Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
ne intorseram de la eco. Bb cam puturosel, dormea, mai casca din cand in cand. Totul pare dezvoltat cum trebuie: creier, grosimea pielii gatului, gura, nas, inima, rinichi, are doua maini, doua picioare. Acum, o iau si eu ca Biuta, da' de ce e bb asa puturos? O semana cu mine? Sa-i placa somnul.
Va pup si astept sa scrie zuzilici sa ne spuna ca totul e in regula. Asa vrem noi sa auzim.
Si acum poza compromitatoare: http://community.webshots.com/photo/504237732/509364341rIBvMt
v-am pupat
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Ciuf Fetele??? Adica FETELE???? Na ca n-ai luat costumul portocaliu degeaba!!!!!!! Si bluza rosie e superba! Sa nu se deoache fetele!
FELICITARI

Zuzilici pe unde umbli? Treci mai repede acasa si ne da vestea!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor suntem bine. Am venit de la echo si suntem sanatose si frumoase. Dupa zisele tehnicianei se pare c-avem o Izabella sau Vivian in familie, care arata ca de 18 sapt. si 3 zile in loc de 19 sapt si-o zi cum ar fi de la ultimul UM. Am mai descoperit la mami un fibrom dar e foarte mic si in exterior. Din cate am inteles nici n-ar trebui sa-mi pese de el si cele 4 zile diferenta sunt normale in acest stagiu, deoarece copii se dezvolta diferit.
Mai rau e c-am avut programare la dr. exact dupa echo si cand am ajuns la ea inca n-avea rapoartele mele deci n-am putut discuta prea mult referitor la masuratorile luate azi la echo. Pitica mea are doar 14.3 cm dar nici aceasta info. nu-i prea reala deoarece sunt deductii ale altor masuratori. Si despre gramaj n-a putut sa-mi spuna nimic. Sicera sa fiu imi pare rau ca nu-s in tara sa pot sa merg la un alt echo sa ma lamureasca mai bine. Ba mai mult am aflat ca dr. mea e si gravida si va naste in aceeasi perioada cu mine deci sub nici o forma nu ma va asista ea. Ei dar asta este acum ce sa mai zic? Ma intreb cum imi va fi in ultima luna cand controalele vor fi mai dese. Cu cine le voi face?
Ei cam asta ar fi, ce rost are sa ma ingrijorez de-acum pentru ce va fi sa vina? O sa rezolv problemele la timpul lor atunci cand vor aparea. Pana una alta noi sa fim sanatoase.
Imi pare rau ca nu raspund fiecareia in parte dar sunt tare obosita. Azi mai ca adormeam pe masa la echo. V-am acum si ne mai vorbim maine.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Burtici am fost azi la controlul lunar.Dupa cum va povesteam m-am mutat dintr-un stat in altul si am schimbat si centrul medical si medicul. Eram tare stresata de treaba asta dar spre norocul meu medicul este un negru mai in varsta si tare simpatic. M-a linistit in legatura cu nasucul si buzele lui bebe si mi-a spus ca asta nu e deloc motiv de ingrijorare. Se pare ca totul este ok cu noi doua. Interesant este faptul ca m-am ingrasat luna asta doar 1 pound (vreo 500gr si ceva) iar luna trecuta m-am ingrasat vreo 4kg (preaa mult). Se pare ca dr nu este ingrijorat nici de asta pentru ca tensiunea mi-e buna, lichid nu e nici prea mult, nici prea putin, numai eu ma simt ca un balon umflat de parca as fi pus cel putin inca 5 kg.
Catrinel nu te ingrijora cu somnul. Nici eu nu prea stiu ce inseamna sa dormi non-stop 8 ore pe noapte, dovada ca m-am culcat pe la 10.30, m-am trezit dupa o ora si acuma la 12.30 stau de povesti cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Buna fetele! Am venit si eu din concediu medical ca sa semnez condica. Sambata am dat chef de ziua mea si sunt si acum obosita. Am stat doua zile in picioare ca sa fac tort, salate si tot felul de bunataturi. Am facut o febra musculara la picioare si deabia ma misc. Am ramas in urma cu cititul. Trebuie sa recuperez cele doua saptamani de cand n-am mai intrat pe forum. Toate bune si frumoase, nu? Haideti ca ma apuc de citit si mai vorbim.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MANU,merg numai cu taxiul nu merg pe jos!!!dar oricum merci ptr grija!!

TINA,fac destul de bine,azi ma duc la ecografie la ora 14,la alt doctor ca sa vad ce imi spune si asta!

fetelor azi e ziua lui IULIAN,baiatul meu face 7 ani,asa ca avem sarbatoare mare in familie,multi copii,etc!! el acum e la gradinita ,noi ii pregatim surpriza cu baloane ,tort acasa si intai mergem cu toti copii la MCdonald's ca e langa noi!acum 7 ani pe vremea asta tipam la spital si am tot tipat pana la ora 22 si 15 min cand s-a nascut!

pupicei la fete

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Ciuf si Zuzulici, ma bucur tare mult ca totul a fost bine la ecograf! Felicitari pentru fetite! Sa creasca mari si sanatoase!
Tcelen, La multi ani lui Iulian! Distractie placuta si multa sanatate!
O zi frumoasa!

