Mamici de martie-aprilie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tinuta multumim mult de tot..si tu ai fost f f dragutza la nunta si tare imi doream si eu sa fiu gravidutza cu burtica..dar nu avem cand sa mai facem nunta pana vine bebe.. ANDREEA GEORGIANA nu e mica poza da cred ca n-ai avut tu rabdare sa intri in album apoi dai pe poza si se vede mai mare..la mine asa apare..Poza aia am avut-o in mail nu am mai pus nimic ca nu mai am nimic in calculator Dar cat de curand o sa pun si pozele de la cununie!!PROMIT!Uite incearca link-ul asta si spune-mi daca la fel de mica se vede:
http://community.webshots.com/photo/509100277/509104982ICiTvJ
io17 si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noe, foarte frumoase pozele, iar tu ai fost o miresuca frumusica foc.
Bag de seama ca v-ati dantzuit pe cinste. Rochia ta mi-a placut la nebunie.
Nu mai comentez de catelul ala si de peisaje. Este exact ce imi place: munte si apa.
Dar ai poze mai apropiate cu aranjamentul meselor? Ca mi-a placut tare mult.
Fetelor, e minunat sa aveti sotul langa voi cand nasteti. Eu am nascut cu el langa mine, langa capul meu, m-a tinut de mana, m-a mangaiat si m-a incurajat cand era nevoie. Daca aveti posibilitatea asta, nu o ratati. E pacat. Iar ei se simt minunat. Mai ales cand vor taia cordonul. Simt ca au si ei o mare contributie la acest eveniment.
Acum, ce sa va zic, ca nici mie nu mi-ar fi placut sa stea cu nasul intre picioarele mele. Acolo trebuie sa se uite moasa, doctorul, nu el.
Catrinel, pusei niste poze din Gradina Zeilor sa vezi ce frumos e pe la noi.
Ref. la somn, sunt colega de suferinta cu tine. Ca sa nu mai zic ca acum ma scoala si fiu-meu ca a luat un virus la burtica si imi vomita toata noaptea, de nu stiu ce sa mai pun pe pat, tot schimb la asternuturi.
Ceela, la multi ani cu multa fericire si sanatate.
Ieri mi-am luat si eu blugi si o bluzica rosie, dulcica foc. O sa am grija sa ma pozez sa ma laud la voi cu noua mea garderoba.
Mai am cateva ore si plec la eco. Am mari emotii.
Va pup,
Ciuf si Luca
Gradina Zeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ama-Kaly, scuze ca uitai sa spun ca vazui pozele si ca esti o dulcica. Baga poze mai multe sa avem cu ce ne delecta, ca merita.
Vei fi o mamica care va intoarce multe capete.
Pupici
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

ciuf mercic!Dar o sa intoarca bebe privirile nu eu ca toata lumea intoarce capul cand vede o femeie insarcinata..insa la mine inca nu se vede burtica asa ca mai am de asteptat!Poze o sa le pun pe cele de la cununie curand ca m-am saturat eu de cand tot zic
poze mami&bebe:
http://community.webshots.com/photo/509100277/509104982ICiTvJhttp://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio17+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

uaaaaai de mine, cit ati mai scris! abia mai tine omul pasul cu voi.

Nshiro,
multumesc de intrebare reumatismul asta vad ca e tare atasat de mine, ca nu ma lasa deloc. n-am ce face, string din dinti si merg mai departe. imi pun speranta ca o sa fie mai bine in decembrie, pentru ca din 12 decembrie incep fizioterapia. noroc ca plateste firma asigurarea medicala, ca prima sedinta (de constatare, cind vor decide ce e mai bun pt mine) costa $65, iar apoi, fiecare sedinta de fizio va costa $50. nu stiu cite voi face, dar sper ca multe

am fost foarte busy atit acasa cit si la birou, asa ca mai arunc ochiul cind mai am putin timp.

io sa stiti ca nu m-am uitat si nici nu o sa ma uit la site-ul ala care arata epiziotomii si alte alea, ca mi-e frica. si oricit de tare m-as speria, aici nici daca as gasi vreun medic care sa ia spaga (desi nu cred ca exista asa ceva aici) nu imi face nimeni cezariana daca nu e musai. asa ca mai bine sa nu vad, ca altfel mai visez si noaptea.

Ama_kaly, esti o frumoasa, ti-am vazut poza. mai vreau :)
nu stiu cum e posibil sa fie prea mult daca ai pus 4 kg, si eu tot atit am pus si nu mi se pare mare lucru. probabil din acelasi motiv nici nu mi se pare ca as avea burta prea mare, dimpotriva. plus ca am momente (ieri, de ex) cind mi se pare ca burta mi-a scazut, si ma apuca tot felul de idei isterice (aia de ieri era ca poate am pierdut lichid amniotic odata cu banalele scurgerile vaginale), nu vrei sa le-auzi noroc ca azi dimineata cind m-am trezit ma simteam de parca as fi un balon gata sa se ridice la cer

Ciuf, da' ce viata culturala ai, dom'le! pe mine nu ma mai tine fizicul nici sa ma duc pin'la toaleta, daramite la concerte [:D} da' te invidiez sincer. eu tot astept luna a 6-a ca se zice ca e cea mai coool, cica atunci ai energie o gramada.

tecla, draga mea, pina la urma tot raul inspre bine. am mai citit de fete cu cerclaj, si totul a fost ok cu sarcina, bebe a iesit sanatos si frumos :) incearca sa nu te stressezi, ok? ca il influentezi si pe bebe.

la noi e vremea tare frumoasa, azi cica o sa avem 20 de grade. dupa ce am avut si zapada, iata ca ne-a mai vizitat un Chinook (un vint cald care vine dinspre oceanul Pacific si creste temperatura orasului cu chiar si 30-40 de grade in citeva ore). te trezesti uneori, in toiul iernii, ca ai de la -20 la +15 grade in decurs de citeva ore, traiasca Chinook-ul. saptamina asta cica numai temperaturi intre +10 si +20 vom avea, yessss!

gata, va las, ca si-asa m-am intins ca o placinta muah!

17+6 (de la data conceptiei)

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

aida_o iti multumesc ! O sa pun, cum am mai zis, si pozele de la cununie cat de curand sper..nici eu n-am burtica decat atunci knd sunt balonata si ma duc repede si ma minunez in oglinda apoi revine la forma initiala Pai voi sunteti mai mari cu 2saptamani ca noi,noi probabil o sa mai punem si in astea 2saptamani k bebe e foarte manacacios..si stiu ca grosul se depune pe la sfarsitul sarcinii de aia ziceam ca e putin cam mult..dar bebe sa fie sanatos ca el e cel mai important,noi avem timp sa slabim dupa aia..eu mananc orice,nu tin cont de cat ingrasa fiecare..probabil si pe mine ma va certa Iosup cand ma voi duce la el la 20sapt..
poze mami&bebe:
http://community.webshots.com/photo/509100277/509104982ICiTvJhttp://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio17+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Zuzilici,da,sa stii ca tocmai ma gindeam sa pun niste poze cu "toaletele" mele de gravi.Voi face chiar mâine câteva "pozne"!

Catrinel,eu am aceeasi problema de vreo 2 luni,adica ma scol pe la 3-4 dimineata si adorm din nou pe la 5-6!Degeaba fac eu sport in timpul zilei,merg pe jos câtiva km buni,încerc sa ma culc mai târziu,tot asa o duc din luna a-4-a!!

Nshiro,da,aici se fac aproape toate prajiturile acasa(de la cozonaci,torturi,pâna chiar si...PÂINEA!!)

La nasterea cumnatei mele,sotul ei a filmat ABSOLUT TOT si când au vrut sa ne arate si noua caseta,mai mai ca nu-mi venea sa cred ce aud!!
Ce sa zic,sotul meu a asistat pâna acum la nasterile tuturor copiilor nostri,vine cu mine mereu la controale neinvitat,n-am cum sa-l tin la usa fiindca în orice caz face el ce face si..."apare" mai devreme sau mai târziu...!

salutari tuturor burticilor

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput

ciuf bafta la eco..am uitat sa-ti spun te asteptam cu vesti bune!sa ne aduci poze cu puiul tau!!!
poze mami&bebe:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Ciuf si Zuzulici, stati cat mai linistite, ca al meu bebelas, de emotii, atata s-o miscat de numa, asta prima data, cand am mers degeaba, a doua oara am fost foarte calma, si a miscat un pic,cat sa arate ca e ok :)Baftaaaaaaaaaa!!!
Fetelor, eu zic sa ne putem pe monitor cate o poza cu noi pe cand am fost subtirele, nu de alta, da sigur ne-am simti mai bine :)
Ceela LA MULTI ANI! Si tot ce iti doresti .
Tina bine ca ai revenit si ai monitor nou , chiar te=ai straduit cu lista si link-urile o tona ca sa nu fie vizionate :)
Nshiro, i-am povestit pana si la soacra mea ce poze am vazut, si cand i-am spus de aia la care copilul o venit cu fundutul, s-o si strambat cand s-o gandit la durere.
Stiti ce ma macina pe mine? Cum o sa vada daca copilul o eliminat meconiu, asa..pe cand esti de nascut, ca uite..la una i-o facut ultrasound, si nu o vazut nimic de 'isteti' ce sunt..ma framant pe niste chestii de nu iti vine sa crezi.
Pupicei la toate ..si aveti grija
Bia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Okay,in sfârsit am reusit sa fac la repezeala niste poze cu "garderoba" de gravida!Din pacate arata cam jalnic fiindca sunt facute de mine prin oglinda,seara,fara blitz,acum,in saptamâna a-26-a!!

Rochia rosie am tras-o la masina dupa niste modele mai vechi(probabil tipare de la sfârsitul anilor `90).În orice caz,ma voi prezenta cu ea la petrecerea de Craciun,alta mai acatarii nu am gasit deocamdata ...

sarcini usoare tuturor

http://photos.yahoo.com/emisferanoastra

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput