Mamici de martie-aprilie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
danielaneda spune:
LA MULTI ANI pentru IULIAN

SA AIBA MULT NOROC IN VIATA! TCELEN sa iti traiasca copii! Petrecere frumoasa!
Pupici pe burtici!
Daniela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev093pr_.png
Qamar spune:
mamici si burtici,
asta este mesajul meu de aseara pe care abia acum am reusit sa il postez (probl cu netu
):
buna seara mamici!
manu, merci mult pentru aprecieri si nu te ingrijora, din cate stiu miscarile astea propagate ale lui bebe sunt ceva normal, si eu o simt tot asa pe bebelina miscacioasa, cred ca depinde de pozitia ei si de pozitia in care stam noi in momentul acela
tina, nu mi-a venit sa cred ca l-ai recunoscut pe parinte, este intr-adevar un om deosebit, care iese din tiparele rigide ale majoritatii preotilor, a facut foarte mult pentru biserica si ma bucur ca locuim atat de aproape de ea 
ciuf, ce pot sa spun...
cat despre dansat, a fost o atmosfera pe cinste, cu muzica anilor 80, foarte mult rock si ceva piese romanesti gen Nicola, toata lumea a fost activa la maxim...inclusiv eu
o sa caut mai multe poze cu mesele, in principiu, stiu ca e subiect de Miresele DC, dar iti spun pe scurt: nunta am facut-o in restaurantul Lobb's din World Trade Plaza si ne-a ajutat foarte mult un prieten care are Agentia de Vis, Cezar (il puteti vedea pe TVR2 dimineata pe la 8)= am fost foarte multumita de tot, el ne-a recomandat restaurantul, fotograful, dj=ul, etc etc...inca o chestie, noi nu am inceput nunta cu traditionalul vals al mirilor, ci ne-am ales noi o melodie pe care ne-am aratat talentele de fred astaire: wet wet wet, Love is all around
ama_kaly, eu am terminat ASE anul asta insa nu am reusit sa imi dau licenta, erau primele saptamani de sarcina in care m-am simtit foarte rau....acum ma tot gandesc daca sa ma incumet sa o dau in februarie...stiu ce stresant poate fi si daca poti sa iti ingheti anul eu te sfatuiesc sa o faci si eventual sa reiei pe urma la distanta, e la fel de ok si diploma aia tot diploma e
noapte buna la burtici si mai ales fara insomnii...daca se poate
Noe.
22+
Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos
mariana_1976 spune:
Nshiro, eu am facut public de la bun început albumul respectiv,cei de la Yahoo grupuri l-au putut vedea,nu înteleg ce se întâmpla cu el aici
Cât despre,
dupa primele 5 luni de sarcina se pare ca sunt din ce în ce mai putin interesata si din fericire, nici sotul nu este foarte doritor...Asa a fost si la cele 2 sarcini anterioare,deci nu ma prea îngrijorez.
Tcelen La Multi Ani,multa sanatate si o petrecere de neuitat lui Iulian!

Îmi pare rau sa citesc despre problemele pe care le ai în perioada sarcinii si sper ca totul sa mearga asa cum speri.
Daca as avea probleme as ateriza de urgenta în Romania fiindca aici când am avut o mica sângerare in sapt a 16 a,doctorul mi-a zis foarte calm ca în tara asta nu ma pot ajuta cu nimic înainte de sapt.a-23-a!!![]()
Când i-am spus de medicamentele care se iau în Romania pentru sustinerea sarcinii el habar n-avea de ele!!![]()
![]()
NU stiu cum m-am abtinut sa nu-l înjur asa,pe româneste pentru atitudinea "binevoitoare"!![]()
Zuzilici,felicitari pentru
!

