dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna dimineata!!!

Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi, am fost aici pe forum de cand Alexandru era inca in burtica, am continuat apoi ceva timp si dupa, dar ulterior am ramas fara calculator si s-a taiat firul...
Ieri am inceput serviciul si iata ca s-a reluat legatura.
Dar sa facem prezentarile: mami- Andra 28, 30 ani si dragalasul- Alexandru Mihai- nascut pe 27 ianuarie 2004, natural. Asadar, avem un an si 10 luni.
Alexandru este un baietel tare zglobiu, ma si mir de unde are atata energie, as putea spune ca uneori mi ase pare ca este cam obraznicut, dar imi revin repede si zic ca e prea mic ca sa-l cataloghez astfel. E foarte iubaret cu mami si cu tati si adora sa manance "bibisi" (biscuiti). E un copil sanatos, nu am avut probleme cu el pana acum si ma rog la Dumnezeu sa fie in continuare la fel.
Cu speranta ca va mai amintiti de noi si ca ne reprimiti in cercul vostru, va pupam

Andra si Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Andra

Tania, promit si eu poze noi, numai ca acuma sint cam asa

in rest sintem bine.

o saptamina merveioasa

aaaaa ... cum era sa uit ... v-am zis io ca-s ... Emilly, ce ochi frumosi aveti amindoua, domne, mortali, nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Intru in fiecare zi sa vad ce faceti voi si piticii vostri insa scriu mai rar din lipsa de timp.
Maria s-a facut foarte nazdravana si impreuna cu fratele sau intorc casa cu fundul in sus de trei ori pe zi.Vorbeste orice dar putini o inteleg:cioale-picioare,asu-nasul,ohi-ochi,mana-sarut mana,miina-lumina,usu-ursu,bibi-bebe,etc.
Mananca foarte bine si asta ma bucura foarte mult.Nu a mai racit de mult timp si asta ma face sa cred ca Ascovitul isi fac efectul.
Va pup acum si ma duc la smotru caci nici nu va imaginati cum arata casa mea.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anca saru'mana!!iti dai seama ce mi-a crescut inima in piept...cit o varza e
Am rasfoit aseara subiectul cu bataia la copii, nota 10 cu felicitari pentru postarile tale.

zi faina, fug la scoala...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara fetelor.....sper ca va mai aducet-ti aminte de noi...din pacate eu nu mai am net, poveste lunga ....abia in decembrie am sa-i dau drumu din nou....

Noutati......am dato la gradi...doar 4 zile ca mi-a facut bronsita am stat o saptamana cu ea in spital nu si-a revenit complet inca mai tuseste si incerc acum cu leacuri babesti ca nu mai stiu ce sa-i mai dau...iau administrat antibiotic intra venos siropuri etc etc si de tuse tot nu a scapat.....in fine povestea e lunga si nu vreau sa va plitisesc.....in rest suntem bine, la olita inca nu facem, vb de-mi face capu calendarmai mult in greaca decat in romana si asta ma scoate din sarite....desi eu vb numai romana cu ea......Mi-am angajat o bona permanenta din romania ai dau 300 de euro are grija de fata si face si toate treburile casei....am nimerit o femeie de nota 20.....

As avea de scris o groaza dar trebuie sa plec, va pup si sa ne auzim cu bine.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ane, bine ai revenit si Andra la fel!!!!

Am pus si noi 3 poze noi in album "poze noiembrie" Atat m-a lasat Abert sa pun!!! Nu pot face nimic cu el acasa, iar la serviciu nu am timp nici sa respir!!
Suntem bine, sanatosi si zglobii, nu sta locului o clipa. Si ma dispera cu calc., nu pot sa scriu , sa citesc ceva de el.
Va pup!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Monica ti-am vazut flacaul, mai ce copilasi mari avem...e un dulce si seamana cu mami lui

Ane bine ati revenit!!! ce dor imi era de voi...imi pare rau de Rachela...sa ne povestesti mai pe indelete ce mai faceti, bine?

pupicei si nani bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andra, am fost la Poiana. Minunat, zapada si aer curat. Nu am ma apucat sa povestesc cum am promis pentru ca am foarte mult de lucru.

Ane, ma bucur ca avem vesti de la voi. Cu gradi asa e la inceput, asa am patit si eu cu Alex. Si chiar si acum are niste mucisori de care nu mai scapam.

Eu sunt cam chiulagioaica ptr ca am de munca mult, bona e libera ca are niste probleme si mai sunt de serviciu si acasa. Vineri avem o conferinta la serviciu si sunt voluntar desemnat sa prezint ceva, asa ca sunt toata un stress.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna fetelor! Noi suntem bine, sanatosi, am scapat de otita. Nu am avut timp sa mai scriu dar am citit pe fuga. Am terminat cu concursul la politie si nu am intrat. Nu-i nimic...mai am sanse in ianuarie. Acum nici nu am invatat. Am vazut cum e. De-acum asteptam sarbatorile.
Multa sanatate piticilor bolnavi!
Robert a inceput seria de trasnai. Mai intai a varsat pe el si pe pat in sufragerie o sticla de sampon intreaga, a aruncat telecomanda intr-un lighean cu apa, s-a mazgalit cu ruj pe fata si pe maini. Toate una dupa alta. Intr-o zi mi-a luat crema de maini si s-a dat si el cu vreo jumatate de tub...Le face intr-o fractiune de secunda. Trebuie sa fiu mereu pe faza. Au inceput si picturile pe pereti, desi are destule materiale de scris: carti, foi. Am treaba nu gluma. E un cantaret si dansator inascut. Ii place foarte mult muzica.
Cam atat pe moment.
Va pupam cu drag.
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna ziua dragutelor,

Noi suntem la vremea plansetelor ptr ca mami merge la servici. Plange de dimineata cand se trezeste, mai plange putin in timpul zilei si plange zdravan dupa somnul de la pranz. Iar seara parca nu vrea sa mai adoarma ca sa mai stea cu mami si cu tati. Mami si tati sunt insa morti de oboseala ptr ca aproximativ am terminat de renovat apartamentul dar finisarea iti mananca multa energie.

Alexandru sta acasa cu mama mea, deci din ppunctul asta de vedere sunt linistita
Aseara cand am ajuns acasa i-am dus 2 portocale si era foarte vesel ca i-a adus "mani" "doi pocacaie".
Nu stiu exact care este explicatia dar Alexandru nu zice mami si tati decat arareori, in rest ne striga pe nume, desi noi i-am spus mereu "hai la mami", "hai la tati" . Voi ati patit asa ceva?

Pupici

Andra, mamica de Alexandru

Mergi la inceput