Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La multi ani sarbatoritilor,sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.

Wow,wow,wow,a reaparut Didutza!!!Cu frumusheii ei cu tot!Ce mai faceti,cuscra,ca a trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai "vazut" pe-aici.Constat ca nora mea e o scumpa,ca si fratziorul ei.

Mai fetelor,eu nu mai am timp absolut deloc,nici macar nu mai apuc sa citesc zilnic ce se mai scrie aici.Asa se face ca pur si simplu n-am apucat sa urez fiecarui sarbatorit in parte "La multi ani" chiar de ziua lui,dar stiu ca in perioada asta copilashii din grupul nostru implinesc rand pe rand un anishor si le doresc tuturor numai bine,sanatate si o viata plina de bucurie.

Intrebare:de ce nu e bine sa le dam ultimul biberon seara,in somn?Asa fac si eu,ca nici nu vad cum altfel sa procedez.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Jasmine parerea mea e ca nu e nimic gresit in faptul ca dai ultimul biberon prin somnel mai tarziu, doar ca ar fi bine sa se obisnuiasca sa manace ca omuletii inainte de culcare...dar avand in vedere ca sunt inca f. mititei, cred ca mai e suficient timp sa se obisnuiasca si cu asta...:)

Ana si Bianca

Mergi la inceput

Fetelor, intrebare: voi cum stati la capitolul olita? Poate ati mai discutat despre asta dar eu abia am intrat de aseara inapoi pe site si as vrea sa stiu parerile voastre...bia sta pe olita de la 8 luni...si nu sta degeaba (daca ma intelegeti:) )...chestia e ca nu stiu cum se procedeaza pt "treaba mica"...la "cealalta" nu am probleme...

Ana si Bianca

Mergi la inceput

Ah, si inca o problema, sa nu uit! Singurele lichide care le bea bianca mea sunt cele doua mese de laptic, supa si f. putina apa intre mese. Suc de fructe nu vrea de loc, de loc, parca-i dau otrava nu altceva! Si ar fi atat de sanatos...am incercat si indulcite, si neindulcite...nimic!Nu vrea si gata. Manaca doar banana si uneori (cand are chef) marut.Imi pare asa rau dar nu stiu ce sa mai fac!

Ana si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Am vazut poze cu doua perechi de gemeni superbi, toti sunt minunati, mamicilor, sa va bucurati de ei!

Multumesc Ionela pentru urari,ti-ai adus aminte

Paxela,Silviu e un haios, si tot cu tine seamana in continuare. Si sa nu mai spui ca nu mananca copilul, doar avem dovada in poze!

Felis, sunt si eu pe aici, dar m-au cam alergat tinerii zilele astea, am avut distractie permanenta, si , desi am citit, de scris n-am mai avut cum. Da, am gasit si noi bona in final, o avem de vreo luna, si deocamdata sunt tare multumita de ea, sanatoasa sa fie ca e un pic mai in varsta decat doream eu (63).

Jasmine,in general nu e bine sa manance in somn, pt. ca, daca copilul nu mananca constient, exista pericolul de a se ineca. Mi-a explicat la un moment dat pediatra ce si cum, pentru ca si eu am avut o perioada de vreo luna cand era Bianca mica, si-i dadeam biberonul de seara dupa ce adormea. Cand m-a auzit dr.,mi-a facut morala, ma rog, ideea era laptele o poate lua pe un traseu gresit daca procesul nu se desfasoara in mod constient. Acum, daca altfel nu mananca si nu mananca, ce poti face? Dar e bine sa incerci sa renunti la treaba asta.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani copilasilor care implinesc azi un anisor!

Ana, sa cresti mare, sa ramai frumoasa si vesela si s-o aculti pe mami .
Otilia, ce mai faceti voi?

Cookie, sanatate Sabinutei .

Jasmine, da de ce tre sa-i dai ultimul biberon in somn? Nu poti sa-i dai lapticul inainte de culcare, imediat dupa baita, de ex? Sau dupa baie adoarme instantaneu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI !!!!

