Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Dana poate durerea de burta e alta decat cea periculoasa, poate simti ca te tine ceva daca spui ca si cand stranuti te deranjeaza...mi se intampla si mie dar nu dureaza mult, ca durerea din cauza ligamentelor.
Ce parere aveti de ID-ul mamaian Este si scurt si simplu
si nu pot sa cred ca exista....daca exista atunci mamaianfeb ![]()
Giova pai daca pleaca italienii atunci o sa ai curand comp de la sv acasa
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
adriana_i_ spune:
T_Ioana: eu i-am dat in cap la raceala cu ceai de salvie si ceai de tei, ori separate, ori combinate, cu muuulta lamaie si miere. Si din cand in cand paracetamol.
De asemenea am supt cat am putut bomboane de salvie, sau bomboane de lamaie si miere. Cum o saptamana de zile gura mi-a fost in 90% din timp singura cale de acces a aerului la plamani
, nu am putut sa le sug prea des, desi imi faceau bine.
Dana_Ene: nu am primit inca e-mailul...
Care e problema cu numele actual al contului pe Yahoo? De ce nu e bun?
Adriana 26+
Bee spune:
Maraki si Giova, ma bucur ca sunt baietzeii bine! Maraki, parca tu ziceai ca la primele 2 nasteri ai scapat fara epiziotomie? De ce tzi-ar face tocmai acum! Si ce daca Angelo e "capatanos"? Gaseste el locul de iesire.
.
Acina, poate starile de rau sunt si de la vremea asta asa de ciudata! Eu una azi nici n-am putut tzine ochii deschisi. Iar tu inca lucrezi, conduci, etc.
Dana, pana maine la control mai e tare putin si sigur Roxana e ok. Si pe mine de 2 zile ma incearca dureri foarte jos, cam ca la ciclu si m-am gandit eu ca tb sa fie un fel de contractii, desi eu nu simt sa se intareasca burta brusc! Cand e tare, pai sta tare mai multa vreme. Asa ca am trecut si eu la No-Spa, 2 in 2 zile. Azi, vad ca e mult mai bine.
Ioana si Deea spor la lupta cu raceala. SI eu ma laudam cu aceleasi simptome sapt trecuta. Si am scapat. Nici macar n-am stat in casa (ca nu am eu stare!).Iar de luat? Eu am mancat lamai si multe lichide (nu neaparat ceai).
Irinel, ce bine ca vine sotzul! Si va mai gaseste si in buna ordine! Sper ca nu ai asamblat singurica mobila Ilincai! Ca eu cu sotzul, am dovedit rapid patzutzul, dar la dulap..........de 10 zile ne tot uitam! NU prea suntem harnici.
Adriana, bine ca ne mai dai vesti bune chiar daca mai rar.
Bee
si Fetitza
marchplayer spune:
Deea, ziceai ca nu ma plang de nimic azi? Pai nu pot ca dorm! Cred ca o sa ma apuc sa beau o gurita de cafea dimineata ca altfel imi schimb somnul si o sa huhurezesc pe forum noaptea daca o tin in stilu asta!
Felicitari fetitele pentru bebeii grasani si sanatosi!
Maraki, si mie mi-a zis ca are capul mare
! Si da, eu imi astept sotul, dragul de el, azi chiar este in Germania! Eu nu i-am pregatit decat o singura surpriza, sunt cu 20 kg aproape in plus si cu o burtaaaa mama mama! I-am trimis pozele de la 19 sapt si ziea ca este mare, ce-o zice la 30 cand e dubla?
Burticutele racite sa se faca bine repede si pe Dana sa nu o mai doara capul. Eu sa stiti ca n-am nici o pretentie asupra ID-ului de mail, asa ca orice hotarati este ok pentru mine.
Bafta fetelor ce merg maine la control!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Fetele care stati acasa, uitati-va maine pe TVR sa o vedeti pe Paula noastra si pe Alexandra.Am gasit postarea ei aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61879
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Deea 

Hai ca suntem criminale
: eu am crezut ca tu te-ai suparat ca te-am corectat (ceea ce nu facusem); tu ai crezut ca eu m-am suparat ca tu m-ai corectat (ceea ce nu ai facut).
Batale vina sa le bata de BABE!
La mine sigur sunt hormonii astia de vina
.
Eu am vazut fetele alea dar nu mai stiam ce sa cred
.
poze
Ursoaica
32+
Denisam spune:
Neatza burtici,
Vad ca aveti activitate intensa pe aici, Monica esti f . activa azi, de, vizita de la doctor te-a antrenat.
.
Felicitari fetelor pentru bebeii grasani si sanatosi!
Astery tu ce ai facut?
Bafta maine Irina la ecografie, nu stiu cine mai are programare la ecografie!
Ioana- eu zic sa bagi lamaie cu miere si ceaiuri la greu, si pt febra se ia tylenol la 6 ore, e cel mai safe in sarcina, eu am scapat cu el repede, intr-o zi jumate si se recomanda f. mult aici, si crede-am ca doctori mai precautzi ca astia , nu cred ca exista, pt ei bebe vine mereu ep primul loc.
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetelor nu mai tin minte, care dintre voi are in camera bbului o comoda cu 3 sertare parca cu marginile roz si perdeluta la geam galbena cu ceva roz pe acolo?
Sau oricare alta burtica care are comoda!
Masurati si pt mine va rog:
-cat are inaltimea comoda;
-ce inaltime are un sertar;
-si latimea, lungimea platoului de deasupra (a dreptunghiului care e formeaza).
Va roog frumoos!
Trebuie sa dau comanda si nu am facut schita!

poze
Ursoaica
32+
Giova spune:
Maraki sper sa nu uit sa ma uit maine la Tv, dar mai mult ca sigur voi fi in oras atunci sa-mi iau medicamentele.
Acum am laptopul unuia dintre sefi, maine vin, nu stim cat stau, asa ca dupa ce pleaca, mi-a promis Clau ca-l aduce din nou.
gio
si bb Marco 31+
tedita spune:
Fetelor, aveti idee daca la 28 saptamani colul este bine masurand 38.8 mm??? acum o luna avea 43 mm, nu inteleg de ce se micsoreaza..sau asa trebuie??