Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Taratataaaaaa

Simbata vine tati acasica, dupa doua luni de strainataturi. Ne e un dor!!!
Ilincuta era piticuta cind a plecat el, acum e maricica,o sa-i poata simti si tati miscarile, ca nu le-a prins inainte sa plece. Si tare vreau sa simta si el emotia asta. E atit de frumoasa.
Ioana, poti sa iei linistita Oscilococcinum (e preparat parca din ficatul unei pasari exotice), mie asa mi-a spus medicul meu de familie. Din ce stiu eu, e cam singurul remediu homeopat pentru raceli si stari gripale care se gaseste in farmaciile din Romania. Poate ma insel, dar oricum nu are importanta, cert e ca medicul a zis ca e OK si la gravide. Se foloseste cu succes si preventiv, dar dupa cum zici ca te prezinti nu e cazul. La tine e de-a dreptul curativ. Sa te faci bine repejor
I-am pregatit o surpriza lui tati. Am cumparat si asamblat mobila lui bebe. E foarte straniu sa dorm cu patutul Ilincai in camera, ma tot trezesc noaptea sa ma uit la el. Si parca nu-mi vine sa cred ca in doua luni o sa vina pe lume, iar in patutul acela o sa fie un sufletel.
In plus, in urma cu o saptamina am adus-o si pe mama de la Cluj, asa ca am facut (mai bine zis a facut) casa luna, toata hainele si lucrurile spalate sau improspatate, ale noastre toate si cele de iarna, plus ale lui bebe.

Va pupacesc

Irinel si Ilinca Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
MARAKI, felicitari pentru vestile bune! Vad ca este grasunel bebelinul tau! E bine ca te descurci cu epilatul inghinal singura, pe mine ma face Gabi de ceva timp.
JANINA, imi pare rau ca iar te-ai simtit rau! Poate ar trebui totusi sa-l suni pe dr. sa-l intrebi ce sa faci, poate iti zice sa iei altceva decat No-Spa.
RALIRALI, si eu ma gandeam ca ar fi cel mai frumos cadou de Craciun bebelinul, dar eu zic sa stea ei cumintei acolo pana la termen, ca asa e cel mai bine. Sa stai in pat si sa ai grija de tine!
MONICA, mie mi-a iesit bine fierul la analize, iau si Materna si tot mi-a zis sa iau o pastila de fier pe zi, ca sunt palida. Voi ce ziceti, sa iau?
GIOVA, vad ca si tu ai fost la echo, felicitari pentru vestile bune! Sa fie sanatos bebelinul!
IOANA, bine ca stii si tu sa deschizi capitol nou. Cum mai stai cu curatenia? Sanatate multa si stai la caldurica!
TOANCA, si eu ma mai trezesc cu burta tare, dar eu zic ca daca nu ne doare nu sunt chiar contractii. Nu stiu ce sa zic, o s-o intreb pe dr. Si eu am luat cateva seri la culcare No-Spa asa preventiv.
ASTERY, bafta la echo!
ACINA, chiar ma intrebam pe unde esti. Ma bucur ca te simti mai bine acum. Tu ai facut analizele de trimestrul III? O sa vezi acolo daca trebuie sa iei ceva pentru starile astea. Sanatate multa!
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, Oscillococinum este un medicament homeopat. Sunt niste bobite de zahar inpregnate cu o cantitate ffff mica de ceva substanta cu care organismul intra in rezonanta si asa apare procesul de vindecare. Asta din cate stiu eu de homeopatie, dar poate ma insel. Pe prospect nu scrie de nici o contraindicatie. Eu am aflat de el tot pe forum aici. La mine si-a facut efectul, dar numai daca stau treaza. Daca ma pun la orizontala, s-a dus cu starea de bine. Ma rog... e doar a 3-a zi de raceala. Si eu de obicei ma tratam f repede. Si luam ceva medicamente de plante. In 2 zile eram ca noua. Dar de data asta nu a mers. Imi curgeau ochii incontinuu, nasul ce sa mai zic...permanent infundat. Acum, cat de cat vad sa citesc pe forum deci sunt pe vindecatelea.

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina mi-a dat trimitere la spital si a spus sa ma duc cam peste 2-3 sapt. De cursuri nici nu a pomenit, oricum nu ma duceam pt. ca sant comoda si fara masina nu ma deplasez( Giorgos lucreaza mult si nu pot sa-i cer sa ma duca )NU ma gandeam la cezariana, ma gandeam doar ca mai mult ca sigur nu scap de taietura cand o sa nasc
Bee sa stapaniti sanatosi mobila de bucatarieCand o sa fie totul aranjat, sa vezi ce bucatarie o sa ai
Irinel sa stapaneasca bebelina sanatoasa patutul Cred ca nu mai ai rabdare pana sambata Si March e in asteptare sa-i vina sotul

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ioana atata timp cat nu ai febra raceala nu afecteaza copilul. Mai ales la varsta asta a sarcinii.
Oscilococcinum este un medicament naturist pe baza de plante, poti sa iei, si eu am luat cand am fost racita. Nu stiu daca face bine sau e doar marketing. Eu am luat si paracetamol (1/zi) si in rest ceaiuri (fara lamaie sau miere ca-mi dadeau arsuri) si am facut frectii in fiecare seara. si am iesit din raceala cu bine.
Ursoaica eu am inteles din mesajul Deei asa : arsuri avem cand ii cade parul lui BB, nu cand ii creste. Deci asta era corectura (sau am inteles si eu prost!!)
Acina cred ca trebuie sa papi mai bine sau sa iei vitamine.

J 28 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana mananca lamaie cu zahar, stiu ca e nasol, dar trece. si poti lua cate un paracetamol simplu. Insanatosire grabnica!!!
Monica, mama dar e durduliu bebele tau. Bravo lui!!! S-o tina tot asa.
Dana super pozele trimise de Teolinda!!!!
Adriana ma bucur ca sunteti bine. Nici eu n-am auzit ca nu trebuiesc taiate unghile, din contra, am auzit la fel cum au zis si fetele, ca se taie in somn.

gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursoaica, de unde ai scos puiuca ca m-am suparat?? Eu am glumit. Nu s-a vazut dupa rasetele de la maimutoii astia colorati?

Hehe. Nici nu m-am prins la ce te refereai la inceput. Eu glumeam, am zis ca au gresit babele astea cand au zis ca ai arsuri cand le creste parul la bebe si ca ar trebui sa le corectam ... sa nu ne mai induca in eroare, ca noi de fapt avem arsuri cand le cade parul la bb. Nu am facut corectura gramaticala. Departe de mine acest gand Tocmai eu care dupa ce imi citesc postarile imi vine sa le sterg cand le aud cum suna .

Scuza-ma, serios, am vrut doar sa fac o gluma, dar se pare ca nu m-am exprimat bine caci, uite, ai crezut ca te-am corectat

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maraki, daca tot ai abordat subiectul cu ID-ul de pe Yahoo, eu chiar vroiam sa va propun ceva:

- faceti propuneri pentru un nou ID comun.
- pe urma votam care e preferatul majoritatii
- transferarea tuturor mesajelor care deja exista pe ID-ul actual se va face foarte simplu, nu pierdem nimic.

Dupa care putem continua cu votarea unei parole (poate chiar pe actualul cont sa veniti cu propuneri), ca sa nu le facem publici pe forum.

---------------

Eu azi n-am avut o stare prea buna.
Ma cam doare ca[ul, dar cea mai serioasa problema este ca ma doare burta jos. Nici nu pot sa ma misc prea tare. Si cand stranut ma doare.
Abia maine merg la doctor...

Daniela (27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janine stiu ca si scobutilul este bun pt. durerile de burta, de fapt eu asta i-au si dr. a spus ca e in regula.
Fetelor si eu ma pomenesc ca se intareste burta dar fara sa ma doara, astea sant contractii normale si nu trebuie sa luam no-spa, la mine dureaza cam 1 minut dupa care se relaxeaza .Daca erau periculoase se vedea astazi la control nu=? Mie mi-a iesit colul foarte bine!
Alina sper ca ai si tu zi de relache
Giova felicitari pt. vestile de la ecoSa fie Marco sanatos si sa ai nastere usoara

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dana imi pare rau ca nu te simti bine, stai in pat daca poti, ia no-spa. Maine o sa vorbesti cu medicul.
Dar de ce e nevoie sa facem alt cont comun, sa votam si asa mai departe? Ca mie contul acela mi se pare foarte bun! Sau iar imi scapa mie ceva?

J 28 fix

Mergi la inceput