Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 2
boeru spune:
Adameasca, Luk e mortal, auzi tu sa vorbeasca el cu "nuna'. Vreau sa-ti zic ca si Raducu ii zicea bonei MI. Nu stiu de ce ca o cheama ca pe mine FLorina dar cred ca a fost prescurtarea de la mami. A inceput sa ne zica pe nume la tati zice asa bine Andy, dar pe-al meu il stalceste "FOLI". Si el vorbeste cu sh, cred ca e o perioada.
Helbysa-ti traiasca fetita cea dragalasa si desteapta. Cate activitati are. Asa vreau si eu ptr. Raducu. Super, si sportiva si desteapta, s-o tina tot asa.
Devylla vorbim pe mess sau pe mail cu mobila...
Va pupicesc, revin!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
sirimie spune:
Ma inscriu si eu aici, daca ma primiti, m-am nascut pe 31 august.
Sincer, sint derutata cind citesc un posting asa mare, unde toata lumea vorbeste cu toata lumea despre multe lucruri Sper sa ma descurc si eu pe aici...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
devylla spune:
Neata fetelor,
am racit!!!ma doare in gat si stranut
Ileana Luk al tau e tare rau...am citit cu o placere povestile despre el.Sa-ti traiasca puisorulAl meu nepotel face in decembrie 1 an...sarbatoare mare...ce mai.Si e asa scump si el,stie sa faca bye-bye.Da din manuta.Ca sa nu imi amintesc ce nazbatii mai face nepoata-mea...
Sirimie bine ai venit in .Stai linistita,nu te speria,si citeste pe rand ca ai sa intelegi.Te asteptam sa ne mai povestesti despre tine,pana atunci din partea grupului
Sa vedeti ce interesat era sotzu de varza murata...am zis ca nu e adevarat....ce vrei....ii plac ffff mult sarmalele.A acoperit butoiul cu un sac...i-a pus cartoane pe langa el sa nu il bata soarele....yo ma uitam si ma amuzam....
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
devylla spune:
Am gasit ceva interesant...daca aveti timp aruncati un ochi aici
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
Fetelor eu plang. A murit verisoara mea. Avea 36 de ani. S-a sinucis. nu mai pot sa scriu, nu stiu prea multe despre ce s-a intamplat.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
helbi spune:
Vai Florina......Dumnezeu sa o ierte!!!! Asta da, nenorocire! Cind un om e bolnav, o luam ca atare, dar cind in floarea virstei isi ia singur viata...........
Sa va ajute Cel de SUS sa depasiti momentul, iar familiei ei (nu stiu daca are sot, copii, dar parinti poate are) sa-i intareasca Domnul!
Devylla, sanate multa!
Ileana.....pai trebuie sa te provocam noi ca sa ne povesteti de Luca?! Mi-am amintit cu placere de Bianca la virsta lui!
Boeru, dupa ce iti revii din socul asta, poate ne zici si tu cite ceva din ispravile lui Radu!
Eu ieri am avut o zi.......grea! Dimineata, pe cind imi stringeam rufele din spalatorie, m-am trezit cu Bianca cu gura plina de singe. Muscase dintr-un mar, si dintisorul care se misca asa si asa , s-a balancanit rau de tot. Asa ca: suna la dentista, care venea intr-o ora; suna la gradi ca intarziem (asa-i la noi); mergi cu ea la dentist, scoate dintisorul, alearga la gradi, alearga sa-ti rezolvi alte treburi, i-o de la gradi, du-o la dans modern..........am fost numai intr-o alergatura si noaptea nu reusisem sa inchid un ochi
Dar azi noapte m-am odihnit bine, asa ca azi trebuie sa fac ordine in casa, ca arata ca la balamuc
adameasca spune:
Boeru, sincere condoleante. Nu pot sa inteleg de ce se sinucid oamenii. Imi pare tare rau. Fii puternica, o sa treci si peste asta.
Sirimie, bine ai venit in gasca noastra. Nut-i face griji ca nu te integrezi, noi vorbim vrute si nevrute aici. Povesteste-ne despre tine, cu ce te ocupi, ce iti fac copiii, d-astea...
Devylla, lasa mai, ca trece repede raceala. Mama are o vorba: o raceala tratata trece intr-o saptamana, una netratata in 7 zile.
Eu am dat si azi o fuga la birou, ca nu se putea fara mine.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
boeru spune:
Buna dimineata!
Fetelor eu sunt mai bine. Nu am vrut sa ma duc la inmormantare ca am vrut s-o pastrez in memorie asa cum am cunoscut-o - o fata plina de viata si frumoasa. Am aflat ce s-a intamplat. Facuse o depresie - ai ei nu au fost niciodata de acord cu casatoria ei dar oricum se despartisera de vreo 2 ani. In acesti 2 ani ea a alunecat usor usor in aceasta depresie, din care, din pacate n-a mai iesit. Poate ca ati vazut la stiri. S-a aruncat de la et. 5, de la spitalul Municipal Pitesti. Mi-am mai revenit din soc, dar repet nu vreau s-a vad asa ci s-o pastrez in amintire asa cum era. Nu cred ca rezolv nimic daca o vad in sicriul ala, din contra!
Este rau cand nu ai un sprijin moral langa tine, cand nu ai cu cine vorbi. Din pacate la ea asa s-a intamplat. Dumnezeu s- odihneasca si va mutumesc pentru cuvintele voastre!
Nu vreau sa mai vorbesc despre acest lucru!
Mesajul meu viitor sper sa fie mai optimist!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
boeru spune:
Buna fetelor!
Eu sunt mai bine, vad ca suntem abia pe pag. a 3-a?
Raducu s-a facut un nebunel, ne speculeaza la maxim.fetelor am gasit pe cineva care picteaza camere de copii, au venit intamplator la mine la firma.
So: Diseara trebuie sa merg in 2 locuri: la o fetita de la gradi la ziua ei si la un prieten f. bun. Iar o sa faca Raducu show. Ii place f. mult sa dea noroc si pana nu da cu toata lumea si de f.f.f. muuulte ori nu se lasa! S-a obisnuit din nou la gradi, nu mai plange asa dimineata, vorbeste din ce in ce mai bine. Aseara am cantat toti trei, adica in fiecare seara avem progam de cantecele - ii place f. mult si si-a amintit un cantec al lui S. Stevens "Mery Cristhmas everyone", cantecel pe care il cantam de Craciun inca de cand avea vreo 2 luni (aproape) iar aseara am cantat si Tinkle, tinkle little star". E asa de fericit cand vede ca stim si noi cantecelele de la gradi!
Va pupicesc! Mai scrieti si voi ceva!
devylla multa sanatate!
helby, pupam dintisori la bubulina!
adameasca si noi vorbim la fel, m-a distrat chestia aia cu mamaliga! Aveti pisicute? Ca noi avem doua! (scuze, dar nu mai tin minte - imbatranesc!)
sirimie, bine ai venit, hai povesteste zi-i din casa!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
boeru spune:
Bey, fecioarelor unde sunteti/
V-ati suparat? Ca iar suntem pe pg. 3!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi