Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Asa e Janina, misca mult, bine ca m-am obisnuit. dar cand mi-e lumea mai draga da cate un sut in splina si ma ia o durere......
Bee ma bucur ca v-a iesit mobila asa cum va doriti. poate au si aia nevoie de bani de au terminat-o intr-un timp record.
Ingrid nu stiu cum se activeaza PM-ul eu l-am avut activat. parca intri in partea dreapta in Profil Personal si incerci tu pe acolo ceva.Sper sa reusesti, ca as vrea sa mai povestim, dar n-are rost sa umplem pag. aici si sa plictisim fetele.
Daca nu pe mess. ioana14nemes@yahoo.com
Pana maine la ora 13 voi mai avea calculatorul, si pe urma il aduce Clau imediat ce pleaca sefii, dar cand nu stiu.
gio
si bb Marco 31+
adriana_i_ spune:
Buna fetelor 
mai traiesc
desi nu am dat demult un semn de viatza. Problema mea e ca nu pot tine pasul cu voi, apuc sa citesc cel mult "in diagonala" ce scrieti... Dar sper ca de la jumatatea lui decembrie, cand intru in prenatal, o sa am mai mult timp.
Sa a va spun cate ceva despre noi. Bebitza mea creste si se miscaaaaa de zor. Toata ziua buna ziua
. Cred ca pozitia ei e de o buuna bucata de vreme cu funduletzul in sus. Asta inseamna ca se sprijina cu capsorul pe vezica mea si in zona. Si cateodata mai se impinge si cu piciorusele tot pe acolo, de ma chircesc toata de durere
, da' ce-mi plaaaceee... Apogeul a fost duminica dupamasa, cand intinsa fiind pe pat, dom'soara s-a impins odata bine la mine pe vezica, col, si ce o mai fi acolo, si si-a ridicat funduletul in sus! Am fost pe spate de ras si eu si tati: burtica s-a deformat in sensul ca in dreapta era o ridicatura mai tare, si in stanga era lasata bine, si moale. Eu radeam asa iepureste, printre grimase de durere, asa ca tati s-a apucat sa vorbeasca cu Maya si sa o “buzareasca” doar doar o convinge sa isi schimbe pozitia ![]()
In rest, mare lucru nu mai stiu despre ea
, ca la ultimul control nu mi-a facut eco
. I-a ascultat inimioara, a pipait, a verificat contractiile, totul e bine. Si colul meu e bine merci tare si inchis, deci totul Ok. M-am obisnuit deja cu mainile umflate si dureroase si amortite, dar am intrat pe regim regulat de ceai de urzica si ananas si e un pic mai bine….
Am fost si racita cobza saptamana trecuta, a fost un cosmar, dar aproape a trecut…
Ne-am apucat sa adunam lucrusoarele pentru Maya, la hainutze stam binisor, problema sunt lucrurile mari. Pana acum avem doar patutzul, si lista cu ce ne mai trebuie
. Dar mai e timp
.
Cam asta despre noi…
As avea cum o intrebare, ca am prins din zbor ca ati dezbatut o problema: acea a unghiutzelor. Rogu-va lamuriti-ma si pe mine: de ce nu e bine sa le taiem unghiutzele dupa ce se nasc/in primele zile, etc??? Ca am mai auzit si din alte parti ca cica primul rand de unghiute trebuie lasate sa cada singure. Dar nu gasesc explicatia logica, si ma roade... Mi se pare total aiurea sa o las pe bebitza cu posibilitatea sa se zgarie (ma rog, i-am pregatit deja manusi subtiri de bumbac, dar doara nu oi tine-o toata ziua buna ziua cu ele pe manutze...).
Dana: am inteles ca ai facut un cont pentru noi pe Yahoo. Imi trimit te rog si mie user-ul si pass-ul? Merci!
Va doresc sarcini cat mai usoare in continuare, si un sfarsit de toamna minunat!
