Bebelusi de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Calina 03 spune:

Daria este foarte geloasa cand ma uit la poze cu alti copii.
Acum sta langa mine si o dau dar nu pare multumita ca mami e ocupata cu altceva. Trebuie sa-i dau portia de .
Noi avem probleme cu scaunele moi. Cred ca este de la sucul de fructe. Sper sa-i treaca. Sanatate tuturor!

ramona
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramona_onisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calina 03 spune:

Am vazut pozele! Ai un bebe frumos! Nu arunca calculatorul!

ramona
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramona_onisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Si Andrei are zile cand nu face KK si ii dau suc de portocala si se rezolva

Luminita si Gabi fericitii parinti ai lui Andrei Tudor (16 august 2005)

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati, mami si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Codruta, cum zice si Anis, la 2 - 3 zile nu e asa grav... da-i ceiuc mai des..

Pisicut, bine ai revenit!

Lulu75, sa creasca marea scorpionasul tau, nascut in aceeasi zi cu mine!!!
Bebestrumfitza, sunt super pozicile si Matei e un dulce!Sa fiti sanatoasi toti trei!

Va pup!
Ella2000 si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Codruta-uite:
Breastfed babies' stools look like a mixture of water, yellow mustard, cottage cheese, and sesame seeds. Expect small, frequent, watery stools with very little solid material. Sometimes, a yellow stain in the back of the diaper is all that you see.
After the first 4-6 weeks, expect larger, softer, formed stools every 1-5 days.
Expect at least 3 wet diapers a day during the first 3 days and at least 6 wet diapers a day after that. Disposable diapers absorb liquid so well that it is often hard to tell if a diaper is wet. To check for wetness, place several sheets of toilet paper inside the diaper when a new diaper is used.
While wet diapers are important, a decrease in the number of stools is the first sign that your baby may not be getting enough to eat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Anca-merg pozele,nuMatei e un drag.
Ei nu m-as baga cu suculete pana macar la 4 luni.
Dar cum credeti voi!
De fapt am mai zis ca eu ii introduc solidele la 6 luni si nu voi incepe cu sucuri pt ca satura repede si nu asta vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc fetelor

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Bebestrumfita, tare dragalas Matei.

eu ma preagatesc iar de musafiri- am senzatia ca numai asta fac, dar daca aici nu facem botez si cheful a picat din cauza ca nu am reusit sa stringem pe toata lumea o data, tot vine cite cineva...o sa imi pun si patul tot in bucatarie...

noapte buna!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Lulu75, mii de scuze!!! vroiam sa zic ca a implinit 3 luni fix de ziua mea... si cuplata fiind ca a nascut tot in 16 noiembrie vecina mea... am scris scorpionas... da cine a mai vazut scorpioni in zodia Leului inafara de mine?? nu ma mai repet... dar totusi... o iau razna!

Mamini, stai linistita ca nu esti singura... si la mine iar vin sambata seara!avem deja bateriile incarcate...

Noapte buna!
Ella si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ioana- Multumim frumos,frumusel foc si Aidan, si grasunel!

Albinutzza- f frumoase pozele cu bondarelul, si ce gene lungi si frumoase are!

Ella- sa-ti traiasca fetele. Am vazut-o si eu pt prima oara pe pau-pau (nora mea daca nu te-ai razgandit!) si e tare dragalasa!

Emaaimee- multumesc mult! Da, anti-deochi i-am si luat-o! Dar mai pune si tu din cand in cand link-ul cu poze sa vedem sau pune-l la semnatura (ca mi-e cam lene sa caut) Multumesc!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput