Oare am ramas gravida...sau nu?

Oare am ramas gravida...sau nu? | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Viitoare mamici, voi cele care aveti ovulatia incepand cu ziua a 12-a, ati ramas gravide cand ati facut dragoste prin ziua a 9-a? Ma tot intreb daca am ramas gravida, la mine azi e ziua a 12-a si am vazut deja de vreo zi doua acel mucus.
Si mai am o problema: este un site unde poti pune intrebari si ti se raspunde (ceva tip tarot), am intrebat daca voi avea anul viitor un copil si mi s-a spus ca nu, eu nu prea cred in asa ceva, dar sunt destul de influentabila si acum ma tot gandesc si am o stare proasta, sunt nervoasa si nu mai am chef de nimic.
Astept sa-mi raspundeti in legatura cu ovulatia. Oare este posibuil sa fi ramas?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Esti sigura ca ai avut ovulatia in ziua a 12-a? Daca da, ai toate sansele sa ramai insarcinata caci spermatozoizii traiesc 3 zile... Un test de sarcina bun iti poate arata si la o saptamana dupa contact.... Mult succes si nu te mai lua dupa porcarii gen ghicit, tarot etc...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Zina, posibil sa ai surprize placute
Asa cum ti-a spus si Nsiro lasa bazaconiile astea cu prezisul viitorului, doar Dumnezeu iti stie viitorul. Astea nu fac decat sa te influenteze negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Nu fac altceva decat sa subscriu in totalitate la ce au spus fetele. Bafta!

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ma uitam sa vad cati ani ai!dar nu am gasit!eu cand am vrut copil am facut dragoste in fiecare zi ca sa fiu sigura!bineinteles fara ca iubitu meu sa stie ca altfel ii scadea apetitul!bafta!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Raluca, am 33 de ani si o experienta urata acum 2 ani jumatate (cu sarcina). M-am hotarat ca in post sa nu "raman", asa ca m-am intrebat daca am ramas in a 9-a zi (exact inainte de post).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Zina, draga, eu am ramas gravida in ziua 9. am o mandrata de fata care peste 3 zile face un anisor. Si.. sunt din nou gravida, cand am ramas, nu stiu de data asta, candva cand nici nu speram. Cel putin la mine metoda calendarului nu functioneaza. Cand ovulez, habar n-am !!
Numai bine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Subscriu la ce a scris ralucutza...dragoste in fiecare zi si nu vei mai avea intrebari de genul asta (daca tot restul e in ordine).
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

zina doamne ajuta sa fie cum vrei tu dar sa ne spui si noua!ca vrem sa fim toate partase la fericirea sau dezamagirea ta!sunt alaturi de tine si iti doresc numai bine!totusi daca stau bine si ma gandesc si eu cred ca am ramas gravi imediat dupa terminarea lui rushii!adica ziua a 9a ....pana maxim in ziua a 12a!asa ca multa bafta si sa auzim de bine!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor, mutumesc mult pt.raspusurile voastre, am sa va anunt daca am ramas sau nu. Ma bucur ca sunteti langa mine. Cine stie, poate o sa fiu si eu o graviduta! Dar acum, sper ca totul sa fie bine pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

zina, ai noutati? esti bine?

Valentina

Mergi la inceput