Bebelusi de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

truli-luli, nicoll-mada si Monai- frumoase poze dar mai ales bb! Sa va traiasca! Nicol- frumoasa foc si nasica!

Anis- e o scumpa Ingrid si cred ca esti tare mandra, seamana cu tine..... Sa va traiasca!

Monai- multumesc mult!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Codruta si Ramona- sa va traiasca, f frumoase pozele!

Mamini- mai pune si tu te rog link-ul de poze sa o mai vedem si pe veve!

Mergi la inceput

Puteam sa ma uit pe pag de inceput dar am uitat!

Va pup acum, ma duc sa mai stau si eu un pic in pat! Pa!
(vedeti ca sunt si eu mai matinala de cand doarme bb noaptea?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va anunt ca Petra a facut kk, singura, dupa 2 zile. S-a murdarit pana la buric!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ai vazut Codruta? E normal si Ingrid se murdarea pe spate pana la gat
Simona ..saru'mana .
Eu cu bibe, n-am reusit nimik toata saptamana ,nici macar un strop...nu stiu ce sa mai incerc,sau sa mai astept 1 sapt si sa ii dau iar..poate papa bibe ..habar n-am ce sa mai fac.
Altceva de 4 zile mi se scoala noaptea fix din 4 in 4 ore, ea care dormea de 1 luna jumate toata noaptea.Sa-si mareasca productia de laptic, sau nu mai e in cantitate suficienta laptele si de aia ii e foame mai des.
Si de 3 zile stationeaza la greutate,5.900 ...deci vad ca se inrautateste treaba ...stationarea la greutate poate insemna ceva???

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Bebestrumfitza, vazut si pozele cu Mario cel scump. Pupam si pe el si pe mamica noastra eroina.

Cati, nu m-am gandit ca se mai poate face mastita si dupa atatea luni de alaptat, cred ca e foarte nasol, sanatate multa.

Giana, cred ca med astia de familie sunt tare ciudati. Vad ca sfaturile nu coincid la nici una dintre noi. Despre sucurile indulcite, eu sunt tare reticienta.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, nu cred ca ai motive de ingrijorare, chiar daca nu ia in greutate o perioada, problema ar fi daca acea perioada s-ar prelungi. Si Sara a avut o saptamana in care nu a pus in greutate, acum si-a revenit.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai si ai gasit vreo explicatie ,de ce Sara a stationat???

Apropo fetelor ...e prima ninsoare a bebelusilor..heheh la anul tragem la saniute

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumim tuturor mamicilor pentru aprecieri si urari!

Anis,superba Ingrid la botez.Mi-a placut mult rochita.Daca asi fi avut fetita...cu ce rochite o mai imbracam...dar nu ma las!Mai asteptam putin si ne punem pe treaba!

MONAI,nici prin cap nu-mi trece sa-i dau suc de fructe indulcit.Cred ca e o prostie.Doar nu am sa-i dau suc de lamaie,nu?Dr.asta de fam. imi tot zice sa incep diversificarea.Se si mira cand a auzit ca nu am inceput-o si ca nu am de gand pana pe la 4-5 luni.E hranit doar la san.Stiti ce mi-a zis?Ca o sa fie prea tarziu si nu o sa primeasca.Ca am sa ma chinui mai mult mai tarziu.Ati patit asa?

Eu nu pot sa cred ce norocoasa pot fi...Stau si ma gandesc acum,am avut o sarcina extraordinara,fara greturi,dormeam toata noaptea ne-ntoarsa,nu mergeam des la wc...toate au fost excelente.Parca nici nu eram gravida.Doar in ultima luna am trecut cu greu peste calduri dar a fost ok.Nasterea-foarte usoara fiind cezariana si refacerea extrem de rapida.A doua zi m-am ridicat singura din pat fara nici un ajutor.Iar acum,bebe,este super cumintel.De cand s-a nascut si pana acum nu s-a intamplat niciodata sa planga mult fara sa stiu ce sa-i fac.De fiecare data cand ii vorbesc sau il iau in brate tace si rade.E o minune de baietel,mereu numai un zambet si ne face atat de fericiti...Sta la tati in brate si mereu cu ochii dupa mine.Si rade cand ma vede...Totul e un vis!

Giana de Dani
NOI http://photos.yahoo.com/gianadedu

PUIUL MAMII http://dedu-daniel.celebration-of.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

Ma doare ingrozitor capul si nu stiu daca am voie sa iau ceva... Paracetamolul este permis daca alaptez?
Va rog mult, cine stie sa imi raspunda si mie!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput