Fecioare DC(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Neata fetele!
Raducu e acasa cu MI (fosta bona) si e bine, in afara faptului ca are mucisori. De tusit tuseste mai putin.
Devylla multumesc pentru urari!
Ileana nu i-am dat nimic pana acum dar vreau sa-i iau picaturi de Echinaceea (sa verific de la ce varsta se dau) sau daca nu am inteles ca si ceaiul e bun pentru intarirea sistemului imunitar. Stii tu de altele mai bune? Daca da, zi-mi si mie please!
Helby voi ce mai faceti?
Eu am o zi ingrozitoare azi ca am multa treaba si s-au incurcat niste comenzi, le-am mai descurcat cat de cat, am de facut o multime de invitatii pentru deschiderea oficiala a showroom-ului si mai am pe cap si felicitarile de Craciun.
Pe 1 am liber dar vin la munca pana la 2.00 ca sa-mi pot lua liber pe 24 Dec. Dupa 2.00 ma vad cu niste prietene sa stam si noi ca fetele. De-abia astept!
Pupici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

). Au cintat, a fost un bazar si am cumparat de acolo toate Prezent!!!!

Deci, simbata am fost prin oras, pe la Piata de Craciun dintr-un centru comercial. Ne-am oprit apoi la Pizza Hut

Duminica am mers cu Bianca la ora de religie si apoi la dansuri, dupa care am fost la ea la gradi ca a avut un fel de serbare cu ocazia primei duminici din cele 4 care mai sunt pina la Craciun (primul Advent care se serbeaza cu fast. Au cintat copii, apoi a fost un bazar si am cump de-acolo toate lucrurile facute de Bianca, am mincat o prajitura si am baut o cafea, apoi am plecat in Piata de Craciun din centru. Am dat copila in vreo 3 caarusele si am mincat o friptura.

De luni am reluat alergatul intre svoala, casa, gradi

Am inceput sa ma mai uit dupa cadouri......cam asta fac........

Multa sanatate lui Raducu, dar si la restul copilasilor si nu numai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ileanauite ca imi mai trecuse,cel putin nu ma mai durea in gat,doar cu nasul mai aveam pribleme cand azi dimineata iar m-a durut in gat.Da bag bomboane pt gat la greu pana s-o linisti odata.Tu ce ne mai povestesti?
Florina bine ca ai reusit sa descurci comenziile,invitatiile....Si lasa ca vine 1 decembrie si o sate distrezi cu fetele....
Helbiimi place de voi ca aveti o groaza de activitati,cred ca nu apucati sa va plictisiti prea des.

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Boeru, eu am inceput un tratament de cresetere a imunitatii pentru Luca. Se numeste Ribomunyl. E o schema complicata, dureaza 6 luni tratamentul, dar dupa o luna jumate deja se simte diferenta. Nu a mai racit, nu a mai facut roshu in gat, etc.

Helbi, mama, da' ce de activitati aveti voi.

Devylla, baga bomboane la greu. :)) Poate trece durerea de gat.

Io nu prea mai am ce povesti... Casa, serviciu, copil, sotz.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Buna fetele!
Am fost aseara la dr. si mi-a zis ca are bronsiolita. Mi-a dat tratament si vad ca e mai bine.
Ileana, ti-a prescris medicul tratamentul? Ca mie mi-a zis de Oscilococcinum. Plus ca mi-a zis ca recomandarea ei este sa nu-l mai duc la gradinita. Nu stiu ce sa fac ca bona nu este disponibila full time si ar trebui al meu sa faca niste eforturi extraordinare ca sa ajunga in fiecare zi la 17.30 sa-i dea drumul bonei. Eu nici atat nu pot pleca ca lucrez singura aici. Nu stiu, o sa vad ce-o sa fac ca imi placea (si convenea) varianta gradinita.
Devylla multa sanatate! Si eu abia astept ziua de maine sa ma vad cu fetele, desi sunt cam trista din cauza de Raduc.
Helby, mersi pentrui urari, mama draga ce program incarcat, ca de obicei. Pup buburuza frumoasa si desteapta!
Pupici la toata lumea!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by devylla

Helbiimi place de voi ca aveti o groaza de activitati,cred ca nu apucati sa va plictisiti prea des.

Asta asa e ca nu apucam sa ne plictisim, dar nici sa ne odihnim. Abia astept vacanta ei, sa nu ma mai trezesc al 6 si ceva.

In rest, nu mai avem noutati!

Pups i sanatate multa!

Mergi la inceput

Neatza fetelor!
Eu azi de 1 Decembrie ascult muzica romaneasca, muzica adevarata:
http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=top, ascultati si voi.
Ce ziceti?
vedeti ca am deschis un subiect despre folk, haideti sa depanam amintiri!

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor,
Florina multumim de link,aici chiar ca duc dorul de muzica romaneasca adevarata.
Eu ieri si alaltaieri am fost ocupata.Am stat cu bb -nepotelul,facut curat,spalat,calcat,facut mancarica,gimnastica,sunt la dieta,ieri am fost in centru sa vedem luminile de sarbatori.Au fost frumoase.Si dupa care am mers la o prietena care avea un bar in apropriere si am stat pana pe la 12...deabia am asteptat sa ajung acasa,baie si somn(asta ieri)...azi e urat afara si morocanos,sta sa ploua.Ce nu-mi place vremea asta.Dau o fuga pana la sor'mea sa o ajut ca face curatenie generala.Si cam atat.
Ma bucur ca am intrat in decembrie din f multemotive.
Pupici si o zi frumoasa!

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Buna!
Fetelor Raducu e mai bine. L-am dus la gradi astazi ca nu am avut solutie, nu mai tuseste, mucisori f. putini. Ieri am plecat devreme de la servici m-am intalnit cu c.gaby de pe DC, am stat la o cafeluta la Unirii, apoi am fost in Kaufland mi-am facut de cap am cheltuit toti banii, etc
Ca urmare am ajuns acasa, am gatit bors de porc+vitel, mancarica de cartofi cu carne de vita si pastrama de oaie cu mamaligutza!
Hai ca v-am facut pofta!
Am baut tuica fiarta si bere! na!
Apoi am vazut meciul cu Dinamo, m-am bucurat tare mult chiar daca tin cu Steaua!
Pupici!

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Buna dimineata fecioarelor!!!
Pe unde sunteti?

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput