dragalasi poznasi (ian-febr 2004) 84

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Matei sa cresti mare,sanatos si frumos!
De la noi nici o noutate,doar am mai pus ceva poze de la Bran,in albumul nr3.
Va pup si doresc multa sanatate puiutilor bolnavi.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut pozicile Taniei si Andrei
moamaaa ce frumosi sinteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani Matei !

Off, noroc de mine ca mai alaptez ca asa am si eu timp sa mai intru pe aici si sa vad ce mai faceti , voi si prichindeii,mai bine spus domnisoarele si cavalerii

Am si eu o rugaminte .Tin minte ca cineva dintre voi a avut probleme cu geardia la copilasi .Cum s-a manifestat ? Cum v-ati dat seama de ce are ? Ati facut analize la scaun si a iesit din prima sau ati repetat de mai multe ori ?

Mihnea are niste bubite pe corp , iar dr mi-a spus ca e geardia de vina si ne-a dat trat cu propolis , dar nu ne-a dat sa facem analize .La inceput am crezut ca erau niste piscaturi de tintari .Il manica si se scarpina mereu.In rest nu are decit o scadere a apetitului .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Emilly,Buli, Roxana-dragute ca intotdeauna! dar voi cand veniti la interval cu poze noi?

Gabi- cred ca e bine ce ti-a recomandat dr. In plus ti-as recomanda la randu-mi, seminte(miez) de dovleac-sfaramitate(nu-mi vine alt cuvant la indemana) si date sa le pape crude, in mancarica, daca nu le vrea altfel. Chiar daca nu are giardia, rau nu-i fac nici propolisul, nici semintele. Seminte cam 10 mieji odata/3ori pe zi. De regula se fac 3 probe din scaun, la un interval de 7 zile intre ele si nici atunci nu-i sigur ca prinzi perioada de ,,ouare'' a giardiei. Dar semnale evidente sunt: in paloare, cearcane la ochi, preferinta spre dulciuri , apetit scazut la mancare si nu in ultimul rand eozinofile peste 3(ca nr.) din Formula leucocitara, care este o proba de sange(se poate lua si din degetel). Sanatate multa si Doamne-ajuta sa nu fie giardia- se scapa destul de greu de ea. Si da...din pacate, pot sa apara, ca reactii secundare, bubite pe corp de la giardia.
Un we placut tuturor!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetele, va dorim weekend placut. Eu plec la munte cu sotiorul meu pana maine, aveam ceva nevoie de relaxare.

Gabi, eu nu mi-am dat seama ca Alex are ceva. In afara ca nu ia in greutate, ceea ce era valabil insa si cand nu avea giardia. Dar am facut analizele pentru gradi si asa am descoperit. Eu zic sa faceti analizele, sa nu fie alti paraziti. Oricum Propolis este super si poti incerca si Helmiflores de la plafar.

Pupici. Fug spre zapada.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Taniaiata-ne si pe noi

http://community.webshots.com/album/488247126ERDGRh

pupicei si we frumos tuturor!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

ooo, sunt dezamagita. M-am intors din weekend si constat ca trageti chiulul.

Afost super, zapada, zapada, zapada. POate mai multe povestiri maine.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Hello ptr toata lumea

Roxana ce bine ca te-ai odihnit..unde ati fost?

Eu sambata am trecut pe la birou - putin - iar seara am fost intr-o vizita. Duminica la fost la caminul de copii - le-am dat bani sa isi cumpere cartofi ptr toata iarna ca nu aveau iar cu restul de finante stranse, vedem ptr ce le alocam.

M-am jucat cu ei, am fost cu inca 2 colege de la birou si a fost tare frumos. Maria mea era tare dragutza si cu toate ca la inceput nu ma mai tinea minte pana la urma tot in bratele mele a sfarsit.Era tare ferice ca i-am dus "calamele"...draga de ea !!!

Altfel, baietii mei sunt bine, Matei ma striga prin casa toata ziua iar Andrei evolueaza f frumos.

Eu abia astept sa ajung acasa la ei - ziua de luni mi se pare cea mai grea ....

Pupici la toata lumea si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Of,of,nesuferit anotimp!Cand ma gandesc ca era preferatul meu!Dar de cand cu puiul mic care cum da cu nasul de rece gata cu "bubele" ma enerveaza enorm vremea asta!A abut o bronsiolita saptamana trecuta,miercuri a terminat antibioticul,pana ieri i-am dat si sirop de propolis cu echinacea,amroxol{10 zile]parea ca-si revine,tusea f.rar,doar ii mai curgea nasul.azi am stat afara cam o ora,am intrat in casa,n-a vrut sa manince nimic,l-am culcat,si acum il aud cum tuseste,rau de tot,parca-i mos,nici nu stiu cum de nu se trezeste de atata tuseImi vine sa mor daca o luam iar cu antibiotic,...De ce tuseste asa?va mai tin la curent!
Sanatate multa,puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

firuta sanatate multa puiului tau! e posibil sa nu-i fi fost bun antibioticul luat.Sper sa te lumineze medicul ca tare rau e cind ti-e puiul bolnavior...

pupicei feteleor!seara buna!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput