Mamici de mai-iunie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
inaioana spune:
Cami, nu i-a trecut dar se simte foarte bine. Adica nu a avut febra de loc, doar tuseste putin si are muci. Eu n-am nimic deocamdata si sper nici sa nu o patzesc!
Ralucuzza, cum nu stii nici o gravida care sa nu-si fi cumparat salopeta? Ma stii pe mine!![]()
Fetelor, am pus poze noi-noutze, proaspete, calde , din seara asta! Sunt cu Katja si prietenul ei!
Enjoy!
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
CamiM spune:
La capitolul haine de graviduta eu mi-am luat niste bluze mai lungute ca sa mai ascunda una alta( burtici care nu par neaparat de gravida ci deocamdata de grasuta..si momente cand sunt descheiata la pantaloni ca simt ca pleznesc)sunt tare dragute si o pereche de pantaloni negri cu banda elastica. Parerea mea e ca hainele de graviduta au farmecul lor, e adevarat ca nu sunt intotdeauna cele mai sic.. dar ce are a face ?
CarmenCita cred ca chestia cu suplimentul de vitamine depinde mult de medicul la care mergi. Aici de pilda se recomanda ca atunci cand vrei bebel sa iei vitamine prenatale cam cu trei luni inainte sa ramai insarcinata ( daca e planuita sarcina) sau imediat ce afli de existenta unei sarcini. Ei zic ca in primul rand ai nevoie de mult acid folic mai ales in primele saptamani de la conceptie ca nu cumva
sa faca spina bifida si restul vitaminelor in cazul in care nu mananci un anume fel de mancare si sa nu ii lipseasca ceva aluia mic din burtic!! Daca tu ai o alimentatie variata nu cred ca este absolut necesar sa iei vitamine.
Inaioana ce bombonica de fata frumoasa ai!! Sa iti traiasca!! Si voi pe langa ea si bebelul care vine acum!!
Cami 14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
july_g spune:
Neata fetelor!Sa aveti o zi buna!
Multumesc Irinel Stai linistita ca nu ma anemiez.
Alia, toxoplasma, citomegalovirus, HCV(habar n-am ce inseamna), rubeola si alea de sange uzuale, hemoleucograma, calciu, vsh, etc. Mi-a luat o caruta de sange. Dar eu sunt viteaza si nu mi-a fost rau!
CamiM si eu am 1,76. Nu am avut niciodta 76 kg. Numai ca dupa ce am ramas fara bebe si gandindu-ma ca al urmatoarea incep de la 76 ma lua cu frig.Sotul meu rareori ajunge la 72( cand e in concediu). Iti dai seama cum am arata unul langa altul?
Restul fetelor Pupici!
florypop spune:
Neatza fetele!
E groasa: azi dimineata am varsat. Pana acum era doar starea de greata dar azi dimineata nasol rau de tot. Abia acum m-a lasat putin. Am sa incerc sa mananc ceva sa vedem.
Irinel la eco probabil peste vreo luna. Acummi-a dat de facut tot felul de analize pentru ca nu facusem nici una. Cand am rezultatele, adica in vreo doua saptamani, merg la consult si atnci stabilim si eco.
Ma gandesc ca avand starile astea e de bine. Oricum m-am mai linistit ca i-am auzit inimioara si din cate stiu la sarcinile cu activitate cardiaca riscul de pierdere este mult mai mic. La primele doua sarcini nu am apucat sa aud inimioara bebeilor.
Sa aveti o zi minunata,
Flory
8+ si
Andrei
cypocs spune:
CAMI,dar peste 2 saptamani vei avea 16 saptamani , nu e prea devreme pt eco morfologica?oricum UM e aproape aceeasi la noi.
JULY,cred ca te-a costat ceva afacerea asta.
AMONAR , DA, sa speram ca vom fi 3 tauri si doar tati sagetator

FETELOR,cate kilograme ati luat pana acum??Eu niciunul!
va pup si va doresc o zi perfecta
14+
ALIA
Lya spune:
Lyly mersi cu intarziere de reteta.Eu am fructe uscate de la plafar,crezi c-ar merge si cu ele?
Fructe proaspete de catina gasesc in perioada asta?
Vad ca se trec pe lista si copilasii mai mari.....a mea se numeste Rut si e nascuta pe 14 06 2003.
Eu sunt putin mai bine,am inceput sa mananc cate ceva dar problemele mele sunt acum tensiunea mica(75 cu 50)de la care ma simt tare molesita si....constipatia,desi de mult timp nu m-am luptat cu asa ceva.
Haine de graviduta am vazut in vara la MINI PRIX Otopeni,e cam departe dar aveau ceva stoc si cred ca merita incercat.
Eu abea reusesc sa tin ritmul cu voi la citit si va pup pe toate.Il salut si pe tatic si-l apreciez ca are atata rabdare cu noi.
Lya
8,2 zile&Rut(14.06.2003)
ama_kaly spune:
DianaR noi am fost saptamana trecuta la eco 3d,la 15+6zile si ne-a zis ca e baietel.Acum bineinteles ca nu e 100% sigur,dar ramanem baietel pana la proba contrarie.Oricum e o diferenta intre 13+1sapt si aproape 16..La 16sapt scrie si la Odiseea sarcinii in 40sapt de aici de pe DC ca se poate distinge putzica!Amonar bafta sa vina vestile bune prin posta!
CarmenCita bafta si tie la eco!Si eu iau Materna da mie mi-a iesit o usoara anemie la analize si de aia iau!Daca dr nu ti-a recomandat nimic nu e cazul sa iei!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh
io
16+ si
Seby
florypop spune:
Fetelor mie mi-a recomandat Elevit (vitamine). Mai ia cineva?
Va pup,
Flory
8+ si
Andrei
raalucutza spune:
florypop si eu tot elevit iau!aici sunt cele mai bune de pe piata!si stiu ca sunt mult mai bune ca si materna!ca am sunat in tara la o doctoritza ginecolog si i-am spus daca sa iau mai bine materna!si ea mi-a recomandat elevit de asemenea!
raluca
raalucutza spune:
inaioana nici nu ma steptam ca tu sa ai salopeta de gravida!:)stii ce vreau sa zic.............am vazut ca unele dintre noi stiu deja si sexul copilului..........de-abia astept sa aflu si eu!poate acum in 22????sau poate luna viitoare?????ca nu mai am rabdare!!!!
raluca