Mamici de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Vad ca iar ati scris o gramada; e tare greu sa tin pasul cu voi.
LunaNoua ne luam de mana cu arsurile......sunt cumplite, mai ales noaptea; pana acum mai imi treceau cu cate un pahar de lapte rece; acum vad ca nici laptele nu prea mai are efect. Asa ca nu stiu ce o sa fac in continuare, dar e cert ca aceste arsuri sunt graoznice...
In dimineata asta am fost de mi-am luat iar sange la Institutul de Hematologie pentru incompatibilitatea dintre grupa mea de sange si cea a sotului.
Vineri sunt gata rezultatele si sper sa fie ok.
Acum trebuie sa plec un pic din firma cu treba si sper sa revin cat mai repede.....

A....si am uitat sa va spun: azi noapte m-am trezit de vreo doua ori pentru ca aveam burta ca un pietroi.......da nu ma durea nimic....
Nu cred ca e prea bine, nu?
M-am trezit si am luat NOSPA.
Voi ce parere aveti?

Toanca si Matei Alexandru 31+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Si eu am contractii dese si puternice din sapt 25-26 , se intamplau chiar din 10 in 10 min si tineau o ora , doua.Am intrat in concediu medical vrand , nevrand si am urmat un tratament cu no-spa si gynipral.Gynipralul este un medicament special pentru contractii, dar care da reactii secundare destul de urate.Eu folosesc jumatate din doza necesara.Acum ma simt bine si in consecinta am decis sa nu-l mai iau (de fapt se terminasera fondurile din farmacii).Si contractiile au reaparut.Asa ca o iau de la capat.Pentru cateva sapt. nu mai conteaza. Cu toate astea, nu am avut restrictii la plimbare.

Pentru arsuri, eu beau lapte , cam 2 litri pe zi.De cele mai multe ori imi reuseste, adica scap de arsuri.
mara 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza burticutze!

Si eu am aceiasi problema cu arsurile...cred ca o sa iasa cu parul lung la cat de tare ma chinuie
Iar cu dormitul noaptea...nu mai vorbesc. Cred ca dintr-o saptamana o singura noapte o dorm cap-coada, si asta ca se acumuleaza multa oboseala. In rest...

Crisu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineata burtici , eu ma simt bine momentan ,arsuri am avut doar 2 zile ,in saptamana 23 si de atunci nimic ,voi credeti ca apar si dispar simptomele astea ,sau cand imlinesc 30 sapt ma vor lua si pe mine ? Inca nu v-am dat vestea buna ,ieri am fost la Bucuresti si am scapat cu bine ,tipa nu a venit ,a plecat la ea acasa cu un autobuz ...asa ca fetelor am avut parte de o plimbarica si mi-a placut la nebunie .
Monica si Astery ,asteptam cu nerabdare vestile bune de la doc .
pupicei pe burtici
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza

Ursoaico, inchide bine geamurile, ca nu se stie niciodata cu vulcanii astia . Sa va zic cum am facut pana la urma. Mi-am luat inima in dinti, si am turnat toata canita cu miere si lamaie pe gata, pe nerasuflatelea, apoi ... in secunda urmatoare am bagat un dicarbocalm. A mers ;) dar nu mai repet experienta Si de la ceaiuri am arsuri. Si de apa chiar. De la orice ajunge in stomac. Cred ca facem schimb, eu dau ceva de mancat sau de baut...el plateste cu acid gastric Asa stiu si cand mi-e foame, ca incepe sa ma racaie pe gat. Atunci trimite "plata in avans"

Cat despre raceala, ma tratez cu Oscillococcinum (cine o fi inventat si numele asta ). E foarte ciudata raceala mea. Imi curge nasul si ochii. Si pentru ca am nasul infundat, noaptea respir pe gura si asa mi-e iritat si gatul. Dar nu partea de jos, ci partea de sus, cea inspre nas. Si nici macar amigdalele nu mi-s inflamate, ceea ce la mine era primul semn de raceala altadata. Cred ca am "gripa caviara"

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Vad ca mai multe "ard in flacari" Ce sa facem fetelor, rabdam, mai bine sa iasa bb "imblanit" acuma iarna, nu Ca doar, stie el/ea ce stie. Le-o fi frica sa nu le inghete cheliuta .

, Deea 28+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Ralu, numai vesti bune ne-ai adus. Ce bine ca e bebelina ok, si ca mai stau un pic la culcus. Tre' sa ai rabdare sa inceapa sa ninga intai, canu are Mosul cu ce sa ti-o aduca daca nu . Cat despre rezervele din maternitate, de-abia astept sa le "probez"

, Deea 28+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Maria, dupa explicatia ce am primit-o eu de la dr, banuiesc ca prezenta sau absenta arsurilor e in functie de cum apasa bb pe stomac. Deci tu daca ai burtica mai mica, cred ca scapi de ele

, Deea 28+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata intru si eu pe fuga ca-s la birou!
DEEA la mine a functionat faza cu bananele pentru absorbtia acidului! Si nici nu ma omor dupa ele dar am mancat vreo doua pe zi , cum simteam acid, cum luam o muscatura! Si evident laptele!
RALU ce bine ca-i grasana si ca o sa stati impreuna in rezerva! Dar asteapta-ma! Eu nu vreu de Craciun, nu-i mai bine in ianuarie????

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Deea, sanatate multa. E bun OSCCILO' asta.

Vad ca iarasi vorbiti de arsuri.
Stati linistite, ca n-are nici o legatura cu cresterea parului la bebe.
Eu n-am avut deloc arsuri cand am fost insarcinata cu Oana si ea s-a nascut cu mult par.

Toanca, tin pumnii sa iasa bine analizele.

Raluca, chiar asa ? Vrea Anastasia sa vina inainte de Anul Nou ?

Daniela (27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput