Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI ANAAAAAAAA!!!!!!!! LA CAT MAI MULTE NAZDRAVENII!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Paxela, Felis, ce baietei dragi ...si poze cu micutii, sa fie cat de multe, ca parca nu te mai saturi privindu-i...Silviu are un aer smecheresc, va fi un mare nazdravan , da daca vor fi tot timpul impreuna, scumpicii astia doi, cu siguranta va avea Mihai grija...in sensul ca-l va mai trage de maneca ...

Onitza, imi imaginez ca Paul e bine si ma bucur tare, ca dac-ati inceput petrecerile...da, ia zi-ne, Ana a fost cuminte?
De-abia astept sa va admiram, in pozici.

Va dorim o zi frumoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumuim Onitza. Chiar am mai adaugat vreo 4 poze, acum vreo jumatate de ora.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani tuturor copilasilor care implinesc 1 anisor!

Felis am vazut si eu pozele, e tare scump Mihaita, tare poza cu pleata in vant:)) A mea e cheliutza tare, mai are pana sa ii umble vantul prin plete
Chiar ma gandeam zilele astea la voi (te-am citit la umanitare) si la ceilalti copilasi care au probleme cu inimioarele. Am avut si noi in familie un caz, nu mai stiu exact diagnosticul, dar cu o gaura in inima. Stiu ce greu era, nu avea voie sa planga, sa faca efort, sa se imbolnaveasca... , era un chin pt toti, dar mai ales pentru el ca era asa de mititel. Abia cand a avut 4 ani s-a rezolvat problema si acum e ca nou.

ad_rianna cand ai timp, ca nu-i nici o graba

Sara mea a avut azi program de somn la greu, poate si vremea e de vina. Si ii iese al 4-lea dinte (deci si noi intram tot in categoria celor cu dinti putini:)
Trebuie sa o socializez ca nu ii plac deloc strainii. Nu stiu ce sa mai fac cu ea. Nu-i probleme ca vede persoane necunoscute in preajma ei, dar cand se apropie de ea si vor sa o ia in brate, face urat. Desi iesim mult cu ea, facem vizite, vin prieteni la noi cu copii cu tot...dejaba. Cu cine cunoaste se comporta normal, da pe cine nu a mai vazut deloc sau demult, e jale.
Va las ca da semne ca as vrea sa se trezeasca.

Pupici la pitici

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

O-ho-hooooo..cui ii arde de petreceri, mey??? Lui MIHAITZAAAA!!!! Are baiatul casetofon, vine Paul cu berea!!! ...si sa vezi ce chef se incinge!!! superpoze!!bravo!!!
DUTZI, fetita mai cuminte ca ANA nu am vazut!!!! Adevarul e ca nu s-a dat la Paul sub nici o forma!!!! decat la ...suzita lui!!!! ...e sociabila, e jucausa, ce mai o fetita pe cinste!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

avem vesti noi: BIANCA ARE RUBEOLA!!!!... si sunt tare necajita cand o vad asa trista si apatica. nu-mi amintesc a mai avut cineva? nu stiu la ce sa ma astept si voiam sa stiu alti copilasi cum au suportat. se pare ca urmeaza si tudor dupa ea. e dubla bucuria mea, dar si grijile duble...offf

felis mi se pare mie sau mihai arata din ce in ce mai bine! pare atat de linistit si de fericit.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Adriana draga cu cat sunt mai mici cu atat mai bine, oricum vor trebui bifate toate bolile copilariei nu ?Sa va treaca repede.

Felis in poza 24 esti tu intreaga, iar poza 18 este superba.

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

ADRIANNA, hai, capu'sus!!!! e adevarat, cu cat fac mai de mici cu atat mai bine!!!! suntem alaturi de tine, nu te pierde!!!! MADACHAN parca a trecut prin asta de curand si a zis ca nu ii da nimik , doar da ca fac efebra, il trateaza cu ceva, sa treaca, sa nu apara complicatii!!!!! sa ne mai anunti cum decurg lucrurile..pupam pe Bia dulce-dulce si ii dorim tot binele din lume!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

pentru cine-si mai aminteste de noi.
pentru toti copilasii care au implinit un anisor!
Sanatate multa celor bonlaviori.

Cu vesti despre noi....in curind.
Ca mi-a venit mintea la cap si,in curind,redevin activa pe forum....

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

avem vesti noi: BIANCA ARE RUBEOLA!!!!... si sunt tare necajita cand o vad asa trista si apatica. nu-mi amintesc a mai avut cineva? nu stiu la ce sa ma astept si voiam sa stiu alti copilasi cum au suportat. se pare ca urmeaza si tudor dupa ea. e dubla bucuria mea, dar si grijile duble...offf

felis mi se pare mie sau mihai arata din ce in ce mai bine! pare atat de linistit si de fericit.

bianca si tudor (03.11.2004)

vai, vai, am mai intrat si eu sa vad ce mai faceti, sa va mai urez la multi ani, si ce vad...

adriana, SIGUR-SIGUR e rubeola? nu stiu daca stii, dar si ioachim a fost diagnosticat la fel, numai ca nu a fost rubeola (i-au facut analizele de sange)

voua v-a iesit la sange sau doar asa, dupa petele exterioare?

ca si noi am avut toate simptomele, si, de fapt, a fost febra de 3 zile!

multa sanatate tutror!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput