Oare am ramas gravida...sau nu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

zina!insistam!ai noutati?ca vrem sa stim si noi ce si cum!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Zina, ce mai faci, ai mai aflat ceva? Ce simptome mai ai? Ti-ai facut alt test? Bafta multa!

Stefanut al lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor, inca nu stiu nimic, mai am vreo 5 zile pana sa-mi vina ciclul, dar cum mie destul de rar imi vine la 28 de zile (media este de 29-30), inseamna ca mai am de asteptat. Da, mi-am mai faCut saptamana trecuta, parca acum 2 zile, un test de la Dr.Sigur care a iesit negativ. Sanii ma dor, mai mult pe laterala, si sfarcurile, asta cam de vreo 10 zile, dar poate fi si de la ciclu. Alte simptome nu am. Doar atat ca simt ceva in piept, cateodata, cand respir. Am inteles ca numai testele de sarcina in care se precizeaza ca detecteaza hormonul beta Hcg sunt bune, restul nu. Nu stiu, dar presimt ca nu sunt graviduta....

Mergi la inceput

Si totusi cum ramane cu testele la care iese a doua liniuta (mai slab colorata)si totusi nu esti gravida? Si a doua liniuta se contureaza cam intr-o ora? Sau iese f.slab vizibila? Ce inseamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Eu nu stiu de la ce se coloreaza a 2-a liniuta la testele de sarcina, dar stiu ca de 3 ori cand mi s-a intamplat asta am facut testul de sange. Prima data mi-a iesit pozitiv de 3 ori, de la 17 a crescut la 45 peste 6 zile si apoi a scazut dupa 2 zile la 28... concluzia dr.:avort menstrual (adica embrionul nu s-a implantat si a fost eliminat).
Ulterior, de 2 ori am mai facut test de sange la niste teste pozitive, si a iesit 0,00.
Deci se poate ca cea de-a 2-a liniuta sa se coloreze si aiurea, fara sa fie sarcina.

Mergi la inceput

zinuto zi-ne de tine!pupici

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor, si eu aveam aceasi problema ca si voi cu testele care se pozitiveaza mai tarziu dar pe urma vin rusii. Se pare ca sunt 2 variante:
1. a fost sarcina si s-a eliminat
2. exista un chist mic (care pozitiveaza testul dupa 30 min-1 ora)
Cel putin eu asta am reusit sa aflu.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Maine ar tebui sa-mi vina ciclul, sunt foarte curioasa.
Oricum, ciclul meu este intre 27 si 31 de zile, asa ca...
Dar, tind sa cred ca nu am ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Zina bafta sa fie cu ochisori!sa ne tii in continuare la curent,poate totusi nu vin nenorocitii aia de rusi!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

hai ZINA ca se poate!bafta sa nu vina rushii!sa ne spui maine,ok?si daca nu-i la treaba[xinpat luna asta ca tre sa ni te alaturi la mamici,ai inteles?

raluca

Mergi la inceput