dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaaaaaaaa ... sint pulbere de nervi ... nu pot sa dorm pur si simplu ...dar mai bine nu va mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

...pai si ne lasi asa in ceata??!!ce te-a suparat asa tare??

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Desi nu am scris de foarte mult timp va urmaresc in permanenta.Acum am o mica problema si indraznesc sa va cer ajutorul!Daria e racita in sensul ca tuseste destul de urat,nu face febra si nici nu-i curge nasucul si nu prea mai are pofta de mancare.Am fost cu ea la medic si ia dat un antibiotic,sirop pt tuse-Mucosolvan junior si ia mai dat prednison.Cu acest ultim medicament nu stiu cum sa procedez?Farmacista mi-a recomandat sa nu-il dau pt ca are f multe efecte adverse si citind si eu prospectul am vazut ca asa e.Ce ma sfatuiti sa fac?In rest Daria e o mica nazdravana!Ma inteleg bine cu ea vorbeste de toate cu pocelili de rigoare dar destul de inteligibil.Canta si danseaza tine tubul de spray pe post de microfon,la desene animate se uita doar la cele cu Tom si Jery si urma reste Lacrimi de iubire pt ca-i place de Andei si Ihai(Mihai)Nu iese din casa daca nu se da cu uj(ruj-dar eu ii dau strugurel)si cu pafum.Isi face manichiura adica isi pileste unghiile,scrie peste tot inclusiv pe mobila si pe manute.II place la nebunie sa faca baie.O mica problema avem cu olita !Sta pe ea de cate ori o pun dar cand vine momentul culminant fuge de pe olita si eu dupa ea!Nu mai stiu ce sa mai fac cu ea la capitolul asta?In rest va pupacesc si va multumesc ca m-ati urmarit si ati avut rabdare cu mine!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Luminita, e greu de spus.

eu, de pilda, am mare incredere in doctorita lui Matei si ii dau medicatie exact cum imi indica. daca am vreun dubiu o intreb pe ea ce si cum.

conteaza mult ce fel e medicul vostru si pentru ce i-a dat prednisonul.

si Matei a fost racit tare, tusea rau de tot, eu si taica-su faceam noaptea cu rindul ca sa dormim cu el, dar nu i-am dat nimic de genul asta.
la noi a functionat urmatoarea: cind tusea il mingiiam si ii sopteam la ureche ca sa se linisteasca si sa adoarma inapoi repede.

te-am lamurit bustean, in concluzie.

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutari tuturor !

Azi e o zi speciala pentru mine , e ziua de nastere , schimb prefixul...

Plecam la Durau sa sarbatorim , pt ca pe 28 e si ziua sotului , plus ca mai sunt 2 prieteni care implinesc anii .

Mihnea e bolnavior , are amigdalita ,dar e destul de vioi ,numai ca trebuie sa il bagam mai mult in seama ca altfel devine morocanos

La capitolul olita face progrese din ce in ce mai mari , in sensul ca are zile cind se duce singur dupa ea la baie si o aduce .Sta pina seara cu un singur pampers pe el .Seara in schimb se ia cu joaca cu tati si uita de ea .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

,

Nu am mai avut timp nici sa va citesc. Am fost super ocupata la serviciu si acasa nici o sansa sa intru fara ca mica mea sa nu vrea si ea in brate la calculator. Cred ca o fac calculatorista .

In primul rand multa sanatate bolnaviorilor! Offff.... vremea asta ne rapune si pe noi cei mari... dapai pe ei, mititeii...

Gabi, La multi ani, da fi sanatoasa si tu si sotul tau si, bine-nteles si puiul tau! Petrecere frumoasa! Multa sanatate lui Mihnea!!

Despre noi ce sa va zicem. Zilnic face progrese. A inceput sa vorbeasca in propozitii. Cu oala o ducem binisor... dar se poate si mai bine.
Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si ca nu am mai avut probleme cu ea.
Am fost la un chef la un piticot care implinea 2 ani. A fost super. Au fost o gramada de copii si ne-am distrat pe cinste.
Poze gasiti in http://pg.photos.yahoo.com/ph/niciev/my_photos, albumul Kef Fabian. NU se mai lasa dusa de acolo.

Cam atat de la noi,
numai bine si pupici

Mergi la inceput

YUPIIIIII ... NE-AM LUAT CASA!!

dar ne mutam abia in ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara......buna seara

am trecut si eu pe la net sa vad ce mai face-ti......

Gabi, La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buli felicitari ptr casa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si noi am terminat casa dar inca nu ne-am mutat abia saptamana viitoare ne mutam...si nu va mai spun ca ma rupt la buzunar ptr ca noi in apartamentu in care stam acum nu am luat absolut nimic.......deci am de cumparat absolut totttttttttt de la furculita si cutit........dar nu-mi pasa.......sunt atat de fercita, ca in-sfarsit sa terminat.

Rachella e bine tot mai tuseste dar nu foarte rau......de duminica am inceput sai dau cu ulei de berbec (asa so zice? habar nu am)....o ung seara inainte de culcare, mi-a spus o rusoica ca e super si asa e ,credeti-ma......si ai mai fac si infuzie cu ulei eucaliptic.....si am renuntat la masca care ne-a dato dr. am auzit ca nu e indicata deloc.

Gata fug acu .......

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Gabi, la multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti

Ane, abia astept sa va puneti net sa ne povestesti de Rachella mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Anca, s-o stapaniti sanatosi si la mai mare! Spune-ne pana la urma ce ati luat si cum este?

La multi ani Gabi!
Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!

Oooo, Anita,Luminita, bine ati revenit! Se inmultesc randurile absentelor! Ne bucuram ca sunteti mai bine si felicitari Anita pt. noua casa. Da-ne mai multe detalii!

O noapte linistita!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput