Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dutzi, cici, monica multumim mult. atatea aprecieri ne-au facut sa rosim
onitza cuscra multumim mult. mey chiar mi-au dat lacrimile, nu-mi vine sa cred ca va chiar placem. noi nu suntem insa acum la tara, am venit de vreo luna si nu vom mai pleca prea curand din cauza frigului, acolo se incalzeste mai greu ca e mare casa
flory nu te speria de gretzuri, sunt normale...eu le-am avut pana pe la 6 luni jumate si sporadic si dupa, dar nu asa, doar dimineata...toata ziulica. nu stiu cu ce au trait copiii ca nici nu mancam atat de rau imi era. nu-ti fa probleme, "samburica" e bine, sarcina toxica e altceva.
eveline bine ai revenit. imi pare rau sa aud ca ati avut probleme, bine ca s-a terminat. pai 3 dintisori!!! bianca mea nu are nici unul
ionela pupici. multumim mult
mosss eu sunt aproape tot timpul cu ei acasa, in afara de cateva zile pe luna cand merg la serviciu sa fac inchiderea de luna...si parca tot pe tati il prefera. prima data cand mi-am dat seama am plans rau...apoi m-am obisnuit...nu prea am timp sa spun mai multe ca e tarziu si sunt f. obosita dar ce mi se pare mie este ca tatal, care sta mai putin timp cu copilul, are uneori mai multa rabdare cu el si poate asta conteaza. el nu trebuie sa se gandeasca la faptul ca trebuie facuta mancare, trebuie hranit copilul, trebuie luate medicamentele, trebuie facuta baita(chiar dac si el participa la baita)...si cate si mai cate. atunci normal ca e mai destins si are mai multa rabdare. parerea mea.

si in legatura cu mesele. ai mei mananca asa
- dimineata lapte
-ora 10 pireu de fructe sau gris cu lapte, paine cu unt sau mai stiu eu ce inventez
-ora 14-15 pireu cu carnitza si supici
-ora 18 iaurt sau pireu fructe
-ora 22-23 laptic

acum e o problema ca ei la orele 22-23 dorm si eu le dau prin somn sa manance si am inteles ca nu e prea bine. voi cum faceti?

impreuna iti trimit un pm cand stiu mai multe. sora mea m-a dus si habar nu am de adresa, laboratorul e undeva in spatele fabricii "ursus", cofetarie nu-mi vine in minte unde este in afar de parcarea de la metro, dar stiu ca sunt mai multe in oras

Katrhryn Rhianna sa cresti sanatoasa si cumintica

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Didutza foarte frumosi copilasii si mari.Toata lumea a intrebat de voi,nimeni nu v-a uitat, am incercat si noi sa va vedem la Cluj dar din pacate nu am reusit,poate data viitoare.

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! copilasilor ce azi implinesc 1 anisor, David Andrei , Robert si Roland Vladimir, sa aveti parte de o zi plina de bucurii, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voiosi.

La Multi Ani!!! si pentru Ana-Maria care azi implineste 11 lunisoare, OtiliaV sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

Didutza sunt tare dragalasi si scumpi gemeneii si vad ca s-au distrat pe cinste de ziua lor.

Paxela , Silviu e un smecheras si dragalas si seamana bine cu mamica lui

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

puiutilor care au implinit un anisor!
Robert, Roland, sa cresteti mari si cuminti, sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!

Ana Maria, minune cu ochi albastri!

Mergi la inceput

Noi suntem un pic mai bine, ne-a mai ramas o raguseala si o urma de afte, dar ne vede azi doctorul si ne zice cum si ce fel. Am emotii in legatura cu analizele, abia azi iese rezultatul de la exudat...
Tineti-mi pumnii, fetelor!

Paxela, eu nu pot sa vad pozele din albumul cu pricina...

Didutza, minunati copilasii tai!
Se vede ca s-au distrat grozav la petrecerea lor!
Abia asteptam si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, multzumim de urari.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cookie, vezi ca sunt 2 albume denumite 11 luni( s-au creat 2 si nu il pot sterge) si pozele sunt doar intr-unul din ele

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

cookie, vezi ca sunt 2 albume denumite 11 luni( s-au creat 2 si nu il pot sterge) si pozele sunt doar intr-unul din ele

poze

Aha, acu' am vazut!
Are fiu-tu o moaca de smecheras...o sa rupa imimile la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

[/quote]

Aha, acu' am vazut!
Are fiu-tu o moaca de smecheras...o sa rupa imimile la fete!

Cookie si Sabina bulina

[/quote]

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ad_rianna ma bucur sa aud ca nu e singura cu dintisori putini. Am cunostinte cu copilasi mai mici care au 6 si chiar 8!!! De aceea intrasem la idei. In ceea ce priveste mesele bia mananca cam tot asa cu exceptia faptului ca sare o masa pt ca se trezeste abia pe la 9.30-10 si deci atunci e abia prima masa. Prin somn nu i-am mai dat papica de multisor, ai incercat totusi sa-i dai sa papa mai devreme inainte sa doarma?...Cred c-ai incercat, dar intreb si eu...
Va pupic pe toate!

Ana si Bianca

Mergi la inceput