Eu de vreo 7 ani ani si ceva tot nu ma îndur sa dau hainele de fetita(în plus,in familia sotului sunt numai baieti si n-am avut la cine)...De data asta se pare ca iar vor ramâne prin sifonier...![]()
sarcini usoare tuturor
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006
http://photos.yahoo.com/emisferanoastra
Catrinel_17 spune:
Andreea, Ciuf, Mariana, anairda, deci asa, colege de suferinta. Asta este, mergem inainte. Noroc cu weekendul ca atunci mai apuc sa dorm dupa 6 dimineata.
Mi-a aparut si mie linea negra, se continua si de la buric in sus acuma…
Ciuf, tare frumoase poze, un peisaj extraordinar! Si ce bine iti sta in bluzita rosie!
. Deci va fi fetitza? Minunat!
felicitari!!!!!!
Zuzilici, cum naiba n-a putut sa vada cit cintareste?? Mai ce chestie. Oricum, bravo pt Vivian sau Izabella!! Felicitari!!!
foarte frumoase nume!! Shhh, pazeste-te de Delia!!!! ![]()
Anairda, te-ai linistit deci cu tot felul de abureli ce ti le-a spus celalalt…. Ce bine!!!
Tcelen, la multi ani lui Iulian, dar si tie, ca doar e intr-un fel si ziua ta!!! Ai grija de tine, totusi!!
Nshiro, apropo de
, am si urcat pe cele culmi, si mi s-a intarit dupa aia burtica asa de tare ca m-am speriat ca naiba. In fine, sigur nu a fost nici o problema, da io acuma m-am hotarat ca numai dupa ce ma duc vineri la echo ma mai joc de-a mama si de-a tata.
Sunt cam ingrijorata azi, ca bebe nici ieri nici azi nu a prea miscat… La voi face asa, cite o pauza de o zi-doua? Duminica s-a zbantzuit toata ziua, ma gindesc ca poate acuma doarme, e obosita dupa atita chef. Dar nici nu pot sa nu ma ingrijorez, stiti voi la fel de bine ca mine cum e!!
Sau m-am obisnuit cu prea mult bine duminica. Ce zgubilitica a fost!!
Adar, ce mai faci? Mai zi-ne despre tine daca ai chef/timp/stare!! 
Pispi, unde-mi umbli??
Catrinel & bb mik
Tina_Welsh spune:
Mariana din pacate pozele tale nu se pot viziona!
Ciuf, super bluzitza, iar Luca un scump ca de obicei.Tu ai
acum?
Daca e asa FELICITARI!!!!!!!!
ZuziliciFELICITARI pentru printesa!Trec caruciorul roz sau nu?Si care dintre nume il pun pe listuta?SI nu iti face griji zuzi, ca asa e si aici!Eu mai urmatoarea ecografie la 32 de saptamani!IAr de gramaj nu stiu nimic!
Anairda ma bucur asa de mult ca te-ai mai linistit!O sa fie totul ok!Nu iti face griji!
Tweety bine ai revenit!La multi ani inca odata!
Tcelen ma bucur ca esti bine! LA MULTI ANI PENTRU IULIAN!!!

Nu te obosi prea tare da?
Adar cum te mai simti?Ca nu ne-ai zis nimic despre asta!
Noe, cu siguranta!EU sper ca parintele sa rezolve toate problemele cu reparatia bisericii!Sper ca macar la anu sa il pot ajuta cu ceva!Eu am cantat si la strana la biserica la Dobroteasa!II cunosc mai pe toti de acolo!Eram trup si suflet cu biserica!Asa cat am putut..nu mereu!
Catrinel, la mine bebitzu face pauze de cate 2 zile cateoadata chiar si de 3!Si dupa aceea mai face cate o tumba!Doctorul meu a zis ca e normal!CA daca mami lui e linistita si nu e foarte stresata, bebeitza doarme mult mai mult!Asa ca no worries ok?
AM DESCHIS UN NOU SUBIECT!NE VEDEM LA CAPITOLUL 28!TOT INAINTE!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
Laura Ioana spune:
Aseeaa, ia sa vedem ce s-a mia discutat, intamplat de cand nu am mai intrat
-fac si rime!
In primul rand 