Try, acum stau si ma gandesc ca am exagerat putin, mai ales ca, asa cum ti-am spus, totul s-a intamplat acum 2 zile.
Dimineata s-a intamplat ceva care m-a dat peste cap. Ne-am trezit, i-am dat lapticul, am schimbat- si am luat papusa sa ne jucam - la cererea ei ( are o papusa mare care la apasarea unui butonas spune tot felul de chestii si pe ea o distreaza ).
Cand a venit buni, eu am inceput sa ma pregatesc pentru birou si la plecare, culmea a vrut la mine sa plecam impreuna, ba chiar s-a pus pe plans cand am plecat.
Realizez, totusi, ca ea asociaza destul de tare plecarea mea sau a bunicii cu mersul afara !! Ei ii place f. tare sa mearga afara sa se joace cu copii si pentru ca zilele acestea au fost 10 - 15 grade a stat mai mult pe afara.
In fine, aseara , cand am ajuns acasa de la birou, pe la 18.00, am imbracat-o si am plecat cu ea de manuta pe afara si ne-am distrat cu frunze si am mers prin iarba, etc.
Poate ca m-am grabit sa trag concluzii aiurea.

Se plangea cineva de dintisori putini. Alexia are un an si 2 saptamani si doar 2 dintisori, crescuti la distanta unul fata de celalalt . Adica intre ei mai trebuie sa iasa un dinte. E haioasa foc !!

Duminica rupem turta fetei. Se pare ca o sa avem zapada pana atunci. Am botezat-o pe zapada si rupem turta pe zapada.
Recunosc ca mot nu prea avm dar o sa taiem ceva simbolic si gata.

O sa punem poze saptamana viitoare.

Va pupam pe toti si va dorim un week-end cat mai placut

cristina si Alexia 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MOSS ce bine imi pare ca ai mai aparut... Mi-a placut sa citesc despre Alexia si toata dragostea cu care o inconjori!....

Am inceput sa ma uit la niste pozite. Nu am avut timp decat pe ale Ralucai sa le vad ( tare frumusica e floricica de MArmarutza...)... am sa ma duc si la celelalte...

Si noi am pus pozite multe dar fff recente cu tati care se joaca cu Mihai si multe altele...

tuturor sarbatoritilor...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

sarbatoritii de astazi Robert (Miha), David Andrei (Dama), Roland Vladimir (Miag) dar si pentru Katrhryn Rhianna (Dena) sa fiti sanatosi, cuminti si o petrecere pe cinste!
Eu nu mai am timp de nimic, sper sa vad si eu pozele Didutzei, sunt fan gemenasi, dar si galeriile, le-am vazut pe ale Adrianei si desi am si eu fetita mea dragalasa, Bianca are o fetisoara angelica, este o fetita cu trasaturi asa fine, parca-i un ingeras!

Azi a implinit si scumpi a mea 11 lunisoare, m-am trezit putin buimaca dar mi-a amintit mami Paxela ca avem motiv de sarbatorire. Aseara am petrecut, am avut invitati pe Paulica, Ioana si Mihai. Sper sa pun repede poze, desi nu demonstreaza prea bine care a fost atmosfera. Ana ca de obicei a fost vesela, zambitoare, a facut impresie buna, este copilul ideal cand avem musafiri!
Multumim de urari, ne-am simtit asa iubite, va pe toti si dorim multa sanatate puitilor bolnaviori!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELISSSSS, nu sunt multe!!!!!! mai vreau sa vad pe MIhaita cum se joaca si scoate limba la mami!!!!! mey, dar e chiar lungan MIhaita, cred ca l-a intrecut pe Paul!!!! ...
Am fost in vizita aseara la Otilia si am pus-o pe Ana langa Paul, si se pare ca Ana e inalta cat Paul......mey, ce s-au mai jucat copiii astia, ce l-a mai smotocit Ana pe Paul!!!! m-am distrat copios!!!!! Ana e atrasa de suzeta lui Paul si de cate ori il vedea pe Paul, de fapt, avea in fata ochilor pe suzi, nicidecum baiatul meu frumos!!!! ...am cunoscut si niste insuratei simpatici foc, o tipa Dana, care e moarta dupa copii, mie si lui Oti ne-a convenit, am mai respirat si noi un pic, am mai stat de vorba ca-ntre fete!!!! ....Oti e o fata deosebita, e o luptatoare si o tzuc dulce, dulce, dulce....hai sa va mai spun de Ana..e o razareata, o ghidusha, merge foarte bine singurica, se joaca singurica si o alearga pe mami cand vrea sa o fotografieze!!!!! Paul s-a jucat cu jucariile Anei, a fost fascinat de ele, as putea spune!!
Ma duc la treaba!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput