Mamici de mai-iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMONAR, trece-l si pe baietelul meu (2 -05-2000).Merci .El nici nu stie inca de surioara din burtica (sper surioara).La testul tau ma fandesc demult , stiam de 22 noiembrie .Eu in locul tau nu m-as uita in ecran sa vad ce face dr .
July , ce analize facusi?
14+

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMONAR , SCUZA-MA .Ti-am zis ca am probleme cu neuronul.Pe baietelul meu il cheama MIHNEA , 2 MAI 2000
14+

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Amonar, bafta la amniocenteza, esti curajoasa, sa fie totul bine.
Inaioana: sunt frumoase hainutele de pe site-uri dar la noi nici o sansa, doar daca le faci la o croitoreasa buna.

Hainute: este adevarat ca majoritatea nu sunt frumusele dar sper sa gasesc ceva dragut pt. ca am vazut mamici imbracate frumos - nu am cautat inca.
Noapte buna, mamici si burtici

11(+) de la concepere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mama da scrieti nu va incurcati.. e tare dragut ca pana apuc eu sa intru sa citesc ce ati mai scris voi harnicute cum sunteti scrieti cateva pagini bune asa ca imi ia ceva sa citesc si apoi abia daca mai apuc sa scriu cate ceva.
Multumesc frumos fetelor pentru sfaturi, acum ma simt mai bine si sper ca asta a fost ultima raceala pe sarcina asta,dar ma indoiesc mai ales ca la noi iarna abia incepe si probabil ca prin aprilie tocmai o sa scapam sigur de ea.
Amonar iti tin pumnii la amniocenteza sper sa fie totul ok si sa nu sune telefonul deloc, lasa sa vina prin posta vestile bune...
Pai cred ca sunt si locuri unde te poti duce fara trimitere la eco dar sincer nu stiu unde ar fi la noi in oras , in plus nu stiu daca mai are rost sa caut ca peste doua saptamni avem programare la ecografia cea "mare" oricum asa ca..Abia astept sa vedem puiutul daca e bine si daca ne lasa sa aflam ce este.. ar fi super ca asa sunt de curioasa si ma mananca palmele sa incep sa fac cumparaturi. Adevarul este (acum sa ma confesez) ca am luat deja vreo cateva lucrusoare tare dragalase si care merg si la fetite si la baietei si erau si la reducere ce mai nu m-am putut abtine...

La intrebarea cu numele noi inca negociem si o sa fie lupte stranse asa ca acum am declarat armistitiu si luam o pauza pana la eco pe 2 decembrie cand poate aflam ce este galuscuta si nu ne mai batem decat pe o serie de nume!!

Cami 14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amonar, super idee. Nu stiu daca ma crezi dar am intrat la pranz cu gandul sa-ti propun sa treci si fratiorii mai mari si mi-ai luat-o inainte!

Adib
, eu am stat in TM pana in urma cu 3 ani. Of, iubesc orasul ala.. Cand eram gravida prima oara am vazut hainute de gravida in Kappa dar erau scumpe rau (un milion acum 2 ani...).

Irinel
, voi sunteti mari, nu gluma!

Ama-kaly
, nu vreau sa te dezumflu, dar am fost azi la eco si (13s+1 zi) si mi-a zis ca la varsta asta toti par baietei cu putica... Acum eu iti tin pumnii da fie cu adevarat baietel!

Papadie, sper sa-ti treaca greturile alea pacatoase! Oricum daca te-ai ingrasat inseamna ca-i totusi in regula cu organismul tau. Vomex, hmmm suna apetisant! O dulceata fetita ta!

Am fost la eco, bebita al meu era in plina activitate, ba se scarpina pe burta ba pe cap, totul e in regula, pliul nucal e 2 si sunt in saptamana a 14-a, deci e ok. Am pus si ceva poze, ca am primit pe CD, sper sa le puteti vedea daca le-au incarcat cei de pe webshot. http://community.webshots.com/album/506118607dlFLTf

Pupici la burtici!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (13+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

m-am uitat si eu la pozele cu haine de gravide si sunt super dragutze!dar eu nu ma voi imbraca niciodata cu haine de gravida!pt ca sunt sigura ca voi gasi altceva care sa ma faca sa arat mult mai bine!nu vreau sa port niciodata salopeta de blugi !!!!!!!nu stiu femeie gravida care sa nu isi fii cumparat asa ceva si prin urmare le detest!eu doar imi spun parerea!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Inaioana cum se mai simte fetita ta, i-a trecut raceala? Stii dragut este ca eu tot de la o fetita am luat-o (cred)ca am o prietena aici care are un ingeras cu care nu pot sa nu ma joc si sa o pupicesc de cate ori o vad si ultima oara era cam racitica.

Shoricutza nu stiu exact care sunt bune si care nu dintre medicamentele homeopate de aici si evident au alte nume decat cele din tara asa ca.. Ce am luat pana acum au fost chestii recomandate de ob-gyn-ul meu. Nu stiu ce sa cred fiindca pana acum nu am facut alergie in viata mea la nimic, trebuie ca nu i-a placut ceva la siropul ala.

July_g felicitari pentru kg pierdute si la mai multe dar toate numai pana luna care vine cand trebuie sa ne anunti sigur ca esti iar cu bebe la purtator!! Am vazut si eu pozele voastre si sunt tare dragute.. sa nu mai zici asa de tine pai adica ce daca suntem mai mari nu e loc si pentru noi pe lumea asta? Ma bag in oala cu tine ca si eu sunt destul de inalta( 1,75m) si am cam 77 de kg asa ca..provoc la pe oricine se incumeta sa zica ceva contra!!

Fetele vreau si eu la intalnire cu la KFC sau unde vreti voi.. ma luati si pe mine macar asa in gand??

Cypocs eu am programare la eco morfologica pe 2 decembrie adica in vreo doua saptamani, abia astept!!! acum imi dau seama ca trebuie sa sun sa intreb daca trebuie sa vin cu caseta video sau cu cd sa imi puna si mie filmulet cand mergem!! As prefera sa fie pe cd ca sistemul castelor vidoe de aici este diferit fata de cel din tara asa ca nu o sa pot trimite acasa imagini daca e pe caseta..

Gata am scris un mesaj suuuuper lung cred ca e cazul sa ma opresc aici. Pupici la toata lumea si somn usor!!

Cami 14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Adib,imi pare rau ca nu aveti magazine cu haine de gravidute in Timisoara.Cu este posibil intr-un oras asa de mare?Aici si in oraselele cu 60 de mii de locuitori exista citeva asemenea magazine!!

Inca de la prima sarcina eu am observat ca in perioada cind sunt gravi mi se potrivesc de minune hainele cu 2-4 numere mai mari pina ce nasc.

Nu pot sa suport salopetele de nici un fel care ma fac sa ma simt ridicola mai ales la serviciu.Asa ca m-am dus frumusel pe la magazine cu vinzari second hand unde se vind numai lucruri de calitate.Cu 7 euro mi-am luat 5 fuste de stofa buna ,lungi pina-n pamint care au elastic reglabil la talie si cred ca imi voi lua doar 2 pantaloni cu citeva numere mai mari decit masura mea obisnuita.Asta avind in vedere ca pina acum la 25+ saptamini nu am decit 4 kg in plus...

Aici mai exista o "mica" problema fiindca iarna este foarte frig si nu ma va mai incapea decit un singur paltonas gen pelerina.Noroc ca il pun cu fuste lungi ca altfel nici nu stiu cum as arata...

sarcini usoare tuturor,
Mariana-->1976
Monica-->1998
Matei-->2001
bb-->feb.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Seara buna la mamici, burtici si bebiti!

Multumesc pentru urarile de bun venit!
Am cam tras chiulul la scris, dar cu cititul sunt la zi. Mama ce spor aveti! Adevarul e ca noi ne-am pus net de curand si ma cam fura peisajul (multe chestii utile-interesante-haioase pe ). Basca PC-ul care e cam defect la cap ! Uffff!
Dar hai sa incerc sa recuperez.
Pentru mamicile cu BB nr.2 la purtator: sa va traiasca nazdravanii (BB nr.1) si sa aiba parte de surioare / fratiori frumosi si sanatosi!
Bine ati venit giuliapop si luc2! Sarcina usoara si s-auzim numai de bine! luc2 am vazut ca avem acelasi DPN (13 iunie) . Desi socoteala de acasa nu se prea potriveste cu cea din targ, cine stie ? Oricum mie mi-a spus ca intervalul in care se poate produce nasterea e de fapt 23 mai-27 iunie, spre inceputul intervalului pentru ca va fi cezariana (din motive de miopie mare +astigmatism).
Amonar sa stii ca ma simt tare fain cand ma vad trecuta pe o asa mandrete de listuta! Succes cu amniocenteza si sa dea Dumnezeu sa fie totul OK !
Lyly809 succes si tie cu dublu / triplu test !
DianaR multumim pentru lista de cumparaturi pentru BB ! Abia astept momentul si nici nu ma gandesc sa pierd o asemenea distractie din cauza unor superstitii, ca sa nu mai spun ca ar fi si foarte nepractic. De asemeni, abia astept sa amenajam un picut camera lui BB .
Fetele voi luati vreun supliment de vitamine (gen Materna)? Ca mie nenea doctoru' mi-a zis sa stau cuminte si sa nu iau nimic in afara de acid folic. Si nici nu mi-a dat sa fac analize pentru Ca, MG, Fe etc (in rest am facut tot teancul de analize ... zic eu). Sa fie din cauza ca deocamdata (trim I) nu sunt afectate depozitele din organismul mamei (asa am citit nu mai stiu pe unde)? Dar eu o sa le fac oricum la medicul de familie.
Cat despre spital, inca oscilez intre CFR2 si Universitar. La CFR2 am auzit multe lucruri bune despre dr. Isreb Nayel. Stie cineva daca e si ecografist (ca sa nu mai trebuiasca sa ma duc la altcineva pt ecografii) ? Si daca are consultatii si la un cabinet privat sau doar la spital ?
Vineri ma duc la ecografie ! Abia astept sa-l vad pe bebitz, sa vedem cu cat a mai crescut ! Sper sa fie totul OK. Adevarul e ca n-am mai avut rabdare sa astept pana in saptamana 12, asa cum zicea dr. De data asta nu mai scapa fara poza, ca data trecuta m-au fentat, noi fiind patrunsi de importanta momentului si de vestea buna ca BB e OK.

Pupici la toata lumea si toate cele bune !

Carmen 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Multumesc fetelor pt pumnii stransi!!!

Irinel
Nu mi-e frica de riscurile testului pt ca nu vreau sa ma gandesc la riscuri. Am o incredere totala ca totul va fi bine. Si chiar daca se va intampla ceva, asa e viata. Cred ca am invatat sa relativez viata prin experienta mea de viata si sa-mi pastrez energia pt momentul in care am nevoie de ea. Voi vedea la momentul potrivit ce si cum.

Alia
Am sa-l adaug si pe baietelul tau pe lista. Vad ca veti fii o familie de taurasi!!!! Sper sa nu se lase cu prea mult ....

Si eu am fost prin oras sa ma uit dupa haine de gravida dar ...deziluzie totala....am incercat si niste haine "normale" cu masura mai mare. Mai bine ma simt in ele.

15+

Mergi la inceput