Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 3
adameasca spune:
'neatza!
Io raportez: treaba pana peste cap, nu ma mai descurc. Aveti niste maini in plus de imprumutat?
Boeru, n-avem pisici, doar la tara si caine si vreo 3 pisici.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
devylla spune:
Buna fetelor!
Am lipsit ceva vreme.Am fost si ocupata si nu mi-a mers calculatorul.
Deabia aseara mi-a facutr sotzu si mie calculatorul,s-a indurat de mine.Am avut multa treaba,curatenie,i-am ajutat pe parintii lui la curatenie,de am ramas cu dureri de spate.
_In rest sunt bine,ma sacaie raceala aia de cateva zile...sper sa imi treaca mai repede.Azi ma apuc sa fac ceva curatenie,am si bagat masina.
Poete revin pe seara,ma enerveaza raceala ca nu imi da pace!
Pupici dulci!
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
helbi spune:
Neatza,
si eu am fost numai intr-un du-te - vino zilele astea, iar seara cad frinta de oboseala.
In mare, suntem bine, adica sanatoase si abia astept sa ia vacanta (peste o luna) sa stiu ca nu mai suna ceasul dimineata
Multa sanatate si o zi buna!
devylla spune:
hello ce faceti feciorici?vad ca tot noi dam aici cu subsemnatul.Venise o fata noua dar vad ca e pauza.
Hai pupici si o zi mormoasa
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
helbi spune:
neatza!
am intrat sa va salut, desi sunt chiauna (am stat aseara si am citit vreo 36 pagi la subiectele despre GabiNistor si Silviu...i-am ajutat, nu-mi pare rau, decat ca din cauza unor oameni carora nu le mai ajunge, pierd altii. De acum, voi fi f. rezervata in a mai face donatii- Acum am zis ca o perioada iau o pauza.)
Altfel, la noi a nins ieri noapte si Bianca ieri credea ca viseaza:-) Cu o seara inainte tocmai ce invatasem o poezioara (Fulgii albi incep sa cada / Mos Craciun ca sa ii vada....) si mi-a zis ieir ca a nins pt ca a spus ea poezia
Tot ieri i-am luat si o parte din cadoul de Craciun (un Baby Born + salopeta pt el si un costum de schi tot pt el, ca e iarna si ingheata de frig). Am cumparat acum, pt ca un magazin ofera 20% reducere la orice cumparatura, pina maine inclusiv. Si la cit au costat, s-a simtit:-)
Azi o sa iesim prin Piata de Craciun, dupa ce fac un pic de ordine prin casa, iar maine are un fel de serbare la gradi.
WE placut!
boeru spune:
Buna fecioarelor!
Helby, ce haioasa faza cu poezioara! cred ca iti venea s-o mananci!
devylla - te pup!
Ileana, si eu am avut niste zile infernale la serv, pe 1 Dec lucrez doar o parte din zi ca sa nu mai vin pe 24 Dec, su dup-aia ma intalnesc cu gagici de pe DC (nu multe 2, dar daca mai vrea cineva...)
Copilu' e bine (sa zicem , desi parca a inceput iar sa tuseasca si inca mai e mucios), dar el nu are nici o treaba. Sotul e la Gaudeamus - la targul de carte ca au stand acolo, lucreaza si azi si maine, i-a cumparat Raducului mic o carticica cu melodii cu Old Mac Donald, si ii place la nebunie!
Noi azi mergem la o fetita din vecini sa petrecem, de-abia astept!
va pup!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
devylla spune:
Buna fetelor!
Cam in somaj subiectul nostru!
CE mai faceti?
Vad ca suntem cam ocupate zilele astea!
Mi-am terminat si eu treaba acum,si imi beau cafeaua pe Dc.
Am zis ca de azi ma apuc de putina miscare si dieta ca nu mai tine.Trebuie sa dau jos cateva kg pana de craciun ca atuncvi o sa le pun la loc sigur.
Va pup pe toate si spor la treburile voastre.
Pupici
poze foarte noi
bubulinele
Sabina
boeru spune:
Buna fetelor, eu sunt cam cheauna ca Raducu e racit din nou, rosu-n gat, etc si nu am dormit deloc ca se trezeste noaptea si tuseste si nici ca ma mai ia somnul. Ca atare am un chef de munca azi.....
Nu mi-a zis pediatra decat de Nurofen si picaturele de nas, deocamdata, nimic in rest. Sa vedem. Azi sta cu tati ca eu nu pot lipsi defel, ca sunt singurica aici... Ce sa zic, abia se obisnuise din nou la gradi. Deci sunt obosita si vreau acasa....la puiul meu!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
devylla spune:
quote:Sanatate lui Raducu.Si tie multa energie sa faci fata.Si lasa ca se obisnuieste la gradi nu asta e o problema
Originally posted by boeru
Buna fetelor, eu sunt cam cheauna ca Raducu e racit din nou, rosu-n gat, etc si nu am dormit deloc ca se trezeste noaptea si tuseste si nici ca ma mai ia somnul. Ca atare am un chef de munca azi.....
Nu mi-a zis pediatra decat de Nurofen si picaturele de nas, deocamdata, nimic in rest. Sa vedem. Azi sta cu tati ca eu nu pot lipsi defel, ca sunt singurica aici... Ce sa zic, abia se obisnuise din nou la gradi. Deci sunt obosita si vreau acasa....la puiul meu!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze foarte noi
bubulinele
Sabina
adameasca spune:
'neatza!
Iar e racit Raducu? imi pare rau... Abia ce incepea sa se obisnuiasca cu gradi, si a luat-o de la inceput.... Boeru, ii dai ceva pentru cresterea imunitatii?
Devylla, tu cum stai cu raceala?
Helbi, treci la apel!
Pupam!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal