Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
ralirali spune:
Hehe, Monica, zau ca si eu as vrea sa te astept...acum ducem tratative cu bebita![]()
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Giova spune:
Neatza burtici!!! 
In primul rand vreau sa-mi mai cer odata scuze fetelor pe care le-am jignit, fara voia mea, n-as face niciodata asa ceva intentionat.
De la mine nu veti mai auzi nimic legat de trusoul bebeului meu si de preturi.
Ingrid activeata-ti iubito PM si vorbim acolo de preturi, unde sunt mai ieftine si unde mai scumpe si poate iesim si la o tura prin magazine.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!!!
Noi am fost aseara: Marco e bine, totul e dezvoltat ok, nu a mai luat mare lucru in greutate, de 2 sapt., doar 375 gr. Acum la 31 sapt. si 54 zile are 1775 gr, dar e in grafic, pt. mine si dr. e ok. Era culmea sa fi luat mai mult in greutate, cand eu nu am luat in 3 sapt. mai mult de 400 gr.
L-am intrebat ce ma sfatuieste cu epidurala ca am auzit ca nu se simt contractiile. Mi-a zis ca adevarul e undeva la mijloc si ca el ma sfatuieste sa o fac, asa ca-i ascult sfatul.
Marco e tot cu capul in jos si ne-a scos o frumusete de fundic, cand m-am intins pe pat pt. eco.
Monica- Arad si eu sunt cu anemia la limita inferioara. Mi-a zis sa iau fier 14 zile, Calciu de 500 mg pana nasc si Elevitul normal, una/zi.
Am citit ca aveti probleme cu scutecele de finet. eu una am colindat toata Timisoara si cand intrebam de asa ceva se uitau la mine ca la prosti. Asa ca, am pus-o pe mama sa-mi ia la metru si imi face si 2-3 scutece si cearceafuri cu elastic, care sunt foarte bune si calduroase.
Dana e foarte simpatica Oana cu fazele astea, am vazut si pozele, e o dulce. Noi ne distram aici, stiu ca tu esti gandita, dar nu trebuie sa-ti faci probleme. Totul se va schimba de cand o va vedea.
Fug sa-mi inchid geamurile si revin mai tarziu, e un frig aici de mori.
gio
si bb Marco 31+
monica70 spune:
Mersi de informatii GIOVA chiar ma tot gandeam daca sa nu iau totusi ceva fier si daca nu mi-a recomandat medicul! Mai ales ca nu ma inghesui de loc la carne ca si pana acum. Si mai am aproape 2 luni...sper!
De ingrasat si eu de doua saptamani am tot 62 kg dar parca mananc mai mult, sper sa fi luat bb totusi surplusul...
Si cred ca si ea e cu fundicul in partea de sus stanga, in dreptul buricului ca la sarina mea joasa, mai sus de buric e pauza totala!
Azi dimineata atata am bazait-o vazand ca nu misca pana ce mi-a tras una cu sete exact in stanga sus , un picior sa ma invat minte s-o las sa doarma!!!
MONI 32+ si bebelina DIANA
Giova spune:
Mersi Deea
!!!
Monica am auzit ca fundicul e in jurul buricului, eu simteam ceva tare, pana am intrebat niste prietene. aseara dr. mi-a confirmat.
Marco a miscat ieri tot timpul. L-am intrebat si pe dr. ce are si mi-a zis ca cine stie ce nu i-am facut pe plac, glumind binenteles. Azi a luat-o de la capat. Sper sa nu fie asa si dupa ce se naste, ca vom dispera.
gio
si bb Marco 31+
Ingrid S spune:
Giova, bine te-am gasit!
As vrea sa-mi activez PM-ul, dar habar nu am cum se face. As iesi si eu, dar sambata sau duminica, ca in rest, lucrez.
Asa, cu arsurile e nasol, de-abia acum incep (cred). Pana acum nu am avut greturi sau rau, dar vad ca nu am scapat. Cat despre constipatie, sper sa nu mai am astfel de probleme. Am mai intrebat de vitaminele prenatale, dar nu mi-a raspuns inca nimeni, daca e ok ca nu le iau?
Va
pe toate, v-am lasat ca am de lucru la servici!
Ingrid S
26+
marchplayer spune:
Buna dimineata burticute!
Azi nu ma mai plang de nimic, ma minunez insa
, va dati seama ce laborator ingenios si superperformant este in burticile noastre acum??? Avem acolo exact ce-i trebuie bebelusului sa se dezvolte armonios. Minunat!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
J G spune:
Neatza!
Fetelor ma cam doare burta... ieri am fost ok dar azi noapte m-a durut la un moment dat si am luat no-spa, azi de dimineata in drum spre serviciu iarasi intepaturi. Si mai e o chestie, stiu ca s-a mai discutat aici, bebe are niste miscari ciudate, uneori parca tremura, alteori loveste ritmic dar ff rapid, parca am citit ca e normal dar tot ma sperie! Ai vostri fac asa?
Irinadum si Ursoaica, merci frumos! 
Maraki cum a mers cu yoga? A iesit ok? Eu ultima oara m-am facut orbeste, adica fara sa vad, dupa aceea l-am intrebat pe consort daca e ok si era!
Ursoaica te invidiez pentru "hormonii" tai, la mine s-au linistit de tot, de tot... si nu-mi place deloc.
Ingrid bine ca s-a rezolvat, poate ca ar trebui sa mananci tarate preventiv ca sa nu se mai intample!
Bee imi pare rau ca ai si tu problema cu "picioarele nelinistite"! Cat priveste intorsul copilului, mai stii? Poate se intampla si la tine!
Fetelor eu nu o sa tin cont de superstitiile astea deloc, mi se par aiurea, cum sa nu-i tai unghiile sau sa nu-i spun pe nume? (cand eu ii spun deja pe nume??)
De arsuri nu va mai spun, si eu tot vulcan in eruptie sunt dupa aproape orice mananc. Si am burta mica de tot, eu cred ca tocmai de aceea, ca s-a umflat pe dinauntru si apasa pe stomac.
Dana, bafta la control! Te asteptam cu vesti bune!
Astery ce vesti ai?
Raluca totul o sa fie bine, o sa vezi ca mai sta grasunica ta la caldura... unde am sta si noi daca am mai putea... in loc sa venim la serviciu... cu metroul, in picioare.... @#*% lor de nemernici....
Stiu ca nu avea nici o legatura cu tine, scuze dar ma enerveaza rau.
Fetele din Brasov ma bucur ca acum sunt conditii ok de nascut acolo! Nu mai tin minte cina a laudat Elias, sper sa fie asa cum trebuie.
Giova felicitari pentru vestile bune, vad ca grasanul tau e la fel de nabadaios ca fiica-mea, mie uneori chiar mi-e teama ca nu-i e bine. Dar sper sa fie totul ok!
Fetelor m-am intins... sa nu ma injurati!
Va pup,
J 28 fix - 
Bee spune:
Buna fetele.
La mine nici urma de fundulet pe langa buric. Eu am un capshor tare de fetitza usor mai sus de buric, si inca ceva (or fi coate, maini) chiar mai sus, pe la "ficatzi".Si cu toata pozitia fetei, arsuri pauza! EU care pana la 4 luni am crezut ca nu voi scapa de
si arsuri, acum n-am nimic! O sa iasa fata cheala ca ta-su! Si taticul ei m-a amenintzat ca face test de paternitate daca nu iese fata roshcata. Dar cred ca si dac-o vede fara par o recunoaste!
. La mine in faza de arsuri mergea cu banane. Acum nu pot sa le mai vad! Cred ca sunt satula de ele.
Rali, vezi cum o mai tii pe Anastasia in butica! Nu-i corect sa mi-o iei inainte! Ar trebui sa respectam fetelor randul la nascut ca altfel io ma supar!
.
Na' belea cu mobila mea de bucatarie. Ieri am dat comanda si aproape ca m-am suparat cu barbatul pe tema "canturi" si "blat". A sunat bietul barbat tot ieri dimineata ca ne-am razgandit si venim astazi sa rectificam! SI azi la 8.30 cand ne-am infiintat la fabricutza
, mobila gata! Adica in loc sa ne lungeasca si sa ne intarzie, ei tina mobila in ziua in care am dat comanda? In ce tara traim? DIn fericire e ok, cred ca ne-au pus aia canturi mai inchise decat le-a ales Radu! Dar cum tot nu era montat blatul si manerele, le-am schimbat pe astea si o sa fie bine (cred). Surpriza e ca maine vor s-o si monteze!
. Ceea ce inseamna ca o sa ma dau de 3 ori peste cap si o sa ma transform intr-o valiza cu banuti!
.
Bee
si Fetitza
Bee spune:
Ingrid, in legatura cu vitaminele, imi dau si eu cu parerea, asta nu inseamna ca tb sa faci ca mine (nu sunt tocmai un exemplu de urmat). EU nu le-am suportat de la bun inceput! Adica tocmai cand era nevoie, cand nu puteam sa mananc nimic, nu puteam sa iau nici vitamine. ASa ca n-am luat nici dupa ce mi-a trecut raul. Copila e mare, e ok, eu mananc chiar f bine, sunt putzin anemica, dar "de la sarcina", deci sigur nu mai iau nimic acum pana nasc. Depinde si ce-ti spune tie doctorul! Ar fi bine sa-l asculti daca-ti recomanda. Daca nu........nu lua cu de la tine putere fara sa fie musai nevoie.
Bee
si Fetitza