Adriana 26+
LunaNoua spune:
Ingrid, intreaba medicul de vitamine. Al meu mi-a spus ca nu vede necesitatea si sa nu iau. Asta l-am intrebat doar in luna a 6-a cand pana atunci nu luasem nimic, nimic. Si analizele au iesit bine, iar culmea, bb e f maaaare. Momentan e cu 4 saptamani mai mare decat graficul. Deci nu e necesar sa iei vitamine, decat daca nu ies analizele bine.
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Hello burtici,
Am venit de la dr.
Eu de la 82,9 kg am ajuns la 85,6( o fi mult 2,5 kg intr-o luna? ) col, placenta, lichid sant toate in regula, bataile inimii bebelinului sant perfecte, si are 2120 gr.
Dr. a spus ca are capul maricel ( cred ca seamana cu tati ) iar jena care o simt de atata timp sub sanul drept,sus la burta,este ficatul impins cu capul de bebelin.Deci inca nu a coborat dar mai este timp
mai ales ca nu sant la prima nastere si se poate intoarce in ultima sapt.Cat am stat la aparat pt. a monitoriza bataile inimii, a fost foarte activ, la fel si la ecografie
De multe ori spunea dr. " sehr activ " Fetele incep sa citesc ce ati postat astazi si scriu dupa
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by monica70
ADRIANA, cum sa cada unghiile singure????
MONI 32+ si bebelina DIANA
nu stiu ca si eu am fost nedumerita
explicatia e ceva de genul ca ele sunt foarte moi, si pur si simplu se rod/tocesc singure - partile "mari" ma refer, deci nu toata unghia. SI ca trebuie asteptat ca mai intati sa se toceasca, si dupa ce incep sa creasca din nou, de abia atunci se pot taia cu forfecuta. Repet, nu inteleg de ce
Adriana 26+
LunaNoua spune:
Maraky, bravo !!! felicitari 

Monica, Adriana eu cred ca partea cu rosul unghiilor este tot superstitie. Cine stie din ce negura a timpurilor vine? Si eu am auzit-o si nici mie nu mi s-a dat explicatie. Poate pt ca inainte nu erau forfecute pentru bb si cele existente il puteau rani. Eu stiu? imi dau si eu cu presupusul
, Deea
28+
Pozele ale mele
dana_ene spune:
Adriana, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe Maya.
Sa cada singure unghiile
? E o aiureala, eu una n-am mai auzit asa ceva.
Cum sa cada, nu se poate ?!?!?!?!
Veti vedea ca nu-i asa de mare problema. Veti putea folosi si forfecutele cu capete rotunjite si unghierele sau chiar sa le rupeti cu dintii.
Vezi ca ti-am trimis un mesaj pe mai.
Maraki
Angelos e bine, ma bucur mult.
Bee, abia astept sa ne povestesti cum e cu mobila noua.
Bine ca au fost seriosi. Mai rar... e adevarat.
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ursoaica spune:
Buna ziua la burtici!
Deea
ai fost tare cu "plata in avans".
Fetelor parca ei defapt sunt imblaniti pe toata durata sarcinii, iar in ultima perioada le cade acest par pt a nu se naste cu el. Probabil ca acum de aceea avem asa arsuri ca le pica acel par si binenteles cine il elimina, noi. Asta daca neluam dupa babe si tot cautam o explicatie.
Janina lasa mama cati revin si tie si sa te tii atunci. Faza tare care il socheaza pe sot este ca nu eram asa inainte, eram mai de casa, acum...
Fetelor ati inteles ceva din materialul pe care vi l-am dat?
poze
Ursoaica
32+
LunaNoua spune:
March, mai povesteste-ne
E extraordinar ca azi nu te plangi de nimic. Da-ne si noua reteta
Eu am inceput sa imi pun lacat gurii la "plangeri" dar in mine ... ma vait mai rau ca o baba pe patul de moarte. Eu v-am mai spus vorba asta: "Cate bube rele, toate-n
-ul babii mele" Asta sunt eu ![]()
, Deea
28+
Pozele ale mele