Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
LunaNoua spune:
Ursoaica, poi de ce nu spui asa maica?
Ia sa schimbam noi vorba. Deci, cu corecturi, vorba e asa: ![]()
"Arsurile apar cand ii cade parul lui bb" 
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Adriana nu e adevarat cu unghiile....nu cad, in cel mai rau caz se dau pe spate cand cresc prea mult, trebuiesc taiate dar este bine sa facem operatiunea in somn.
Fetelor mie nu mi-a dat dr. nimic sa i-au in plus fata de ce am, analizele au iesit toate bune si nu era nevoie de vitamine, etc.
Yoga am facut dimineata pt. ca aseara chiar nu puteam sa ma misc
^iar astazi cand am dat urina nu vedeam nimic din cauza burtii si abea am reusit sa adun foarte, foarte putin( pe fundul recipientului )
Giova doamne fereste, nu era problema hainutelor,deranja doar cand scriai ca sant urate cele din Ro,Marco sa fie sanatos si nu te gandi ca are cineva ceva cu hainutele luate pt. el
Alina spunei Catalinei ca este normal ca fetitele sa fie mai micute, sa nu compare greutatile bebelinilor
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Buna burticute,
Azi noapte am facut carare intre dormitor si baie. Asa ca azi dimineata am mai stat sa recuperez si am trandavit pana la 10 in pat. dar am recuperat pana acum, caci am facut curat in toata casa , si spalat de rufe. Acum va citesc puti , stau sa ma releaxez, ca pe urma ma duc sa fac mancarea, apoii de la 6 ma duc la cursurile prenatale.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
T_Ioana spune:
Buna dragelor! Mi-am facut si eu curaj sa ma dau jos din pat si sa vin sa vad ce ati mai scris. Sunt racita moarta. Tot asa ca si Deea, imi curg lacrimile, am nasul super infundat, ma ustura gatul de mor si ma doare fiecare muschiulet si oscior din corp. Temperatura e 36.8 asa ca ddpv nici o problema. Nu am luat absolut numic, am mancat 2 portocale si o farfurie de ciorbita dar as bea ceai, doar ca nu am ain casa decat ceai de menta si nu ma tenteaza, ca apoi am alte probleme. Ce fel de ceai se bea la raceala, si care e faza cu Oscilococinum(sau cum se scrie), este indicat la gravidute, vi l-a prescris medicul, daca nu iau nimic ii fac rau lui bb? Eu in general cand sunt racita o duc pe picioare, nu iau nici macar o aspirina, dar acum mi-e frica sa nu-i fac rau lui asta micu'.
Daca ma puteti ajuta cu niscaiva sfaturi raman indatorata.
Va pupic mult de tot!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
acina spune:
Buna Burtici,
Of, of, lipseste omul o zi si voi umpleti o multime de pagini
, abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris
.
Felicitari fetelor care au fost la controale si bbeii sunt ok . ![]()
Eu ieri m-am simtit nasol, am avut stari de lesin , si
apropo a mai avut cineva astfel de stari? Am plecat acasica si am stat cuminte in patut. Am luat si no-spa dar tot degeaba, oare starile astea de ametela or fi de la vreo lipsa de Ca, Mg sau Fe. Pe 27 merg la Dr si o sa-i povestesc ce mi s-a intamplat.
Imi pare rau ca au aparut intre noi , discutii nasoale, dar ma bucur ca au trecut.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burtici.
Anca
27+
Pozele Noastre
Burtici
dana_ene spune:
Am primit cateva poze de la Teolinda. Sunt superbe. Asa cum a dorit, le-am adaugat la BEBEI IN BURTICI: http://www.copilasi2006.3x.ro/Bebe%20in%20burtici.htm
E minunata. Are o burtica mare (dupa cum si Stefan e un bebe durduliu) si ea e foarte frumoasa.
Adriana, gata. Am trimis parola pe adresa ta.
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ursoaica spune:
Ioana Oscilococcinum este homeopat, parca. Eu mi-am intrebat medicul cand am racit si mi-a zis ca de acum sunt mare si pot sa iau si un Paracetamol, Strepsils si ceva inhalatoare pt nas (NU Rinofug). Eu mi-am luat niste creioane de nas si au fost bune, la inceput nu le simti efectul dar in timp da.
Deea imi cer mii de scuze daca te-am suparat cu ceva. Sau mi se pare mie? Dar ai fost tare comica cu acea expresie care se potriveste manusa la ceea ce simtim noi.
Nu inteleg ce corectura am facut.
Eu pur si simplu mi-am adus aminte de la un curs ceea ce am scris.
Sincera sa fiu eu nu vad nici o greseala in mesajul tau. Si chiar daca as vedea nu le-as baga in seama, parca politica era fara corecturi adresate celorlalti, si sa fim serioase eu si gramatica mai subtire.
Daca a fost o gluma imi pare rau ca nu am inteles-o.
Imi cer scuze inca o data daca te-am jignit
.
poze
Ursoaica
32+
maraki spune:
Ioana incearca cu ceai de musetel si miere, stiu ca poti lua si paracetamol 1 maxim 2 pe zi.Insanatosire grabnica
Acina ce faci? Esti bine?
Irina mi-am amintit ca maine te duci la dr. Te asteptam cu vesti bune 
Astery ai venit de la control?
Dana mi se pare cam greu ID-ul de la mail-ul comun
am incercat de 4 ori sa intru pana acum si imi da erorr
mai incerc, ce sa fac.....
30+
Monica
irinadum spune:
Monika vezi ca ai sa faci un Angelo grasan. Si daca are capul mare , ce? Poate sa iti faca cezariana din cauza asta? Ti-a zis ceva de cursuri de unde trebuie sa te inscrii?
Adriana ma bucur ca ai scris si ca Maya e bine. Iar cu unghiutele ai sa vezi ce ai sa le mai tai cand incepe sa se zgaraie singurica.
Ingrig si eu zic ca restul fetelor sa intrebi medicul ca si vitaminele astea nu se iau asa de la sine putere pentru ca dc nu ai nevoie un surplus de vitamine nu face neaparat bine.
Ioana insanatosire grabnica si nu stiu ce sa iti zic ce care si cum. Cred ca ceaiurile cu multa lamaie te-ar ajuta insa nu cred ca cel de menta e indicat. Poate te ajuta fetele
.
Cine mai mergea ma eco azi ?
Irina 34+
maraki spune:
Acina no-spa ajuta doar la durerile de burta, pt ameteli incearca sa mananci bine iar intre mese cat mai multe fructe.Eu chiar daca am probleme cu mancarea, chiar daca stiu ca nu imi face bine dupa....pun mana si mananc si uite ca mi-au iesit analizele intotdeauna bune
Fructe, in afara de mere nu pot manca nimic...
30+
Monica