Bebelusi de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Katink, e voie Algocalmin ( noua ne dadea la spital dupa ce am nascut... ) Sanatate !

Simona, multumesc pentru apreciere... si ma mai gandesc!

Codruta, s-a rezolvat deci...

MonaI, ase e.. traim un vis frumos! multa fericire in continuare alaturi de puiul vostru scump!

Anis, la noi nu a nins ... dar asteapta Iuliadeja si-a pregatit saniuta! ma intreb cum o duc pe ea cu saniuta si pe Paula cu caruciorul?!

Ella si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink ,ai voie sa iei si paracetamol(eu tocmai am lust vreo 3 zile...am fost si sunt racita) cat si algolcamin.Tu i-ai bagat Emmei bibe?Ca eu incerc ,desi cu lapte del a mine si n-am succes.Am inteles ca ,cu cat inainteaza in varsta cu atat mai greu e sa primeasca bibe..nici nu stiu cumsa fac..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Simona-e link-ul pe prima pagina.Ma bucur pt tine ca in sfarsit doarme Mario noaptea.Nu am mai pus poze noi in schimb,sper sa pun curand.Va anunt cand sunt poze noi.
Codruta-
anis-nu te ingrijora la 3 zile.Trebuie sa o cantaresti saptamanal.Poti incerca sa ii dai lapte inatai cu lingurita si/sau seringa.In legatura cu productia de lapte ,da e posibil sa vrea sa isi mareasca productia de laptic si din cauza asta sa se trezeasca iar noaptea.Pt info despre diverse intrebari in leg cu alaptatul studiaza si tu site-ul ala pe care l-am dat,mie mi se pare f bun.Acolo am citit ca sa o trezesc la 2 ore noaptea sa pape ca si ea e restanta cu greva ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Giana-am pus eu niste link-uri depre diversificare si alaptat.Sunt in engleza insa.Nu am avut timp de cautat in romana.De preferat sa te consulti cu un pediatru care e la curent cu toate studiile in legatura cu bb.
Katink-ia linistita Paracetamol.E ok pt cat si pt care alapteaza.
anis-la noi cum nu prea ninge,probabil ca prima ninsoare pe care o va vedea Oana o sa fie cand vom veni noi in Ro iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc frumos!

Anis, inca nu i-am dat biberon, la inceput pe la 2 sapt. am incercat sa ii dau ceai de colici, nu a vrut, asa ca am baut eu ceaiul De atunci nu am mai incercat...
Am citit ce ai scris despre experienta voatra... si stiu ca asa a patit si sora mea cu fetita ei... tipa si urla si se zbatea (avea 3 luni jumate)... tot ca tine ii dadea lapte de al ei cu biberonul... pana intr-un final a acceptat biberon si a continuat sa suga si la san.
Sora mea a folosit tetine de la Avent - dar cred ca ti-am mai spus parca, si atunci cand nu vroia Ingrid suzeta...

Eu iti doresc succes in continuare, pana la urma va accepta biberon, cat despre Emma inca o mai las la san ca nu am de ce sa ii dau biberon, iar diversificarea o incepem cu piureuri de morcov, cartofi... vad ce zice si dr. la urmatorul control daca trebuie si suc... atunci sa te tii... va trebui pe ala sa il dau cu biberon...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink ,io n-am reusit nici macar sa ii dau bibe cu laptic de la mine.Si eu as mai las-o ,dar mie ca ,vb ta daca zice dr cu suculetul,ca ma fac?? Plus ca imi e frica ca, mai incolo o sa imi fie si mai greu.
Eu tot bibe de la Avent am.Sora-ta cum areusit pana la urma?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hello tuturor!

Anis, ieri am fost la film si am avut surpriza sa aflu ca d-ra mea a scuipat bibe. Am o vaga banuiala ca e din cauza tetinei de silicon care e mai tare. Incearca si tetina de latex(de la nuk eventual). O sa incerc si eu maine si te tin la curent.

Sper ca toate sunteti bine! Noi dormim inca toata ziua si noaptea suferim de colici. Vreo solutie?

Stie cineva sa ma invete sa micsorez pozele? Nu pot sa le pun pe net pt ca sunt f mari.

Multi pupici,
Madalina & Bebelina Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

musafirii mei fumeaza pe terasa, copilul e la plimbare cu taticul ei si eu am o pauza de citeva minute si am intrat sa va salut.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Iubitele mele mamici
ma primiti inapoi la voi, ca a fost groaznic singura.
Va spun pe scurt ca plange bebe de ne sparge timpanele: am un baietel de 4 luni si 5 zile, Andrei; e un grasan de 8 kg, si un plangacios pe masura, dar nimic nu mai conteaza cand e in bratele noastre.
Acum m-am incurcat: daca pana sa nastem va salutam cu "PUPICI PE BURTICI" acum cum sa o fac????
pupici la pitici
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Iubitelor,
eu mai revin si maine ca asta mic plange de l-a innebunit pe tati si nici eu nu mai suport sa-l aud cum se chinuie, merg sa vad ce are.
Ma bucur ca sunt iar printre voi.
Pupici la pitici.

Stiti vre-un leac impotriva constipatiei: nu face cate 4 zile si am incercat ceai de musetel, suc de prune, dar...
Ne vedem maine si va promit si poze.
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput