti? ![]()
![]()
si cu neuronii nu stiu ce sa zic, ca de exemplu acu 2 zile m-a intrebat o colega daca seful e in birou si e liber. eu nonsalant i-am raspuns dute ca e gol.
a ras tot biroul de mine si de atunci imi zic zuzi. poftim comedie...![]()
![]()
![]()
pupici la tine
mamaaaaa da ce report nenica... poate joc si eu in Canada, da nu cred ca am cum 
Pispirica's album
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Irina71
Mai fetelor, de ce unele nume de pe listuta sunt scrise ingrosat, iar altele nu ? Credeam ca fetele mai active pe forum sunt scrise ingrosat, dar, de exemplu, catrinel 17 si ama_kaly sunt muuuult mai active decat mine, si nu sunt scrise ingrosat, pe cand io, da ! Nu ca nu-mi place asa,, ca-mi place ca sunt scrisa ingrosat, dar ...... nu ma prind
Pup toate burticile,
Irina.24+
Multe poze cu mine
Irina atat cat ma pricep eu, cred ca ingrosatul are de-a face cu faptul ca i-ai dat Tinei mai multe date despre tine ca de ex.: Spitalul la care nasti si Dr.
Zic si eu ca sa ma bag in seama.

Zuzilici
cu-n pitichttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Zuzilici spune:
Ladyhawk din pacate si eu te sfatuiesc acelasi lucru. Ignora=le rautatile si mergi la servici, caci mai e mult pana departe ... adica pana nasti. Si nu stiu exact cum acorda statul Ro. bani pentru concediu de maternitate dar aici trebuie sa muncesti ca sa primesti. Ai grija de tine si ingnora-i pe cat posibil. 
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
bobo9 spune:
Buna seara burtici!
Am intrat mai rar in ultimul timp, dar recuperam, nu?
Zuzi nici eu nu pot dormi
si bantui prin casa toata ziua si noaptea.
Am fost la medic sapt trecuta si am facut triplu test. Astept cu infrigurare rezultatul
desi al meu sot ma incurajeaza mereu spunandu-mi ca nu am de ce sa-mi fac griji.
Am mai facut si alte analiza la Cantacuzino - zoonoze- oo caruta de bani...........
pupici tuturor!
bobo
si bb 18 sapt si 2 z
Catrinel_17 spune:
Pispi,
da, ai dreptate, nu vreau sa vorbesc despre asta sa indispun lumea. Dar v-am simtit linga mine!! 
Lady hawk, dar conform legii are voie sa nu va mai primeasca dupa concediul de maternitate?? Dar daca nici tu nu vrei sa te intorci… Cu CM… pe asta nu-l poti primi decit de la medicul de familie?
Zuzilici, cred ca asa ie cu chestiile scrise ingrosat!!
Hehe, Pispi, misto faza cu seful gol… cum era basmul ala cu hainele nu-stiu-cum ale regelui? Cind cineva are curajul sa strige “regele e gol”? sau am luat-o razna. Dar era unul asa. Heheeei, sa vezi ce-o sa le mai turui eu peste fro 2 ani. Ghici ce-am cumparat eu de la tg de carte luna trecuta? Carti cu basme pt copii!!!! ![]()
Catrinel & bb mik
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Pispirica
Zuzilici vezi ca ai la ce sa te gandesti?si cu neuronii nu stiu ce sa zic, ca de exemplu acu 2 zile m-a intrebat o colega daca seful e in birou si e liber. eu nonsalant i-am raspuns dute ca e gol.
a ras tot biroul de mine si de atunci imi zic zuzi. poftim comedie...
pupici la tine
mamaaaaa da ce report nenica... poate joc si eu in Canada, da nu cred ca am cum
Pispirica's album
Pispi esti de coma ...
Zuzilici