Fecioare DC(4)
alchrisu-24 aug
bruxinha-24 aug
DianaVig-25 aug '70
Monica-Elena-25 aug
oanadrag-25 aug
pisi ella-25 aug '75
T_Ioana-25 aug '80
bozo-26 aug '75
jourdash-26 aug
Symata-26 aug
adjadyn-27 aug
mami si george-27 aug '67
Adameasca-28 aug '77
Gabriela19-29 aug '73
georgescu oana-30 aug
puf13-31 aug
isabelele2-1 sep
helbi-1 sep
a_ancutza78-2 sep
gulshar-2 sep
Andrada-3 sep
AnaStroe-4 sep
Boeru-4 sep '75
Luizax-4 sep
Veve-4 sep
ad_rianna-5 sep
deliak-5 sep
ilinkutza-6 sep
mitub-6 sep
Nati-8 sep
olivetti-8 sep
maaria-9 sep
devylla-10 sep
romaniaau-10 sep
carmenutza-11 sep
Lona-11 sep '67
elena_ltd-12 sep
Delia-13 sep
anka1-14 sep
pyssy-14 sep
roxana1974-14 sep
val77-14 sep
LauraFlo-15 sep '75
minou-16 sep '79
Tanya-17 sep '80
violeta69-17 sep '69
annie_xtreme-18 sep
dianamaria-18 sep '74
angelina-19 sep
CataD-20 sep
philip-21 sep
ana_maria222-22 sep
crisia-22 sep
elena_oana-22 sep
nanadana-22 sep
ANDA123
dacia
dady68
dulcetica
Marina
mamicaluitheo
NinaB
rachel_owen
adameasca spune:
Beoeru, ce sotz drgutz ai! Tine la silueta ta, vad.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
devylla spune:
Buna fetelor!
Boeru mi-ai facut pofta cu prajiturelele si mai trebuie sa slabesc si eu
Fetelor am reusit sa pun de varza,si castraveti.Sunt happy.Acum sper ca este indeajuns de frig casa nu se inmoaie.Pan de sarbatori cred cxa sunt gata...deabia astept sa pap sarmalute .
Acuma ma relaxex putin pe DC si ma apuc sa fac mancarica...habar n-am ce sa fac da vad yo in frigider.
Helbi cum a fost la test?
Na am fugit...pupici dulci si o zi mormoasa
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
Neazta fetelor!
Devylla, felicitari ptr. muraturi, sigur o sa-ti iasa, stii ca atunci cand faci ceva daca pui un strop de placere iti iese sigur. (Vroiam sa spun un strop de dragoste, dar nu se potrivea cu ...muraturi)
M-am gandit la voi cand am mancat prajiturele. Vreau sa va zic ca nu stiu ce e cu sotul meu , e foarte atent de vreo 2 sapt, vine si ma ia de la servici in fiecare zi desi asta inseamna ca pleaca mai tarziu de la serv si traverseaza tot Bucurestiul (si centrul), sta cu Raducu, am devenit un pic mai libera. S-o pregati sufleteste de BB2 ca pana acum cam eu faceam tot, inclusiv vis-a-vis de Raducu.(?)
Helby ce-ati facut la test?
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
adameasca spune:
'neatza!
Boeru, probabil sotzul tau se pregateste de bebe2. Clar. Ca de unde atata dragalashenie?
Devylla, felicitari pentru muraturi!
_
devylla spune:
Merci fetelor,sincer am pus ceva 'dragoste' in muraturi ...Boeru ...ce sotz atent posedezi ...cred ca se pregateste de bb doi...sau a pacatuit cu ceva si acum isi cere iertare...si-al meu aseara mi-a adus un buchetel de trandafiri...si m-a vazut fericita...a zis ca nu e prea bine ca mi se urca la cap...si zice...a nu....ca au fost ieftini....,bine ca il cunosc si defapt stiu ca s-a gandit la mine cand i-a cumparat ca altfel ce cauta in Florarie?
Azi fac mancarica rapida....spaghette si dupa de porumb...Mie pofta de o ciorbita cu ardei iute.......poate pe weekend fac.
Acum va pup si va urez noapte buna...cu toate ca la voi deabia a inceput ziua
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
adameasca spune:
Devylla, somn usor!
Mai, dar pe unde sunt celelalte fecioare? Chiar numai noi am ramas pe baricade?
_
boeru spune:
Bey, hai sa va mai spun! Acum ma suna (sotzu') si-mi zice ca totusi sa fac un control ca daca mi-a venit ciclul peste sarcina? Ca poate totusi...Eu oricum aveam de gand sa fac acest control astept sa treaca perioada. Pentru ca la prima sarcina (pe care am pierdut-o) ptr. ca lucram la Buftea, la studio 24/48, asa s-a intamplat. Abia la vreo 2 luni mi-am dat seama ca a inceput sa-mi fie rau pana atunci nimic.
Asa ca nu s-a terminat. Mai vedem!
devylla, mama nu ma pune pe jar!vorbeam pe mess cu o prietena si acelasi lucru mi-a zis, ca poate se simte vinovatMacar de-ar fi (dar nu cred!), eu ma simt suuper!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
helbi spune:
Acum am gasit un pic de timp sa intru (pt maine imi cer scuze, dar nu-s acasa decat dupa ora 19, asa ca......). Deci: am dus fata eiri la bazin, am imbracat-o cu hainele, i-am pus caciula, minusi, fular si.....a sarit in apa. A "bagat" un bazin cu atita relaxare si usurinta, ca daca o vedeai ziceai ca asa e normal sa inoti, adica infofolit! Am filmat cu camera digitala, dar nu stiu cum sa pun filmuletul sa-l vedeti, asa ca astept sugestii si incerc simbata!
Azi am fost cu ea la testul medical pt scoala. A constat din:
- teste psihologice (multe, vreo 5-6)
- test de vedere (a dioptron diverse imagini)
- test auditiv (i-au pus niste casti pe urechi si primea semnal pe rind ba intr-o ureche, ba in alta si ea trebui asa zica cu care ureche aude semnalul)
- control medical: inima, plamini, spatele (coloana vertrebrala), tensiune, gitul, sarit ba pe un picior p, ba pe altul, cintarit (are 24 kg) si masurat( are 122)
- repetatul a trei fraze luuuuuuuugi dupa dr (si nu agresit nimic. Noroc ca nu m-a pus aia pe mine).
Concluzia aceeasi ca a directoarei de la scoala: e un copil cu o capacitate de concentrare f. puternica si care vb f. bine germana! Om vedea mai departe!!! Pina una alta, ea vrea sa mearga in cont. la cursul de la scoala (desi acum imi e f. clar ca nu are nevoie de el) , dar i-i place invatatoarea, i-i plac colegii si se si simte "tare" pe pozitie ( care restul nu prea vb bine limba). Asa ca........i-i dam inainte cu trezitul la 7 fara si ajungem moarte seara acasa.
maine avem dans modern, duminica dans popular, iar inainte de dansul popular are si "ora de religie" (face preotul ed aici cu copii si asa a invatat in 4 sapt. 5 rugaciuni, deseneaza, asculta povestiri, iar de duminica incep sa invete colinde si de Craciun i-i stringe parintele pe toti, i-i urca in masina si merge cu ei la colindat).
Pina una alta, e ok, dar e cam obositor (dar, tot aveam eu de gind sa mai dau vreo 2 kg jos, asa ca.......la sf. sapt. viitoare cred ca imi ating telul)
Devylla, sa ne zici cum ti-au iesit bunatatile! Sunt sigura ca super!!! Ca, al fel ca orice fecioara, 100% au fost puse cu dragoste!
Boeru, las mami ca vine el bb2. Cind nu te astepti mai putin. iar cu sotul........nu vreau as pun si eu paie pe foc, dar mami, poate chiar are omul ceva pe suflet, de se poarta asa frumos de vreo 2 sapt. Ai mai......glumesc: pur si simplu, te iubeste omul si noi, ca niste fecioare veritabile ce suntem, criticam si circotim
Ileana, dar nu mai zici nimic despre Luca? La virsta asta ai o gramada de povestit, nu?
restul fetelor pe unde or fi???? ca noi usurel-ususrel am trecut la capitolul 4 (asta ca vrem sa tinem activ topicul, ca am putea cu succes sa continuam pe PM, ca numai intre noi vorbim de ceva vreme)
va pup si ne auzim pe seara sau pe WE!
devylla spune:
Neata fetelor,
Verifica-si si sunt destule feciorici pe Forum.Oare de ce nu or intra si ele?Cred ca le-am speriat noi.
Azi m-am trezit ceva sucarita....nush de ce,da se mai intampla.ASa ca inainte de treaba,mi-am luat o pauza pe DC.Sotzu de 4 zile seara cand vine acasa,mananca si cu nasul in calculator...ca are nush ce treaba...nush ce instaleaza,demoleaza...el stie....si sambata iese in oras cu 'baietii'.Cred ca eu am descoperit de ce mi-a adus trandafirii aia...au fost preventiv baiatul.
Eu tot zic ca ajung la doctor de 2 luni si nu mai ajung,pentru ca mi-a aparut la baza gatului pitiriazis...pana acum nu l-am bagat in seama ca am mai avut cand eram copil si trecea de la sine...dar deja a devenit insuportabil,ma mananca si e pielea super uscata.TREBUIE sa imi fac timp sa ajung si la doctor.
Cred ca vreamea asta imi face in ciuda,pana sa pun de muraturi...afara a fost racoare si nu iesise soarele de cateva zile.Azi m-am trezit cu razele de soare in casa....offff muraturile mele.
Nu v-am povestit ieri.Ieri dimineata,l-am luat in primire pe nepotel...ca sora mea avea un examen de dat.Si cum aici e spatiul mic...a inceput sa traga de toate alea...le-am urcat eu pe sus tot ce era mai la vedere si indemana lui.Dar te pui cu el...se intindea...cred ca mai avea nitel si sarea....a facut dezastru...a descuperit niste farfurii in bucatarie....a tras de ele.Uitasem ceainicul jos....si cum nu eram foarte atenta la el...aud doar ceva curgand....cand ma uit... se gandise el ca covorasul de la baie e murdar si sa-l spele cu putin ceai.......fugi arunca covorasul in cada....sterge parchetul...sterge-l si pe el....Da pana la urma ne-am distrat...am iesit la aer pe la pranz si am adormit ....si dupa aceea a venit mami sa ne ia.
Boeru stai linistita ca n-a facut nimik,te iubeste doar..Vroiam sa vorbesc cu tine de mobila.Sti tu...ca eu nush cum se numeste....poate om apuca sa vorbim,
Helbi felicitari pentru trecerea testului cu brio.Bine ca a trecut si testul medicat cu bine.Uite ce de activitate aveti... bafta in continuare.
De filmulet nu stiu cum sa il pui,nu cred ca se poate.Intreaba un modelator.
Ileana merci ,am dormit bine .Mai povesteste-ne si tu de Luca.
Hai ca m-am lungit....pupici si poate revin pe seara
poze foarte noi
bubulinele
Sabina
adameasca spune:
'neatza!
Helbi, felicitari pentru un asa copil capabil! Multi pupici de la noi.
Devylla, cat are nepotelul? Oricum, bine ca v-ati distrat!
Ce sa va mai zic de Luk? De cateva zile a inceput sa repete dupa noi multe cuvinte. Da' le stalceste in asa hal incat cu greu ne dam seama ce vrea el sa zica. O iubeste asa de tare pe femeia care sta cu el juma de zi, ca ne intreaba tot timpul de "tanti Mi" (Mioara). Nici nu apucam sa intram bine in casa cand venim de la servici, ca ne si ia: "ihaaaaa" (a se citi ca vrea sa se uite la Shrek si la magarul ala din film). E super pofticios la mancare. Mai ales la peste. E mort dupa peste. Mananca cu asa o pofta de mi se lasa mie apa in gura. Si mie personal nu-mi place pestele. Cere "bobo". Cere mai intai "banii" de la noi si dupa aia cand iesim afara merge la un chiosc, si zice "tanti bobo banii". Ii da banii lu' tanti si asteapta cuminte o bomboana. Si daca tanti nu ii da imediat, ca poate mai afe clienti, fura cate un ou de pe tejghea si da cu el de pamant. De vreo 3 saptamani e baiat mare si face nani singur singur. Adica adoarme singur in camera. e adevarat, ca-i trebuie si cate o ora jumate, dar macar nu plange dupa noi. Asculta cuminte povesti pe CD pana il ia somnul. De multe ori ma ia pe mine somnul inaintea lui. Vinerea si sambata seara merge si doarme la bunica "Dabi" (Gabi). Si duminica nu vrea sa mai vina acasa cu noi. o iubeste foarte tare pe Dabi, adica soacra-mea. Mai ales ca are si o pisica acasa. Striga dupa pisica: "pish, pish, pish" (adica pis, pis) - nu poa sa zica "s" deloc, zice "sh". Aseara il intreb daca vrea si el mamaliga. Zice nu. "Ham" Cainele mananca mamaliga, nu el. Tine el minte ca da la catelul de la tara, de la strabunica, mamaliga. Pe afara vrea sa mearga doar in zig zag. pe trepte, pe borduri, pe garduri. Intr-o seara statea in parcarea din fata blocului si vorbea cu "nuna" (luna). Era mortal.
Na daca m-ati intrebat despre el, cat p-aci sa nu ma mai opresc. :))
_