Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ce harnicute sunteti, fetelor!Ne-o luati inainte Miresicilor de 2006!
Noi, cele de 2005 totusi va putem ajuta cu idei, sugestii din ceea ce am simtit si facut in "cea mai frumoasa zi din viata noastra"!

O sa intru mai des pe la voi daca ma primiti!
Va pup!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am reusit si eu sa aflu care sunt preturile la noi la biserica. Cica nu trebuie sa dam nici un avans. Nasii platesc dupa nunta taxele. Am ramas mirata cand am auzit ca 600.000 de mii e suficient pentru 2 preoti. Asta in comparatie cu preturile pe care le spuneati voi. Deci nasii mei scapa ieftin.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara miresici,
Ce faceti voi?
Eu am aflat azi ceva si vreau sa va spun. Cica pe langa magazinul Victoria (unde e si un mag. de pantofi) s-a deschis o reprezentantza Pronovias. Si magazinul se numeste <Novias>. Sper sa nu se considere reclama pt ca eu m-am maritat...n-am nici o treaba. Preturile cica intre 1000-4000E. Poate merita sa mergeti.
Cand am auzit la voi m-am gandit.
Scuze inca o data daca se considera reclama! (pot sterge)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna seara, buna seara!
dianette, super si site-ul dat de tine ......
Alyna, suntem niste albinusse grabite spre marele eveniment , hihihi
a.cicel, bravo, bine ca ai rezolvat-o si cu biserica ....tind din ce in ce mai mult sa cred ca preturile de care se vorbea aici tin numai si numai de faptul ca sunt biserici de Bucuresti...ca de altfel si pretul meniurilor...
Este bine stiut ca majoritatea preturilor difera cand e vorba de provincie versus capitala...Slava Domnului ca inca se mai gasesc si preturi rezonabile pt meniu si biserica, chiar daca esti din capitala....si exemple avem destule pe aici

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Krelia, fusei si eu azi la Cora, dar nu vazui lumanarele in forma de tortulet... Sigur nu erau in forma de bradut? Serios acum, se gasesc la cel din Pantelimon? Ce culori au? Ce preturi? Si, in fine, seamana cu cele din pozele mele? Scuze daca pun prea multe intrebari, dar chiar mi-ar placea asa ceva drept marturii. Acum o sa-mi clatesc si eu ochii cu lumanarelele de pe site-urile recomandate de tine, poate gasesc pe acolo ceea ce caut. Ah, si nu, retarpen-ul nu are nici o legatura, dar nici una, cu polidinul. Intre retarpen si moldamin, insa, sunt multe... (intrebat mamitzu farmacist)
Andita, sa fie intr-un ceas bun programarea! Si sa ne dai si noua toate amanuntele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

va pup fetele..
ce de lucrushoare fromoase..dianette, faine imagini..
draga Alina24- -m-ai inspirat cu restaurantul ales de voi-unde a-ti avut ringul de dans?
magazinul cu rochitze- este pe calea victoriei pe partea de vis a vis de politie-cum mergi spre mag. victoria dinspre bulevard-pe prima straduta la stanga (unde pe colt e mag cu pantofi si genti).abia astept sa ajung si yo ca pe site arata mai mult decat promitator..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata!
Nu-mi vine sa cred ca sunt prima astazi pe-aici.
Nu prea aveam chef de lucru, si m-am gandit sa-mi arunc un ochi pe forum, sa vad ce ati mai povestit.
Imi place ca sunteti optimiste, si va ganditi deja la aranjatul salii cu lumanarele, si chestii faine, dar eu inca nu pot sa ma gandesc la asa ceva pana cand nu stim exact cum facem cu bisericile (vrem sa ne cununam si la cea catolica, si la cea ortodoxa). E mai complicata situatia, sper s-o descurcam noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
nu v-ati trezit inca? Pregatesc eu o cafeluta pentru voi?
Azi sunt fericita ca vine iubi acasa. E plecat de luni. Mai are 225 de km pana acasa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Buna dimineatza si de la mine... Cum ati calatorit, fetelor (cele care nu veniti cu autoturism personal, ci cu RATB-ul ) ?? Eu acum abia imi revin...

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fete ...am obosit cat am alergat pana la birou...un trafic infernal in Bucuresti (cred ca stiti deja) ...si eu care eram obisnuita pana acum cu metroul imi e super greu cand vad atata aglomeratie

Mergi la inceput