Manu

Poze

Mergi la inceput

Noe, patania ta cu cocul mi-a trezit si mie amintiri si m-au luat nervii instantaneu ... La nunta mea o baba chioara, care cica era stilist si trebuia sa se ocupe de freza si de make-ul meu, in timp ce se conversa cu soacra-mea, ma pieptana si pe mine in dorul lelii incercand sa-mi faca niste smocuri in par care nu aveau absolut nici o legatura cu ce-i cerusem (ceva extrem de simplu, parul efectiv lipit de cap, avand in vedere faptul ca voalul era foarte bogat, lung si greu). Bucleuri si tapaje mi-ar fi trebuit si as fi aratat exact capra de Craciun. La noi invitatii asteptau, soacra-mea intrase deja in panica, eu ma priveam disperata in oglinda, baba se uita neajutorata si foarte intrigata ca nu intelegea ce nu-mi convine, lacrimile mi-au tasnit instantaneu, i-am luat peria din mana, am inceput sa descalcesc cuiburile si tapajurile care le aveam in cap si mi-am tras singura plangand o prea frumoasa freza linsa.... si soacra-mea si baba au ramas tablou (cel putin baba , nu cred ca i s-a intamplat in toata "cariera" ei de stilist ca o mireasa sa-si faca singura freza la nunta) iar soacra-mii sa fie facuta de rusine din cauza "mofturilor" mele.... Na ca mi-am spus oful si m-am racorit!
Catrinel, Tina, Delia multumesc pt. raspunsul cu colul. Delia si eu tot pe 1 decembrie merg la doctor! Abia astept!
Tcelen, chiar asa tu ce cauti pe strada? Ma bucur ca nu ai mai avut episoade sangeroase si sa dea Domnu sa o tii tot asa pana la termen!
Manu, Catrinel si eu simt la fel uneori (miscarile pana in vagin) !!!! Chiar incepusem sa-mi fac griji! Si cand stranut ma doare burtica si se intareste si la fel, parca e tare numai in paretea de jos uneori fara sa doara....
Tina si aici il lasa pe sotu cat esti in travaliu si se poate sa stea si cand incepe sa iasa bebe. dar eu am sa-i spun sa se duca afara sa nu vada cand ma screm eu si fac ca toate alea... Cat despre plictiseala, ce sa zic, incearca sa-ti faci un program in fiecare zi si sa te tii de el. o mai pacalesti...
Ama kaly ce frumoasa si tinerica esti! Cum de te-au lasat parintii sa te mariti asa devreme?
Andreea sa stii ca nu e neaparat o regula ca fetele nu seamana cu mamele. In cazul meu eu sunt mama copie fidela si fratele tata copie fidela. Si la sot e la fel. El seamana cu taica-sau si sora-sa cu maica-sa.
Ciuf foarte frumos in Gradina Zeilor. Multa sanatate lui Luca. Am vazut cumva la voi acolo in camera un tablou cu doua tante japoneze si o sabie de samurai? Foarte frumos.... Eu nu am!
Aida imi pare rau ca reomatismul se tine scai... poate va fi mai bine dupa fizioterapie! Mai usurel cu munca.... Sa stii ca luna a 6-a intr-adevar e cea mai cool. Eu daca nu mi-as vedea burta si nu as simti-o pe bebelina as uita ca-s insarcinata. Nici cu somul nu am probleme (somolenta sau insomnii) Adorm pana in 11 seara , ma trezesc la 7 dim fara nici un fel de problema, sunt tare fresh...
Mariana nu se pot vedea pozele! Fa-le publice!
Zuzilici FELICITARI pentru printesica. Uite ca Delia nu tre sa mai strabata mari si tari sa fure o fetita, caci are acolo aproape! Sa-ti traiasa, sa fie sanatoasa si frumoasa si cu parul carliontat ca mami!
Anairda ai vaut ca totul e OK si ti-ai facut griji degeaba? Felicitari pentru bebe sanatos!
Tweety Geo bine ai revenit! Tort si bunataturi zici? Hmmm...

Fetelor nu-mi raspunde nimeni cum stati cu poftele de si daca urcati pe cele culmi?

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Tcelen LA MULTI ANI lui Iulian! Sa creasca mare sanatos si sa aiba grija de surioara lui!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI dragele mele, sa fiti sanatoase si frumoase voi toate sarbatoritele lunii, din partea noastra, a celor care va iubim muuuuuult de tot si anume...

adar si bebel

Sa va fie viata frumoasa, iar bebeii vostri sanatosi si cuminti, Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa nu vi se intample niciodata nimic rau....

Cu dragoste multa,
adar si bebel

PS: poate ca nu am fost chiar coerenta in limbaj, dar e din suflet...si voi stiti asta...

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput