Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'Neata fetele!
Acum am reusit si eu sa semnez condica. Referitor la traficul din bucuresti . Eu vin cu iubi meu cu masina, dar drumul casa-servici in mod normal se poate face in 10-15 min., dimineata il facem in 40 min!!!!!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata....uite si eu pe aici cu o si o !

M-am uitat pe sit-urile pe care le-ati postat...sunt super...de fapt unul dintre cele cu lumanari se refera la magazine din mures si cluj...si intr-adevar, cunosc magazinele, si au lucruri dragute: lumanari, accesorii pt lumanari, suporturi pt lumanari etc.

Eu m-am indragostit de pietricelele acelea colorate, care inlocuiesc pamantul sau pot fi folosite in diverse feluri...nu stu exact cum se numesc deco...!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata fetele!
N-am mai intrat de ceva vreme fiindca nu prea am mai avut voie la servici...de fapt, si acum sunt intr-o oarecare "ilegalitate"..hi hi
AM fost week-endul trecut cu iubi pe la niste restaurante si am avut proasta inspiratie sa nu luam masina...asa ca ne-am rupt amandoi piciorusele sambata...mai avem de vazut cateva in week-endul asta, dar mie mi-a placut cel mai mult Ibisul si ne-am si programat acolo pe hartie deocamdata pt 17 iunie!! Daca nu ne palce nimic altceva mai mult, acolo dam avansul saptamana viitoare.
Am zarit si eu in trecere magazinul "Novias" de pe calea Victoriei Eh, din pacate, nu-mi permit sa dau atata banet pe o rochie pe care oricum o sa o port doar 1 noapte, dar ma gandeam, oare nu le-or si inchiria? Ca , in cazul asta se schimba datele problemei...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza fetele mele!
pepenashule , pey, erau acolo, in rafturi, la raionul ala unde sunt lumanarale (ca pe mine ma pierde iubi tot timpul pe-acolo )...sunt 3 la set, intr-o cutiutza transparenta legata cu o panglica , imposibil sa nu le gasesti...nu cred sa se fi vandut in cateva zile... deci..le gasesti in rafturile de langa produsele lui boboc , unde sunt si alea mirositoare....okii mari si vei gasi!
Preturi, naiba mai stie....am uitat sa ma uit de preturi cand lea-am vazut asa frumoase...io, la altceva ma gandesc...sa le iau de-acu'..sau s-or mai gasi si la anul?
Si da, semanau cu cele din pozele tale

Lilly, hai sa-mi dau cu parerea :
Ambele biserici accepta sa te cununi in religia lor numai daca:
- unul dintre sot este botezat in religia respectiva, si atunci biserica il primeste si il converteste la religia celuilalt
- nasii sunt de aceeasi religie cu religia in care se cununa mirii

Adekatelea, mai pi rumaneshte
- esti ortodox si al tau e catolic, trece al tau la ortodoxism, ai si nasii ortodocsi, si gata cununia
- esti catolica si al tau e ortodox, trece al tau la ocatolicism, ai si nasii catolici, evident gata cununia
Daca amandoi sunteti ortodocsi si vreti sa va cununati catolic....never ever...
Eu, cam asa stiu ca stau lucrurile....

Brizuca frumoasa si calda - mea culpa - trecut rishtorantu' pe listutza!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

A fost iuby la o agentie care organizeaza nunti si care au "stalpisori" care se leaga cu tull si se pun in biserica...si indiferent de numarul de stalpi de care va fi nevoie pretul e de 1 mil + cat o sa coste florile! Cum vi se pare?

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

Lilly, hai sa-mi dau cu parerea :
Ambele biserici accepta sa te cununi in religia lor numai daca:
- unul dintre sot este botezat in religia respectiva, si atunci biserica il primeste si il converteste la religia celuilalt
- nasii sunt de aceeasi religie cu religia in care se cununa mirii

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Eu din cate stiu este o conventie intre cele doua biserici (catolica si ortodoxa), astfel incat nici unul din miri sa nu renunte la religia lui. Cunosc multe cazuri in care unul din soti este catolic iar celalalt ortodox. Acuma nu stiu cum e cu nasii, dar cred ca trebuie sa aiba religia in functie de biserica unde se face cununia.
Eu sunt un caz, sunt evanghelica iar iubi e ortodox. Am vb cu preotul si mi-a spus ca nu e nici o problema, nu trebuie sama boteze la ortodocsi, adr sa am nasi ortodocsi iar copiii sa fie botezati tot la ortodocsi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Neata, fetele. Eu de cand cu programarea la MAriajlux, sunt numai un zambet...
Nu ati zis nimic, nimic de ideea mea cu nunta tematica, si eu eram asa de entuziasmata.....sa inteleg ca nu va place?

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andita

Neata, fetele. Eu de cand cu programarea la MAriajlux, sunt numai un zambet...
Nu ati zis nimic, nimic de ideea mea cu nunta tematica, si eu eram asa de entuziasmata.....sa inteleg ca nu va place?

Nunta noastra
Poze

...ba da!!!!!!!!! Doar ca atunci toate aranjamentele florale trebuie sa fie facute din cale...oare nu e cam scumpicel???

E super ideea...eu am si vazut cale artificiale din acelea mici, foarte frumoase, vreo 5 cu 20.000 erau puse ca si intr-un fel de buchetel dar daca vrei se pot desface!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andita mie mi se pare o idee geniala...bine, probabil sunt subiectiva, pt ca si eu am avut cale...
Dar fa asa cum simti si nu mai fi suparata...poate fetele n-au observat postarea ta. Dar in general, indiferent de opiniile celorlalti, e bine sa faci cum simti si cum iti e tie bine! ( psiholoaga rebela din mine)
Pupici la fata

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

M-am gandit si la asta, ca e scump, dar am facut socoteli: aranjamentele de pe mese nu trebuie sa fin DIN cale, cu CuU calA!!! Adica, 20 de mese, 20 de fire. Plus buchetul meu inca vreo 10, plus aranjamentul pentru masa mirilor, vreo 5, plus florile pentr socri, nasi, domnisoara.....vreo 50 de fire in total. Plus alte flori, un picut mai ieftine. Si pentru asta, daca e sa iasa cum imi inchipui eu, merita sa-mi intorc buzunarele pe dos...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput