Bebelusi de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Eu sunt cu piciorul la carut ,legan fata sa adoarma.Si dupa ce adoarme mancam, ca de obicei.Acum suge degetul ca e mai bunHai ca l-a scapat,inseamna ca vrea-sper,ca a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Seara buna la toate si la puiuti pupicei!

Se vede ca toata lumea sta la gura sobei ca a venit iarna si e weekend sunt taticii acasa...Si eu pregatesc masa si mai arunc cate un ochi pe aici.
Laura bine ai revenit printre noi sa-ti traisca Andrei!!! Ma bucur ca sunteti bine. Poate are si el momente mai proaste de plange. Asteptam sa ne mai spui desppre voi, cum va descurcati cu bebe, sa vedem poze, etc.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, nu am gasit explicatie pentru stationarea in greutate, eu oricum o cataresc doar 1 data pe saptamana si in urmatoarea saptamana a luat iar 200 gr. Cam asta e media noastra pe saptamana acum.
Si eu i-am aratat primii fulgi fetei, a nins ca-n povesti aici, pacat ca acum e fleasca afara.
M-am gandit sa fac brad roz acum ca avem bobo mic, nu stiu insa ce gasesc prin magazine. Mi-ar fi de folos un spray cu vopsea roz, sper sa gasesc. Eu am si terminat aproape de cumparat cadourile de Craciun, ma ingrozeste aglomeratia care va in decembrie. La sot mai am sa-i iau ceva.

Laura-s, bine-ai revenit!

Corbioana, si sotul meu se apuca de dantura, la el e o mare complicatie, are de facut si cateva operatii, e programat in luna decembrie. La el pretul va fi mare, ca trebuie schimbat tot, dar cat ai dat tu pe o masea mi se pare strigator la cer.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mona nu-mi spune ca stiu e extrem de mult. O masea de curatat tratat plombat definitiv ma costa 1,5 mil. Dar la asta mi-a lucrat cu tratamente pe canale 2 sapt de am crezut ca turbez.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62267" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (21)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput