Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Pe cutia mea de Pro scrie ca nu se accepta nici un fel de abateri.
Raluca, numai la Pre scrie ca "Also as a supplement for babies not being fully breastfed (two-milk nutrition)", deci asta e diferenta. Pretenu' e de fapt cunostinta de-a sotului meu, nu pot sa-ti fac eu lipitura. Dar vorbim la sf anului sa-mi zici de care folosesti, si la inceputul lui ianuarie iau legatura cu tipul ala si iti cumpar!
Azi am stors din nou tone de puroi din buboiul Mirunei, care acum e mare de citiva cm. Eu zic ca e pe cale de vindecare; oricum daca imi da dr dupa-amiaza antibiotic injectabil, nu i-l dau decit dupa ce fac sapaturi serioase pe net dupa efecte secundare.
Ioana, mama Mirunei
karmenutza spune:
Raluca, eu cred ca chiar carbohidratii si uleiurile fac laptele mai consistent. Cred ca chiar asta e diferenta, si e foarte importanta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Tonnia spune:
Gata, m-am prins care e diferenta: Pre e pt cei completati si pt cei care nu au fost alaptati, Bio 1 e pentru cei nealaptati si pt cei intarcati. Sublinierile sunt diferenta. Iar ce e comun pt ambele tipuri: sunt cei nealaptati vreodata. Pt cei care au fost alaptati o vreme sunt doua situatii:
-raman cu completare, si atunci au Pre
- sunt intarcati, si atunci folosesc Bio 1
Tonnia spune:
Karmenutza, mananca la 3 ore ziua si cam la 4 noaptea, are cam 7 mese/zi, cam multe, exclusiv praf.
Ioana75 spune:
Tonnia, you're . Multumim ca ne-ai tradus si interpretat.
Miruna mea se culca seara la 8 juma, o sa incerc sa o culc si mai repede; se trezeste o data noaptea, nu stiu la ce ora pentru ca nu deschid okii sa ma uit la ceas, o iau "pe de rost" din patut, o pun linga mine, apoi dupa 5 min o duc inapoi. Apoi dimineata la 7:30 scularea, si ziua maninca cam la 2 ore juma, sau mai rar daca stam mai mult afara sau doarme mai mult. N-am curaj sa numar cite mese are pe zi, sa nu ma sperii. Am mentinut si mentin in continuare alaptatul la cerere, fara sa incerc sa-i fac vre-un program de masa. Asa am citit ca e bine. La bb-ii hraniti cu lapte praf e pe dos, trebe hraniti la ore fixe, cu program.
Ioana, mama Mirunei
RalucaCostiurin spune:
Si la copiii nici in car, nici in caruta cum o fi mai bine?! Eu i-am dat la cerere si ca timp, si ca -- cantitate si si-a facut singurel un program, la 4 ore (3 1/2...) vrea papa. Exceptie noaptea, cand leaga 6-7 ore. 5-6 mese pe zi- o zi 5, una 6 ca asa pica.
Ioana, multumesc, e f bine si din ianuarie! Ca doar ne asteapta o lunga perioada de lapte praf...
Sa fiu sincera, eu prin respectarea dozajelor am priceput sa nu umbli la masuri (mai concentrat sau diluat), dar la cantitate.... doar nu-i mecanism! Ce fac, daca vrea mai mult de 140 ml nu-i dau si daca vrea mai putin il indes?! Stati, nu trageti (cu cartofi, ca rosii nu prea mai sunt)!!
Stiinta mare asta cu laptele praf!!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
kid2003 spune:
Hai ca m-ati speriat ca Calma Baby- ca e sedativ, incep sa fac sapaturi pe net, vorba Ioanei. Am vazut ca printre plantele deja cunoscute (musetel, fenicul etc) contine extract de tei - asta stiu ca e calmant, dar sedativ???
latrishia spune:
Hola mamici
Multumim pt urari!
Nu o sa ma dau batuta cu laptele, o sa incerc sa beau ceaiurile de care zicea Jadi. De Galactogil mi a spus doctora ca functioneaza psihic mai mult. Daca mai e si scump chiar n are rost sa iau. Sper sa mi vine si mie mai bine laptic dupa 2 saptamani. Pana atunci ii dau Milumil, asta i l a dat in maternitate si ii e bine cu el. De la mine storc cu greu 30-40 ml dar o mai chinui si la san. Tare ciuda mi e dar inca mai trag sperante. Si a mea se mai constipa,dar nu stiu ce sa i dau. Pediatra mi a zis sa i dau ceai baby calm daca o sa aibe colici. Sa i dau si pt constipatie? Sunt zile cand face doar odata, zile cand face de 2 ori.
Tare as vrea s o scot si eu afara..da nu ma lasa mama, zice sa stau macar o luna cu copilu in casa. Adik copilu sa stea ca eu am iesit de cand am venit din spital, macar o ora. Cik nu i bine, ca pe unde calca lauza, arde pamantul..lol..va dati seama ca am mers cu pompierii dupa mine
Lori&Luanna
codruta_grg spune:
Eu i-am dat 60 ml Nan1 si acuma i-a mancat. A urlat ca din gura de sarpe cand i-am dat sanul in gura. Nu a mai vrut sa suga. Habar n-am ce are?!
Eu, daca ii dau si san si completare, nu-i bun Nan1 (e numai pentru cei intarcati)?
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi