Oare am ramas gravida...sau nu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Zina da-ne vesti..au venit sau nu rusii?daca nu, mai poti face un test de sarcina azi!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Hai Zina, spune-ne, ca stam ca pe jaratec..... abia asteptam vesti bune....tinem pumnii stransi!

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor.....mi-a venit ciclul exact la 28 de zile. Am fost dezamagita...
Ma gandeam eu ca nu prea are cum sa raman cand am prestat in a 9-a zi, puteam sa o facem si cand era ovulatia, dar m-am hotarat sa treaca anul asta (mai este doar o luna) si din ianuarie sa incepem serios "lucrul". De ce nu vreau sa incerc si luna asta? Nu stiu, dar parca s-ar repeta istoria. Si la sarcina trecuta tot in decembrie am ramas si pana la urma nu a fost sa fie. Mai este si faptul ca unii mi-au spus sa nu mai incerc in post, asa ca o sa incercam la anu'...mai este un pic. Dar am si uter retrovers acum, dupa sarcina trecuta, asta e un motiv in plus de ingrijorare pentru mine. M-as simti mult mai bine daca as sti ca sunteti langa mine, de fapt chiar va multumesc pentru ca ati si facut-o deja, cand veeam mesajele de la voi, parca totul trecea mai bine. Caeodata, ma gandesc ca "ma mananca" sa incerc si luna asta, dar am avut o asa de trista experienta data trecuta, incat parca daca as ramane gravida tot in luna decembrie, atunci as sta cu frica...Si mi-e ciuda, in fiecare luna a aparut cate ceva, ba am facut vaccicul antigripal, si trebuia sa mai astept, ba trebuia sa fac nu stiu ce analize inainte sa vad cum stau, ba am intrat in post...nu mai am rabdare, dar pe de alta parte mi-e si teama. Mai astept sa-mi scrieti, ca sunteti asa de dragute, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Zina decat sa stai sa te gandesti toata sarcina ca se poate intampla ceva rau ca data trecuta,mai bine mai astepti putin si incepeti din ianuarie munca la bebe! Multa bafta si data viitoare te asteptam la gravidutze cu o mandrete de bebel,da?te io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

offffffffff zina te vroiam printre noi!bafta multa si la lucru!pupici!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camillia spune:

Fetelor,

Am si eu aceeasi nedumerire: oare am un globulet mic?!Pentru ca:
- nemaiavand rabdare pana sa aiba loc ovulatia (ziua a 14-a), "olimpicii" au venit in ziua a 12-a;
-surpriza a fost mare cand, a doua zi (a 13-A zi) am facut o ecografie cu sonda si mi-a zis ca ovulatia a vut loc...;
-asa ca acum imi doresc sa fiu in prima sapt., caci m-a durut burtica in ziuaa ceea tare de tot / de vreo 2 zile ma doare spatele, si ma simt obosita.../ mai mult, dupa amiaza am temperatura 37,3 sau 37,4 si, una peste alta, s-a reactivat candidoza...
O FI VREUN SEMN BUN?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Zina, multa bafta data viitoare si Dumnezeu sa va ajute.
Sa nu faci din a ramane insarcinata o tinta ca tot pe tine te afecteaza, moral, sa lasi totul lejer iar bebe o sa vina cand vrea el.

Camillia, nu stiu ce sa-ti spun, pot fi semne de sarcina. La mine primul semn, din a doua saptamana, a fost oboseala exagerata si nu intelegeam de ce. Am aflat dupa scurt timp. Sa fie un strumfulica sau de ce nu doi strumfi

la purtator
noi

Mergi la inceput