CEELA sa fii fericita, sanatoasa si cu un bebe sanatos si frumos!
Bebele meu misca, fetelor, de nu-mi vine a crede
Si stam seara amandoi (eu si sotul) cu mainile pe burtica si ne minunam de ce salturi face pe acolo bebe (exact ca intr-o sala de gimnastica
)!
Zuzilici
felicitari pentru fetita!!! Si pe mine ma sperie orice zgomot, fosnet, miscare mai brusca, parca as fi
Multam fain de laude
Bafta la eco si sa ai noroc sa fie mai indraznet bebe de data asta
Ama Kaly faci foarte bine cu facultatea, mai ales ca nu sunt toti profesorii intelegatori! Aaaa am vazut si eu pozica ta (vrem mai multe) esti o frumusica si o tinerica
Va avea copilul tau o mamica grozava!!
Kim pentru tine cand se va organiza petrecerea de gravidutze? Sa ne arati in poze ce lucrusoare vei primi
Ce mi-ar placea daca s-ar face si aici asa ceva!!!
Ciuf distractie placuta la concert. Asteptam impresiile de dupa
Nshiro, da mie mi-a recomandat dr un paharut de vin rosu la masa, pt ridicarea tensiunii. Si un pic de sampanie chiar ca nu dauneaza! Meeey m-am speriat si m-am socat de pozele pe care le-ai pus
Ce ma fac eu? Cum mai nasc? Nu se poate scoate bebe pe gura
? Cred ca m-am speriat asa si din cauza ca sunt mult mai sensibila in perioada asta, dar oricum nu am rezistat sa vad imaginile pana la capat
Noe ai fost o miresica super frumusica
Catrinel ma bucur ca ai petrecut asa frumos cu sotul tau
Si sotul meu a stat ieri acasa si ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat cu bebe de numa![]()
Tcelen multumesc frumusel

Sa auzim numai vesti bune si in continuare de la tine!
pentru Iulian. Ce baiat mare ai, nu fie de deochi, un barbat acusica!
Tecla multa sanatate si succes pentru miercuri. Ma
pentru tine si baietelul tau
Manu multumesc pentru laude
O sa mi se urce la cap pana la urma![]()
Tina iti multumesc si tie
Cat despre parintele Iustin, zau ca m-a pus pe ganduri si acum nu mai stiu sigur ce voi avea
Abia astept sa merg la eco 3D pe 17 dec si atunci sa vedem daca ramane tot fetita sau i-a mai crescut ceva![]()
Catrinel
ma bucur ca iti place freza mea!
Mai patesc si eu insomnii din astea, dar vad ca de o vreme dorm binisor noaptea. Eu ma trezeam la 3 fix sa merg la pipi si adio somn, macar o ora
Andreea Georgiana
si tu esti minunata, arati beton!Felicitari pentru linea negra!
Mariana esti o talentata! Sunt foarte frumoase tinutele tale!
Laura
cu
22+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
bobo9 spune:
burtici ma intorc cu vesti bune: triplu test a iesit bine
la analizele de la Cantacuzino am avut titrul la listeria de 1/160, se pare ca e in limite, dar il voi repeta![]()
Sunt bucuroasa pt aceste lucruri, desi drumul la Bucuresti m-a terminat, m-a strans burtica si am fost rupta de oboseala
Urmeaza morfologia fetala in decembrie la dr Albu. Sper sa nu fie proble, ma rog in fiecare seara
bobo
si bb de 19 sapt
anairda36 spune:
Tcelen sa-ti traiasca baiatul si sa dea Dumnezeu sa-ti aduca numai bucurii!!!
Multumesc Tina, Catrinel si Nshiro, da m-am linistit
Mie de ce nu-mi apare linia aia inchisa la culoare? Ma tot uit si ...degeaba. Azi imi simt mainile tare umflate si cred ca deseara am sa-mi pun sotul sa-mi faca un masaj pe picioare ca tareeee bine e.
24+