Mamici de mai-iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mi l-a recomandat medicul meu si il iau de la farmacie O sa va zic daca e mare scofala de capul lui ca asa mi-a dat la Catrina sa iau ghimbir si a fost apa de ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

[font=Century Gothic]Amonar, sunt perfect de acord cu ce ai spus tu in privinta concurentei, dar la noi inca este foarte important pretul, nu neaparat produsul sau calitatea serviciului. Deocamdata. Eu daca as avea un magazin, as dori sa am produse in primul rand de o calitate exceptionala iar serviciul sa fie ireprosabil.
Eu visam la un magazin cu lucrusoare pentru .

Lyly 11+[/font=Century Gothic]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

scuze, am vrut sa schimb caracterele, si a iesit o tampenie. Nu mai incerc sa corectez, ca mai rau ma enervez.
Lyly 11+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Altadata cand iti vin idei noi, da-i sa vizualizezi mesajul inainte de a-l trimite! Io asa fac!

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Am intrebat de medicament anti-voma ca mie de exemplu de metroclopramid toti mi-au spus ca nu e asa de bun pentru bebe.....ma rog oricum il luam si imi era mai rau dupa el si am trecut pe EMETIN care este echivalentul emetiralului dar e din plante, ghimbir si inca ceva, asta pot sa va spun cu mana pe inima ca daca luam pastiluta de dimineata inainte de a incepe sa mananc era bine. Si maxim se pot lua 3 pastiluta. Acum am ajuns sa iau doar cate o pastiluta la cateva zile si e bine.
Mai spunea doctorita mea de CICLEXIN, dar la noi in farmacii nu era si nici pe comanda nu am reusit sa mi-l iau si am renuntat la idee.

Acum cu hainutele de gravida.....nici eu nu suport clasicele sarafane. Am vreo 3 perechi de blugi elastici si cu talia foarte joasa si inca merg, chiar una din perechi are pe dos un puf, asa cum e polarul si sunt supercaldurosi si i-am luat si tare ieftini, doar 450.000 lei. Din prima sarcina mi-a ramas o salopeta de raiat si mai am ceva dar mai mult de vara: un pantalon din stofa subtirica care in zona burtii sunt decupati si pusa catifea elastica, un sarafan tare haios, tricou cu burta....astea din urma mi l-eam luat de la o fosta mamica care avea cam aceleasi masuri cu mine si a fost insarcinata cam in aceeasi perioada, erau aduse din Germania si asta m-a incantat pentru ca ma gandeam ca oricum sunt mai de calitate decat la noi. Pe tipa o gasisem pe net si a fost tare draguta, a spus sa le vad si daca imi plac sa ii trimit banii, daca nu sa le trimit inapoi.

Acum tare mi-as dori niste bluzite in genul celor turcesti (tip camasuta, mai lunga crapata pe laterale), m-am indragostit iremediabil de ele, mai rau e ca aici e in jur de 1 milion una

12s6z Rares Petru 4iulie2002

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gabi25 e super de fain in Dorna. Chiar in Week-end-ul acesta am fost. Am avut la lapte, exact ca in reclama cu Laptele Dorna. Mi-a priit foarte bine aerul de la voi (sotul meu este de acolo).
As sta mult mai mult la Dorna, dar am ceva reticente cu spitalele de acolo.
Succes!!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Codruta, am vazut pozicile tale.....pupici la o printesa mica si frumoasa. Cu spitalele ai dreptate, dar asta e supravietuim si cautam cel mai mic rau dintre toate. Macar pentru Rares am un medic pediatru (nu cel de familie) de incredere.
Pai am vazut ca aveti treaba cu ski-ul, Rares al meu de anul trecut a facut proba de skiat si e incantat. Anul asta l-am pus pe fratele meu care e la fac. de sport la Bacau (tot ski) sa ii caute echipament, se ocupa de el amandoi unchii, facem din el skior mare:)). Oricum cand mai veniti pe aici puteti da de stire

12s6z Rares Petru 4iulie2002

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, burtoase! Si sot de burtoasa! Mama da ati avut ceva de discutat! Lipseste omu putin si voi umpleti paginile una dupa alta!
Va pup pe toate!
PS Amonar super listuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Alia, uitasem sa-ti multumesc pentru tratament! de maine ma apuc.
Azi am fost sa-mi fac analizele. Am de asteptata 10 zile. Sper sa iasa bune!
Va pup din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bun venit Giulia si Luc! Sarcini frumoase, nasteri usoare si bebei sanatosi!

DianaR ma duc miercurea cealalta la eco si poate aflu ce e bebita. Apropos de scoica, aici nu te lasa sa iesi din spital pana nu vii cu scaunelul de masina sa vada ca ai, si unii vor sa vada si cand il pui pe bebe in el, ca sa fie siguri ca il pui asa cum trebuie.

Gabi un kg??? Oauuuuuuuu...

Lyly cum sa afli ceva rau. Tu n-ai priceput ca de acum totul o sa fie bine cu bebeii nostri??? PUpici si sane dai vesti bune.

Florypop sunt normale intepaturile, creste uterul, se intind ligamentele. Cand te mai duci la eco? Hai ca trece el primul trimestru si mai scapi de strestul asta, sa te poti bucura in tihna de sarcina.

July_g, e chiar bine. Vezi sa nu slabesti prea mult, ca organismul sa nu fie slabit, si sa se prinda bebe repede :-))

Amonar, pupici de la Danut, am observat ca ai trecut si fratiorii mai mari. Multumim frumos. Noi asteptam surioara ;-) da sanatos sa fie, ca il primim si cu putulica... SA nu te superi ca ma bag ca musca... da nu ti-e teama de riscurile amniocentezei?

Adi imi place semnatura ta :-))

Simona, o sa fie bine, si te vei vedea cu bebe sanatos in brate, razand de stresul tau de acum. Pupici si curaj.

Papadie bine ai revenit! Hai ca poate trec greturile. Cat timp ai avut la prima sarcina? Nu ca trebuie sa fie la fel...doar de curiozitate...

Pupici la toti ca am facut romanul...

Azi schimbam saptamana, suntem in saptamana 18 deja...parca nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani

Mergi la inceput